reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Asiek nic mi o tym nie mow dziiaj bylam z kolezanka z centrum handlowym jak patrzylam na te wszystkie wyprzedaze z ciuszkami w ktore sie nie mieszcze to mnie taka zlosc dopadla juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla te wszystki ciuchy spowrotem na siebie zalozyc jak otwieram szafe i widze te wszystkie szerokie bluzki to mam ochote je wziasc i juz wyrzucic wogole nie czuje sie w zaden sposob ladnie i seksownie nie wiem czy mnie jakas depresja lapie czy co
Ja tez sie dzis wybralam na wyprzedaze i zaszalalam kupilam kilka koszulek, sukienke i 1 jeansy w rozm. 38. I mam zamiar w nie wejsc zaraz po porodzie- taka ze mnie optymistka hahaa

Beti mi to wyglada raczej na wrzoda anie na hemoroida.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez sie dzis wybralam na wyprzedaze i zaszalalam kupilam kilka koszulek, sukienke i 1 jeansy w rozm. 38. I mam zamiar w nie wejsc zaraz po porodzie- taka ze mnie optymistka hahaa

Beti mi to wyglada raczej na wrzoda anie na hemoroida.

No to faktycznie zazdroszcze optymizmu bo mi sie nawet na te ciuchy patrzec ze zlosci nie chcialo:blink:

No to faktycznie zazdroszcze optymizmu bo mi sie nawet na te ciuchy patrzec ze zlosci nie chcialo:blink:

Ja mam to samo, nie kupuję bo nigdy nie wiem czy wrócę do swej figury - może nie modelki ale dla mnie w sam raz:-) A przynajmniej może zająć mi to więcej czasu niż przypuszczam:sorry2: Dobrze że to jesien i zima bo nikt mnie pod kurtką oglądać nie będzie:tak:

Witam wieczornie... zmęczona na maxi bo robiłam pazurki klientce i sobie u stópek:p Dziś 20.08 i wielkie NIC!!!!:no::no::no:moj synuś nie chce wychodzić na świat:-:)-(jestem taka smutna jakiś dół mnie dopadł :szok::szok:do każdego się doczepiam wszystko mi nie pasuje mam dość na prawdę jestem, taka zrezygnowana:-:)-:)-(

Witam wieczornie... zmęczona na maxi bo robiłam pazurki klientce i sobie u stópek:p Dziś 20.08 i wielkie NIC!!!!:no::no::no:moj synuś nie chce wychodzić na świat:-:)-(jestem taka smutna jakiś dół mnie dopadł :szok::szok:do każdego się doczepiam wszystko mi nie pasuje mam dość na prawdę jestem, taka zrezygnowana:-:)-:)-(

Oj rozumiem Cie doskonale, moje obydwa szkraby po terminie sie rodziły Miłek 10 dni Olka 8 dni :/ Miałam wszystkiego serdecznie dosyć. Teraz też szykuję sie na wywoływanie porodu bo ewidentnie nic sie do 2 września nie wydarzy , no chyba że naprawdę moje dziecie mnie zaskoczy.

Beniaminko dużo zdrówka zycze :happy2:
beti ja tez bym się przestraszyła,dobrze ze masz jutro wizyte u gina to cos Ci na to cholerstwo powinien zaradzic
Maja mi też już się ciągnie ta końcówka ciąży i mogłabym urodzić....ale jak sobie pomyśle o porodzie to zimny pot mnie oblewa ehhh...:szok:
Asiek
buty na obcasie:rolleyes2: ehhh... kurcze kiedys cały czas na obcasie chodziłam ciekawe czy jak założe je po tylu miesiącach przerwy to czy będe wogóle umiała w nich chodzić:-D:rofl2:
Zrobiłam dzisiaj badanie na paciorkowca... mam nadzieje, że wynik będzie negatywny i wogóle zdąże odebrać wynik do porodu, mój D. się śmieje, że kasa poszła na marne, bo i tak urodze wcześniej:szok::-D

Beti masakra jak dobrze ze jutro masz wizyte... Sara ma chyba racje ze moze to byc wrzód...

Kasias88 ja sie zastanawiam czy bedzie mi wygodnie w butach na obcasie bo juz sie odzwyczaiłam hmmm ale nóżka tak ładnie wygląda...

w niedziele jak juz pisałam jade do Poznania i mam zamiar pokupować pare ciuchów ale nie ciazowych :) ja jestem dobrej mysli poprzednio przytylam 16 kilo w 3m stracilam wiec luz :)

Kasiu moze zdążysz odebrac wynik, ja miałam robione wczoraj i mozliwe ze w srode juz bede go miec....

Betii ty nie masz co sie przed ginem krepowac lejacej krwi z tej krostki tylko mu pokazac...on napewno juz bedzie wiedział co z tym zrobic.Głowa do góry....bedzie dobrze nic sie nie bój.Bez paniki prosze bo to nic dobrego nie przyniesie.

asiek no noga na obcasie ładniej wygląda:tak: ale baba, która nie potrafi chodzić w takich butach wygląda tragicznie, pisze o tym... bo dzisiaj już taką jedną laskę widziałam i śmiałam się po cichu z niej:) wiem wredota ze mnie...:zawstydzona/y::-D A co do wyniku to mi pani z laboratorium powiedziała,że za tydzień mam się zgłosić po wynik:szok::/ale chyba wcześniej podejde sie zapytać, a nóż będzie ten wynik...:)

reklama
zegnam sie juz z wami dziewczyny kochane:) zycze wszystkim spokojnej nocki i slodkich snow:) mam nadzieje ze znajde dzisiaj dla siebie jakas wygodna pozycje do spania bo wczoraj ciagle z boku na bok sie krecilam i nie moglam nic wygodnego dla siebie znalezc poducha miedzy kolanami poducha pod brzuchem a i tak nie wygodnie nie dlugo na stojaco bede sypiac:)

Do góry