reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

a będziesz SN czy CC ja najprawdopodobniej na 90% w sumie CC bo młody woli siedzieć sobie wygodnie jest pośladkowo ułożony 7 dowiem się na pewno:) może jak Sara i Trixi razem urodzimy hehe
Na razie SN. Ale jak dziecko będzie bardzo duże to chyba raczej mnie oszczędzą (taką mam nadzieję!) Mam nadzieję, ze twwoj maluszek jeszcze się odwróci! Mój też długo był ułożony pośladkowo. Zaś w momencie kiedy zmienił położenie, głową tak nisko wszedł w kanał rodny, że aż wpędził mnie do łóżka! Główkę ma sporą, szyjka mocno się skróciła!

reklama
witam was dziewczyny w ten chłodny poranek;-)
wpadłam sie przywitać i poprosic o wasze kciuki,
mam dzoisiaj wizyte i okaze sie co tam w trawie piszczy:tak: moze coś sie zaczyna dziac,jestem dobrej myśli.
pozdrawam!!!!
SARA TRIXI TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na razie SN. Ale jak dziecko będzie bardzo duże to chyba raczej mnie oszczędzą (taką mam nadzieję!) Mam nadzieję, ze twwoj maluszek jeszcze się odwróci! Mój też długo był ułożony pośladkowo. Zaś w momencie kiedy zmienił położenie, głową tak nisko wszedł w kanał rodny, że aż wpędził mnie do łóżka! Główkę ma sporą, szyjka mocno się skróciła!
ja byłam wczoraj na wizycie i guzik od czerwca ciągle dupką :-) i miejsca nie ma za bardzo już próbowałam różnych rzeczy żeby się odwrócił ale gin powiedziała że marne szanse widocznie tak mu dobrze.
o jej tak źle i tak nie dobrze ale będziesz się oszczędzać i będzie gitara byle do września dotrwać do bezpiecznego 37 tyg. ja też muszę leżeć jak Cię to pocieszy:happy2:

mam dzoisiaj wizyte i okaze sie co tam w trawie piszczy:tak: moze coś sie zaczyna dziac,jestem dobrej myśli.
pozdrawam!!!!

kciuki zaciśniętę jak wrócisz to napisz :):)powodzenia

Cześć dziewczynki.

Trzymam kciuki za te co się rozpakowują/już rozpakowały? :-D Calineczka, Saraa, Trixi, Justyna? :D

Ale Wam zazdroszczę, że będziecie już miały maleństwa przy sobie!!! :D

Powodzenia na wizytach i czekam na same dobre wieści ;P

Przez Was będę oglądać filmy i seriale w necie :-)

Czesc dziewczynki:-)

Umnie po nocnej burzy tez sie ochłodziło, ale słoneczko swieci. Brzuchol troche mi sie w nocy napinał, ale starałam sie nie stresowac i jakos nocka mineła.

Ciekawe co tam u Saary i Trixi. Moze juz maluszki przytulaja.

hej kobitki!!
Ja szykuje się na wizytę..pogoda jakas taka do bani, szaro, buro i wieje jak chol..... chyba zaraz się rozpada a ja nie mam co na siebie włożyć!!wszystko ciasne!!:crazy:

Powodzonka na wizycie
I mozemy sobie łapke podac. Bo ja tez jak troche chłodniej sie robi, to nie mam co na siebie włozyc. A jeszcze w niedziele mam chrzciny, wiec juz w ogole do bani. Powiedziałam siostrze, ze chyba we worku przyjde i jej gosci wystrasze

pozdrawam!!!!

Karolina kciuki zacisniete. Daj znac jak wrocisz.

Ksiulka moze dzidzius u Ciebie tez sie obroci. U mnie dopiero w czwartek dowiedziałam sie ze jest prawidłowo ułozony. A do tej pory tez mu sie w poprzek podobało. I nawet nie wiem kiedy to sie stało.

Hejka Kobitki!
Ale jestem nieprzytomna... nie jestem w stanie napisać nic sensownego... Może jak wypiję kawę....
c050.gif

I ja się witam z rana :)
Właśnie śniadanko zjadłam i w ogóle niedawno wstałam :)
Zauważyłam że w nocy mam twardy brzuch jak kamień ale nie jest to związane ze skurczami - dziwne :/ Do tego z boku na bok nie mogę się przekręcić tak mnie żebra i boki brzucha bolą, może to dlatego że młody wysoko ułożony jeszcze? Brzuch w ogóle nie chce mi opaść.
A dziewczyny cesarkowe już na pewno po wszystkim :)

Witam kawkowo!!!
pozdrawam!!!!

Kciuki zaciśnięte na pewno będzie wszystko dobrze!!

ja byłam wczoraj na wizycie i guzik od czerwca ciągle dupką :-) i miejsca nie ma za bardzo już próbowałam różnych rzeczy żeby się odwrócił ale gin powiedziała że marne szanse widocznie tak mu dobrze.
o jej tak źle i tak nie dobrze ale będziesz się oszczędzać i będzie gitara byle do września dotrwać do bezpiecznego 37 tyg. ja też muszę leżeć jak Cię to pocieszy:happy2:

Gratuluję udanej wizyty!! A twoj skarbek jak ładnie poprosisz może się jeszcze odwrócisz a jeśli nie to trudno ważne żeby zdrowy był :) Odpoczywaj

wstretna malpa trzymam kciuki za udaną wizytę!!!

Oj dziewczyny chyba juz mają maleństwa przy sobie.... fajnie się o tym myśli. Mój P. mnie dziś powalił przyszedł do mnie jakięs 20 minut temu i mówi tak i co urodziły ja sie zastanawiam o czym on mói a on no te z forum bo nie wiem czy kciuki puścić :) No normalnie kochany jest :)

Swoją drogą kto ma kontakt z justyną?? Bo wczoraj pojechała i słuch o niej zaginoł...

reklama
pozdrawam!!!!

kciuki zacisniete

Cześć dziewczynki.

Trzymam kciuki za te co się rozpakowują/już rozpakowały? :-D Calineczka, Saraa, Trixi, Justyna? :D

Ale Wam zazdroszczę, że będziecie już miały maleństwa przy sobie!!! :D

Powodzenia na wizytach i czekam na same dobre wieści ;P

Przez Was będę oglądać filmy i seriale w necie :-)

oj pewnie tak,kazda ma juz maluszka

a ja przestaje myslec wogole o tym porodzie
bo czekanie sprawia ze tylko sie wkurzam
takie mam postanowienie
kiedy zechce to wylezie
i juz

Do góry