reklama
Alienka, Mycha - gratki udanych wizyt)))
dzien beznadziejny..moje dziecko tez ma sie sluchac i NIE wychodzic jeszcze:0bo Mama ma duzo do zrobieniaa na serio niby w 36 tyg. dno macicy jest najwyzej i u mnie sie to sprawdza, gniecie mnie od gory jak nie wiem!!!!!wszystko co zjem mi sie cofa i mam nieustanna zgage!w ogole ma wrazenie, ze moje wszystkie wnetrznosci maja za ciasno!!!!!!nie lubie....
Maja - usmiechnij sie
Pysia - lepiej troszke?
ciekawe jak tam nasza Beniaminka?moze spi caly dzien bidulka?
wiecie co?ide na spacer...smieci wyrzucic))pewnie sie zasapie jak hipopotam...
dzien beznadziejny..moje dziecko tez ma sie sluchac i NIE wychodzic jeszcze:0bo Mama ma duzo do zrobieniaa na serio niby w 36 tyg. dno macicy jest najwyzej i u mnie sie to sprawdza, gniecie mnie od gory jak nie wiem!!!!!wszystko co zjem mi sie cofa i mam nieustanna zgage!w ogole ma wrazenie, ze moje wszystkie wnetrznosci maja za ciasno!!!!!!nie lubie....
Maja - usmiechnij sie
Pysia - lepiej troszke?
ciekawe jak tam nasza Beniaminka?moze spi caly dzien bidulka?
wiecie co?ide na spacer...smieci wyrzucic))pewnie sie zasapie jak hipopotam...
lilu02
Fanka BB :)
Dziewczyny czytanie co u was chyba zostawię sobie na wieczór, bo tyle ciekawostek, ze nie mogę zakumać....u mnie nadal nie za ciekawie czyli dzidzia ma nadal położenie miednicowe co mnie ogromnie martwi i boli...dosłownie tak mnie po pęcherzu kopie, ze czasami to aż płaczę z bólu!!!!!!!!!
No ale pewnie nie ja sama mam takie przygody...więc poczytam co u was i zobaczymy że nie jest tak źle....
Pozdrawiam was wszystkie dzielne kobiety!!!!!!!!!!!
No ale pewnie nie ja sama mam takie przygody...więc poczytam co u was i zobaczymy że nie jest tak źle....
Pozdrawiam was wszystkie dzielne kobiety!!!!!!!!!!!
co za koszmarny dzień
gratuluję udanych wizyt
Justyna gratuluję ukończenia porządkowania ja już mam to za sobą od tyg.
Pysia zdrówka życzę
Małgoś , Alienka widzę że czekamy na to 37 jak na zbawienie..
miłego wieczoru kobietki
gratuluję udanych wizyt
Justyna gratuluję ukończenia porządkowania ja już mam to za sobą od tyg.
Pysia zdrówka życzę
Małgoś , Alienka widzę że czekamy na to 37 jak na zbawienie..
miłego wieczoru kobietki
tak czytam dziewczynki jak WY NAMIĘTNIE PIERZECIE I PRASUJECIE I CHOLERKA ZACZYNAM SIE ZASTANAWIAĆ CZY JA MAM TAK MAŁO CIUSZKÓW CZY WY MACIE ICH TAK DUZO MI WYSZŁY W SUMIE 2 PRALKI ( W TYM PIELUSZKI TETROWE I RĘCZNIKI) FAKT ZE NA RAZIE PRZEPRAŁAM I POPRASOWAŁAM CIUSZKI W ROZMIARZE 0-3M....
SYF W CHACIE ALE CALKOWITY BRAK CHECI DO POSPRZĄTANIA....
SYF W CHACIE ALE CALKOWITY BRAK CHECI DO POSPRZĄTANIA....
Asiek - a moze masz duza pralke)))na serio to sie chyba tylko tak wydaje, bo jest nas tu tyle, ze ciagle ktoras pierze i prasujea poza tym Ty jestes doswiadczona Mama i wiesz ile, czego trzeba...mi sie wydaje, ze mam za malo ubranek, bo kazdy mnie ostrzegal, zeby nie kupowac za duzo...ale za to pieluch tetrowych mam chyba 30?????na co?sama nie wiem...?
