reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
powiedz czym karmisz dziecie że takie duze hhhehehe :) dla mnie nie ważne ile waży ważne żeby było zdrowe :)
mój to jest fajny heheh ogląda tv z zamknietymi oczami i chrapiąc hehhe a jak pytam czy spi to mówi że nie ;)

aha a ja chodze do gamety nie wiem czy kojarzysz gdzie to jest :)

powiedz czym karmisz dziecie że takie duze hhhehehe :) dla mnie nie ważne ile waży ważne żeby było zdrowe :)
mój to jest fajny heheh ogląda tv z zamknietymi oczami i chrapiąc hehhe a jak pytam czy spi to mówi że nie ;)

aha a ja chodze do gamety nie wiem czy kojarzysz gdzie to jest :)

no z tego co kojarze to prywatna klinika chyba tak?? a gdzie planujesz rodzic??

ja to aż się boję rodzić kloca hahah :) dlatego wolałabym zgrabniutką niunie urodzić hehhe :)

ale póżniej niech rośnie dziewczynka co by nie wyglądała jak mała mojego ah chodząca anoreksja aż wstyd jak na mieśćie ludzie patrzą na jej chude nóżki pewnie myślą ze jeść jej nie dajemy,bo jak idziemy razem to nikt nie wie że to nie moje dziecko......

tak prywatna wczesniej chodziłam do gdańska do in victy ale lekarz mieszka w gdyni i przeniósł sie do gamety więc poleciałam za nim hahah ale ceny kosmos :( a rodzić będe w gdańsku :)

ja to aż się boję rodzić kloca hahah :) dlatego wolałabym zgrabniutką niunie urodzić hehhe :)

ale póżniej niech rośnie dziewczynka co by nie wyglądała jak mała mojego ah chodząca anoreksja aż wstyd jak na mieśćie ludzie patrzą na jej chude nóżki pewnie myślą ze jeść jej nie dajemy,bo jak idziemy razem to nikt nie wie że to nie moje dziecko......

tak prywatna wczesniej chodziłam do gdańska do in victy ale lekarz mieszka w gdyni i przeniósł sie do gamety więc poleciałam za nim hahah ale ceny kosmos :( a rodzić będe w gdańsku :)

a to chyba klinika ktora zajmuje sie problemami z nieplodnoscia tak??

betti bys ty widziała moja młodszą córcie jaki chudzielec nie dosc ze malutka to jeszcze taka chuda,chodziłam z nia po lekarzach miała robione badania na tarczyce i wszystko ok,mieści sie w dolnej nornie ,ale normie, to jest taki mały "tadek niejadek" a ja nie należe do osób kóre wciskają dzieciom jedzenie,zjada 3 posiłki dziennie nie zawsze całe ale widocznie tyle jej starcza, jej budowa jest uwarunkowana genetycznie ,moja teściowa jest osoba niską i bardzo szczuplą,tyłka to ona nie mka wcale;-)

reklama
Do góry