reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Kciukasy za Trxi i za Sarę :tak::tak::tak:
Ja dziś nawet wyspana , tylko raz wstawałam w nocy:szok::szok::szok::szok::szok:
Wczoraj wróciłam od znajomych obładowana , butle, smoczki, laktator, streylizator , zabawki :-) a to nie gwiazdka przecież.

ja ogladam na Ekino i tez sa limity bo szkoda mi kasy na wykupienie a tak jak Alcia piszesz mozna w przerwie cos zrobic:)

Ja na iplex.pl tam też jest sporo do zobaczenia , ja mam szczególne upodobanie do kina hiszpańskiego i czeskiego.

Tyle tu dziewczyn zachwala płyn z dronki, że chyba go kupię i wypróbuję, bo właśnie lactacyd mi się kończy.

zaraz się jakoś ogarnę i chyba do sklepu skoczę, po śliwki na powidła a i tak pewnie będę tu ciągle zaglądać ;-) miłego poranka dziewuszki i tym co mają wizyty życze samych dobrych wieści!!:-)

Witam porannie i kawowo

noc jakas do bani mialam wstalam cala opuchnieta ale na szczescie juz opuchlizna zeszla.Nic mi sie nie chce robic pewnie caly dzien przeleniu****e ,dziadkowie zabrali syncia nad morze wiec mam troche wiecej czasu dla siebie moze odwiedze fryzjera ?napewno by wypadalo;-)

SARAA , TRIXI kciukasy mocno zacisniete :-)

milego dziewczynki.

Angelus fajnie Ci - już z malutką po tej stronie, ja wszystko mam jeszcze przed sobą i coraz większego pietra.
Akderk miło mieć taką "gwiazdkę" w sierpniu - nie?
Saraa, Trixi - jestem myślami z Wami.
Emilia masz rację z tym fryzjerem, ja też muszę o tym pomyśleć bo potem to nie wiadomo czy się wyrobię w czasie.
U mnie nocka taka sobie, bo późno poszłam spać ale wstawałam tylko 2 razy, wczoraj znajomi stwierdzili, że brzuch mi opadł. Sama nie wiem czy opadł czy nie. Jutro mam wizytę, zobaczymy co się dowiem.

Witam szybciutko zanim reszta w domu wstanie.
Ja juz od 5:30 na nogach. Cos nie moge spac. Rano wstalam z olbrzymim bolem glowy i wielkim glodem:zawstydzona/y:
Juz o 6 bylam po sniadaniu. Szybko sie wykapalam i teraz probuje nadrobic zaleglosci. Jednak chyba nie dam rady, bo siedzac przy komputerze piecze mnie brzuch:baffled:
Czy ktoras z was tez mecza mdlosci? Nie wiem, czy to normalne, ale od paru dni codziennie rano mnie meczy :szok:
Trzymam kciuki za cesarke Sary i Trixi.
Mammi za ciebie tez kciukasy zacisniete.
Milego dnia

Ostatnia edycja:
Witam poranne ptaszki!
Trixi i Saraa - kciuki zaciśnięte!

Ja też już nie śpię. Zastanawiam się, co by tu zjeść na śniadanie? Chyba zacznę od kawy bezkofeinowej z mlekiem!

Mały tak fajnie pokopuje nóżkami, aż przyjemnie! Chyba tych delikatnych kopniaczków będzie mi brakowało po porodzie!

Ksiulka - na kiedy ty masz termin? Chyba jakoś pod koniec września?

Życzę wszystkim miłego dnia!

witam z rana
u mnie nocka do bani jakieś skurcze miałam brzuszek twardy dopiero ok 3 zasnęłam jak należy..
Sara ,Trixi trzymam kciuki mam nadzieję że już po wszystkim :)
mysia spokojnie najważniejsze jest to że jesteś pod opieką lekarza jak juz dziewczyny pisały teraz trzeba dotrwać tylko do soboty dasz radę :):-)
emilia ja też miałam iść w tym tyg. do fryzjera mam nadzieję że jeszcze zdążę bo mam leżeć w 2 tyg.
Akderk
to taki wcześniejszy mikołaj :) smoki wymienisz i będzie gitara, a co do płyny z biedr. to są 2 ja mam ten biały bo zawiera kwas mlekowy a jest zielone jeszcze więc sobie czytnij czy też ma ;)
wstrętna małpa trzymam kciuki za wizytę:tak:
Ritka ja mam niby wg Usg 22, wg okresu 28 a ty na kiedy masz?

pysia ja też często robie te ciasto Salceson, normalnie je uwielbiam, ostatnio tylko przystopowałam bo jak upiekłam to je tylko jadłam jadłam i jadłam :)

marbus, tosia gratuluje udanej wizyty

Anja78
, ja jak kupowałam stanik tez byłam w szoku że z rozmiaru 75C zrobiło się 75F, mam nadzieje ze po porodzie juz bardziej nie urosną

Mysia trzymamy kciuki, ostatnie dni lenistwa Ci zostały

Angelus to masz małą cycusiową pijawke :)

to dziś wielki dzień dla Trixi i Sary, ciekawe czy tylko dla nich :)

reklama
Do góry