KAROLINA84
Fanka BB :)
BETTI NIE DENERWUJ SIE POŁZ SIE I POSTARAJ SIE WYLUZOWAĆ,TO TYLKO CWICZENIA
KALCHA A CO SIE STAŁO Z MAMUSKA???
KALCHA A CO SIE STAŁO Z MAMUSKA???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
beti-wez nospeto skurcze B-H, tak tylko by cie zirytowacja tez takie cos mam, coraz czesciej by bylo zabawniej
nie mam silynanic, duzo napisalyscie,lekend superowo minol
teraz piore bo moejmu dziecku cos sie poprzestwialo-nie wiem czy to nadal efekt uboczny przedszkola ale sika gdzie popadnie jak szczeniak,wiec wszystko piore bo mi smierdzi, mala przeprasza slodko' oj mamus to nic, to siusi , moja wina"i jak tu sie zloscic na Myszke,biegam ze szmata,sprzatam i piore
torby nie spakowalam oczywiscieale wszystko poprane,czekaja mnie jeszcze mini zakupki tu i owdzie
nie nigdzie nie bylam, dzien spedzony w gdyni z malzem i coreczka
pojade moze jutro wieczorem, dopytam sie co i jak czy sie cos zmienilo od 3lat, zalezy jakie bedzie oblozenie, bo jak duzo w kolejcce do rodzzenia to sie niczego nie dowiem
BETI- no te skurcze przepowiadajace to ja tez mam od paru dni i juz w gruncie rzeczy nie moge doczekac sie tego prawidzwego alarmu ehh juz mi tak ciezko ze zastanawiam sie nad przyspieszeniem porodu ale z drugiej strony obawiam sie ze to moze byc jeszcze troszeczke za szybko
dzięki byłaś w szpitalu na zaspie?
dziękuję dziewczynki ja ciemna jestem jeju ja se w życiu nie poradzę jak jestem jak takie zakręcone 5 letnie dziecko
mam takie coś bardzo żadko i trwa krótko już bym chciała urodzić bo bardzo kłuje mnie w pachwinie po prwawej stronie...wogole czuje się żle jestem ciężka i obolała....godzino zero przybywaj
OJ KOBIETO ALE JESTES W GORĄCEJ WODZIĘ KĄPANA,POCZEKAJ DZIECKO SAMO STWIERDZI KIEDY NADSZEDŁ TEN MOMENT I WYJDZUE NA ŚWIAT A TY KORZYSTAJ PÓKI MOŻESZ OPOCZYWAJ I ŚPIJ DUZO BO POTEM BEDZIE CI TEGO BRAKOWAĆ,WIERZ MI WIEM CO MÓWIE,TAK W ZASADZIE SPOJRZAŁAM NA TWÓJ SUWACZEK I MASZ JESZCZE CZASU A CZASU NA PORÓD:-)