no to dobrze ze juz tak nie boli ,
no to rzeczywiscie moja panna jest spora
no ale to nic tylko sie cieszyc lepiej duza dzidzia niz jakis anemik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to dobrze ze juz tak nie boli ,
no to rzeczywiscie moja panna jest spora
maja tak patrzę jesteś z gdyni...gdzie chodzisz do lekarza? bo ja dojeżdżam do gdyni
nie no jasne ale kto takiego klocuszka bedzie rodzicno ale to nic tylko sie cieszyc lepiej duza dzidzia niz jakis anemik
powiedz czym karmisz dziecie że takie duze hhhehehe dla mnie nie ważne ile waży ważne żeby było zdrowe
mój to jest fajny heheh ogląda tv z zamknietymi oczami i chrapiąc hehhe a jak pytam czy spi to mówi że nie
aha a ja chodze do gamety nie wiem czy kojarzysz gdzie to jest
ja to aż się boję rodzić kloca hahah dlatego wolałabym zgrabniutką niunie urodzić hehhe
ale póżniej niech rośnie dziewczynka co by nie wyglądała jak mała mojego ah chodząca anoreksja aż wstyd jak na mieśćie ludzie patrzą na jej chude nóżki pewnie myślą ze jeść jej nie dajemy,bo jak idziemy razem to nikt nie wie że to nie moje dziecko......
tak prywatna wczesniej chodziłam do gdańska do in victy ale lekarz mieszka w gdyni i przeniósł sie do gamety więc poleciałam za nim hahah ale ceny kosmos a rodzić będe w gdańsku
tak to taka klinika ja sie leczyłam w in victa w gdańsku przez 2 cykle