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Melduję się po wizycie!!!!!:-):-):-)
Mała waży 2776 g a więc już troszkę przystopowała z tym "tyciem" bo bałam się że będę miała wielkoluda jakiegoś
Miałam robione wszystkie badania, krew, mocz i ktg. Pielęgniarka powiedziała że mam strasznie ruchliwe dziecko )
Pozatym wszystko w porządku, mam zadzwonic kolo 15.09 i się umówimy co do CC, chyba że mnie coś wcześniej wezmie..
Myślałam że może powie mi że mam byc wcześniej, no ale nie będę już w nic ingerowała - niech będzie jak ma byc!! ;-)Aby tylko wszystko było w porządku !!;-)
Dzięki za kciukasy... pomogły napewno!!:-):-):-)
gratulacje
pysia_23 Dużo zdrówka dla Ciebie i może rzeczywiście nie zwlekaj z wizytą u lekarza. A piguły niech sobie kręcą głowami, kij im w oko. Najważniejsze jest zdrowie Twoje i dzieciątka.
I już po wizycie. Wymaz na paciorkowca pobrany, jeszcze tylko jutro będę musiała go zanieść do laboratorium. Szyjka już zgładzona, rozwarcie na pół centymetra. Luteinę kazał mi już odstawić i zaczekać do 37 tygodnia. Później mogę rodzić Następna wizyta 1 września. Mam nadzieję, że będę jeszcze w dwupaku
Trochę martwi mnie waga, bo od ostatniej wizyty przytyłam 3kg, a wizyta była dwa tygodnie temu :/ Kazał uważać, żeby nie nabawić się zatrucia ciążowego. Ehh...
gratki
Pysia a juz mi w te pedy do lekarza !!!
Pysiu wydaje mi sie ze powinnas sie komus pokazac
huuura :-) ogłaszam wszem i wobec że poprałam i poprasowałam wszystkie ciuszki małego i jestem już gotowa na jego przybycie (właściwie to prawie bo został mi tylko zakup podkładów poporodowych i wkładek laktacyjnych)
super,dzielna kobitka
Beniaminko co u Ciebie,jak sie czujesz
czemu sie nie odzywasz
jestesmy z cora po 2h spacerze
wykąpana oglada bajke,a ja siedze na bb
reklama
Beniaminka
Fanka BB :)
Dorotko - dzieki za odpowiedz i chyba tak zrobie...przed chwila jadlam goracy rosol i nie bolalo, wiec chyba nie jest zle...ale jestem wsciekla!!!!!!!nie mialo kiedy odpasc!
Pysia - mi sie tez wydaje, ze cos nie tak z ta goraczka..dzwon po pogotowie, tym bardziej, ze juz po 16 i przychodnie zamkniete (chyba?) , nie badz taka Zosia - samosia, bo nam znowu w szpitalu wyladujesz..a nam tutaj smutno bez Ciebie a w ogole jakis pomysl, skad ta goraczka?masz oprocz tego jakies inne objawy?
Pysiu, idz lepiej na to pogotowie sie zbadac. Ja dzisiaj bylam i niestety mam anginę ropną, bez antybiotyku sie nie obejdzie. To pierwsze leczenie antybiotykiem w ciazy wiec jak trzeba, to trzeba, ale dlugo lekarka konsultowala co mi podac, bo jeden migdal zupelnie zajety ropą i trzeba mocno uderzyc. Od wczoraj czulam sie slaba, bo zatkany nos mialam od tygodnia.Przypisywalam to nasionkom w powietrzu i obrzekom ciazowym blony sluzowej, a tu takie klocki.
W nocy goraczka, popoludniu rowniez, wykupilam leki i poleguje. Moj P zrobil dzisiaj obiad- kapusniak moj od wczoraj i nasmazyl kielbaski z cebulka, no zjadlam troszke...pomiar cukru odpuscilam, nie bede wybrzydzac, staral sie jak mógł.
Ja nie mam humoru, czuje sie slaba, i chyba ten spadek nastroju ostatnie dni to juz bralo mnie choróbsko.
Gratuluje udanych wizyt, Mycha - mamy ten sam termin porodu- Twoja malutka cięższa około 500 gr od mojej, calkiem ladna waga!I fajnie, ze wsio OK :-)
Lilu,Przyszla Mama no nareszcie zajrzałyście :-)
Idę dalej poleżeć, bo lecę z nóg. dziekuje za troskę Kochane Moje :-) Obiecuje sie kurowac i szybko wyzdrowieć!