reklama
Mi lekarze w poprzednich ciażach mówili ze w zyciu nie dotrwam do terminu porodu,aaaaaaaa przenosiłam i pierwsza córkę jak i drugą o dwa tygodnie,korzystaj korzystaj kochana z wolnych chwil moze jakies spacerki ,poczytaj książki to cie napewno rozlużni,daj sobie i dziecku trochę luzu ,a ile wazy twoje maleństwo?
tydzien temy na wizycie lekarz stwierdzil wage 2900g a jak jest u Ciebie bo w sumie jestesmy praktycznie na tym samym etapie
_koRba_
Fanka BB :)
OJ kochane was nadrobic to przynajmniej 30min jak nie wiecej. Gratuluje udanych wizyt i dobrych wiesci. Ja dzis zalatana troszke ,pozniej spacerek i powiem Wam ze plecy bola mnie praktycznie caly czas teraz i ciezko mi sie ulozyc w jakiejkolwiek pozycji. Dodatkowo sie stresuje jutrzejsza wizyta u ortopedy ,a dopiero na 15 jade wiec chyba zwariuje. Chcialabym by wszystko poszlo po mojej mysli ale stresuje sie jak choreka ,ze jednak tak nie bedzie. A i nie wiem co zrobic z tym wymazem na paciorkowca bo wizyte mam dopiero 31 sierpnia ,a ktoras z was mowila ,ze to trzeba jeszcze czekac iles zanim oni to przebadaja czy cos. I boje sie ,ze nie zdaze z tym przed porodem a moja gin nic nie mowila o tym dopiero jak bylam w szpitalu to mi powiedzieli ,ze musze miec takie badanie nie starsze niz miesiac. Cos czuje ,ze dzis tez tak wczesnie nie zasne mimo ,ze padam. Bede jeszcze zagladala ale dla tych co ida juz spac to kolorowych.
KAROLINA84
ja byłam na usg w 35+4 i malutka wazyła 3040g
korba moja lekarka tez napewno nie zrobi mi wymazu na paciorkowca,nawet słowem nie wspomniała,w poprzednich ciążach tez nie i nigdzie nie wymagali nawet nie pytali o takowe wyniki ,a w którym szpitalu ci o tym mówili
???
korba moja lekarka tez napewno nie zrobi mi wymazu na paciorkowca,nawet słowem nie wspomniała,w poprzednich ciążach tez nie i nigdzie nie wymagali nawet nie pytali o takowe wyniki ,a w którym szpitalu ci o tym mówili
???
Ostatnia edycja:
mam pytanko do dziewczyn z cukrzycą na insulinie czy takowe są? i czy wcześniej idą na patologię bo ja mam na 2 dni przed terminem położyć się na patologię ale nie wiem czy to jakoś nie za późno??
Ja jestem na insulinie ale w moim szpitalu nie kładą wcześniej.... Mam się zgłosić jak już będę miała skurcze....
ja byłam na usg w 35+4 i malutka wazyła 3040g
no to spora kobietka bedzie
ja we wtorek mam wizyte wiec bede miala swieze info bo tydzien czasu robi roznice i moze wazyc teraz duzo wiecej
beti14011984
maja tak patrzę jesteś z gdyni...gdzie chodzisz do lekarza? bo ja dojeżdżam do gdyni
buuuuu nie moge zasnąć aj no zawsze cos a wczoraj już spałam po 23 a dziś sie nie szykuje na sen mój ogląda boks a ja nie lubie ;0
buuuuu nie moge zasnąć aj no zawsze cos a wczoraj już spałam po 23 a dziś sie nie szykuje na sen mój ogląda boks a ja nie lubie ;0
KAROLINA84
dziecko średnio tygodniowo przybiera do 200gno to spora kobietka bedzie
ja we wtorek mam wizyte wiec bede miala swieze info bo tydzien czasu robi roznice i moze wazyc teraz duzo wiecej
betti i jak krzyż boli jeszcze?
beti14011984
nie karolinko nie boli jak narazie...żadko mnie boli nie co chwile
moja mała wczoraj ważyła 3100
reklama
KAROLINA84
no to dobrze ze juz tak nie boli ,nie karolinko nie boli jak narazie...żadko mnie boli nie co chwile
no to rzeczywiscie moja panna jest spora