dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dorotko - poradz, to jest dolna jedynka, ktora ukruszyla sie juz kupe lat temu (ponad 10) i w tym czasie byla dwa razy dobudowywana, w sumie moze z 2 mm z gory, tylko teraz nie wiem, czy jak zostawie to na "po porodzie" to zacznie sie psuc?czy musze to zrobic natychmiast!!!!no i chyba moze bolec, co?bo teraz mam takie dziwne wrazenie, nie bolu ale wrazliwosci?
ojej, nie usmiecha mi sie teraz to robic bez znieczulenia!!!!!!!!
i przez ta okropna sliwke mi sie przypomnialo...Dagna - gdzie jestes?
chyba tu jeszcze do nas nie zajrzala od rana?
popsuc sie nie powinien,ale im wieksze odkruszenie tym blizej do nerwu i moze byc nadwrazliwosc
ewentualnie kup sobie elmex zielony lub sensodyne na nadwrazliwosc i poczekaj jak urodzisz zebys sie mogla znieczulic
A u mnie dalszy ciąg sensacji tym razem leżę w łóżku słonko w pyszczek grzeje a Pysia ma dreszcze i ubiera skarpetki i ciepłą bluzę od piżamki mierzy gorączkę a tam piękne 38,5 :-(
T. w pracy napisał mi tylko smsa idź do lekarza kochanie a ja nie mam siły dojść do łazienki kur...a takiemu to łatwo się mówi zawsze wsio sama i sama i nawert nie ma kto podać szklanki wody
Nic spadam do łóżka łykam apap 2 już dzisiaj i czekam na rozwój wydażeń
Pysiu zdrowka
ja bym pogotowie wezwala,w koncu w samej koncowce ciazy jestes i mozesz nie miec sily na chodzenie po przychodniach
Asiek niezle klopsik
Lilula wspolczuje problemow z zusem