reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Karolina mamuśka od wczoraj walczyła z ciśnieniem a teraz wyszło podejrzenie stanu przed zawałowego wiec.. ehh no cóż zrobią badania i będzie dobrze mam nadzieję.
A mi adrenalinka opadła i teraz mnie skurcze dopadaja i oczywiście mój krzyż...

BETI- no te skurcze przepowiadajace to ja tez mam od paru dni i juz w gruncie rzeczy nie moge doczekac sie tego prawidzwego alarmu:crazy: ehh juz mi tak ciezko ze zastanawiam sie nad przyspieszeniem porodu ale z drugiej strony obawiam sie ze to moze byc jeszcze troszeczke za szybko :sorry2:

beti-wez nospe:tak:to skurcze B-H, tak tylko by cie zirytowac:-pja tez takie cos mam, coraz czesciej by bylo zabawniej:baffled:

nie mam silynanic, duzo napisalyscie,lekend superowo minol:tak:
teraz piore bo moejmu dziecku cos sie poprzestwialo-nie wiem czy to nadal efekt uboczny przedszkola:baffled::baffled::baffled: ale sika gdzie popadnie jak szczeniak:no:,wiec wszystko piore bo mi smierdzi, mala przeprasza slodko' oj mamus to nic, to siusi , moja wina":sorry2::-Di jak tu sie zloscic na Myszke:-p,biegam ze szmata,sprzatam i piore:crazy:

torby nie spakowalam oczywiscie:rofl2:ale wszystko poprane,czekaja mnie jeszcze mini zakupki tu i owdzie

dzięki :) byłaś w szpitalu na zaspie?

dziękuję dziewczynki ja ciemna jestem jeju ja se w życiu nie poradzę jak jestem jak takie zakręcone 5 letnie dziecko :(
mam takie coś bardzo żadko i trwa krótko już bym chciała urodzić bo bardzo kłuje mnie w pachwinie po prwawej stronie...wogole czuje się żle jestem ciężka i obolała....godzino zero przybywaj :)

nie nigdzie nie bylam, dzien spedzony w gdyni z malzem i coreczka:tak:

pojade moze jutro wieczorem, dopytam sie co i jak czy sie cos zmienilo od 3lat, zalezy jakie bedzie oblozenie, bo jak duzo w kolejcce do rodzzenia to sie niczego nie dowiem:baffled:

nie nigdzie nie bylam, dzien spedzony w gdyni z malzem i coreczka:tak:

pojade moze jutro wieczorem, dopytam sie co i jak czy sie cos zmienilo od 3lat, zalezy jakie bedzie oblozenie, bo jak duzo w kolejcce do rodzzenia to sie niczego nie dowiem:baffled:

no my chyba też jutro pojedziemy albo we wtorek :) a powiesz tylko czy trzeba w tym szpitalu miec zaświadczenie ze szkoły rodzenia do porodu rodzinnego?

BETI- no te skurcze przepowiadajace to ja tez mam od paru dni i juz w gruncie rzeczy nie moge doczekac sie tego prawidzwego alarmu:crazy: ehh juz mi tak ciezko ze zastanawiam sie nad przyspieszeniem porodu ale z drugiej strony obawiam sie ze to moze byc jeszcze troszeczke za szybko :sorry2:

OJ KOBIETO ALE JESTES W GORĄCEJ WODZIĘ KĄPANA,POCZEKAJ DZIECKO SAMO STWIERDZI KIEDY NADSZEDŁ TEN MOMENT I WYJDZUE NA ŚWIAT A TY KORZYSTAJ PÓKI MOŻESZ OPOCZYWAJ I ŚPIJ DUZO BO POTEM BEDZIE CI TEGO BRAKOWAĆ,WIERZ MI WIEM CO MÓWIE,TAK W ZASADZIE SPOJRZAŁAM NA TWÓJ SUWACZEK I MASZ JESZCZE CZASU A CZASU NA PORÓD:-)
dzięki :) byłaś w szpitalu na zaspie?

dziękuję dziewczynki ja ciemna jestem jeju ja se w życiu nie poradzę jak jestem jak takie zakręcone 5 letnie dziecko :(
mam takie coś bardzo żadko i trwa krótko już bym chciała urodzić bo bardzo kłuje mnie w pachwinie po prwawej stronie...wogole czuje się żle jestem ciężka i obolała....godzino zero przybywaj :)

BETTI GŁOWA DO GÓRY ZE WSZYSTKIM SOBIE PORADZISZ!!!!
A GODZINA ZEROI TUŻ TUŻ.

KALCHA W TAKIM RAZIE TRZYMAM KCIUKI ZA MAMUŚKE,NAPEWNO BEDZIE WSZYSTKO OK,NAJWAZNIEJSZE ZE JEST TERAZ W DOBRYCH RĘKACH:tak:

OJ KOBIETO ALE JESTES W GORĄCEJ WODZIĘ KĄPANA,POCZEKAJ DZIECKO SAMO STWIERDZI KIEDY NADSZEDŁ TEN MOMENT I WYJDZUE NA ŚWIAT A TY KORZYSTAJ PÓKI MOŻESZ OPOCZYWAJ I ŚPIJ DUZO BO POTEM BEDZIE CI TEGO BRAKOWAĆ,WIERZ MI WIEM CO MÓWIE,TAK W ZASADZIE SPOJRZAŁAM NA TWÓJ SUWACZEK I MASZ JESZCZE CZASU A CZASU NA PORÓD:-)

oj no nie wiem lekarz powiedzial ze juz moge w kazdej chwili rodzic a termin mam dokladnie na 10 wrzesnia wiec to raczej tak duzo czasu nie zostalo:happy2:
jesli chodzi o spanie to juz sie za bardzo nie wysypiam bo ciezko mi znalezc wygodna dla siebie pozycje bo w kazdej brzuszek obciaza i zle sie lezy nawet na boku z poducha pod brzuszkiem

Mi lekarze w poprzednich ciażach mówili ze w zyciu nie dotrwam do terminu porodu,aaaaaaaa przenosiłam i pierwsza córkę jak i drugą o dwa tygodnie,korzystaj korzystaj kochana z wolnych chwil moze jakies spacerki ,poczytaj książki to cie napewno rozlużni,daj sobie i dziecku trochę luzu ,a ile wazy twoje maleństwo?

reklama
Do góry