reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Poczytałam właśnie relację taka_ja z porodu i się poryczałam jak bóbr, emocje , hormony:-) jak przyjdzie na mnie pora to pewnie tez będę się zalewać ze wzruszenia ( łzy z bólu tez pewnie będą ale te nie są takie ważne).

reklama
Czuje lekkie zdenerwowanie samym szpitalem bo to wiadomo jakos tak nie nastraja dobrze ale myslę cały czas o maluszku , ze go zobacze a poza tym jakoś musza go wyjąc;-)damy radę;-)

Calineczko ogromnie Ci zazdroszczę, że ta chwila jest już tak blisko :) Wykorzystajcie z mężem ostatni weekend tylko we dwoje :-) A jak wiadomo w szpitalu będzie każda z nas więc się mi tu nie stresuj!!! :blink:

Czesc dziewczynki:) ja dzisiaj myslalam ze zwariuje w nocy..wstaje srednio co 2 h na siku bo maly tak mi napiera na pecherz ze inaczej nie daje rady;/ do tego jakas bezsennosc mnie dopadla i spac nie moglam;/ dzis u mnie ladna pogoda i moj E wraca z trasy wiec nastroj lepszy:) a jutro chyba jedziemy do Gorzowa poszukac wozka:)

beti co do hemoroida to ja tez mam hehe..ostatnio zauwazylam;/ okropienstwo ale takie uroki ciazy..a przy porodzie to ja sobie nie wyobrazam ile ich sie pojawi z wysilku;/

Calineczko juz niedlugo utulisz niunke swoja:) jak fajnie:)

Beniaminko ze tez musialas zlapac jakies paskudztwo;/ no nic teraz tylko sie kuruj i dbaj o siebie:)

Onionek kciuki za kolezanke trzymam i musi byc dobrze..swoja droga bidulka z niej..za szybko jeszcze na porod;/

Emilia fajnie ze sie odezwalas bo my tu juz sie martwilysmy o Ciebie:*

Kasik wiec gratuluje synusia:)) ale fajnie ze juz wiecie:)

Guusia ale Ci sie fartnelo ze Twoj przyjezdza:) nie zamecz Go hehe

Kurde wiecej grzechow nie pamietam..Tym mamusiom co maja dzisiaj wizyte zycze powodzenia:)

Dziewczyny, mam pytanie do tych którym skracała się szyjka, bo od dwóch dni jak chodzę to często czuję takie kłucie, jakby mi ktoś szpilkę wbijał w krocze. Czy to może być coś z szyjką??? W pierwszej ciąży nic takiego nie miałam.

Witam.

Kasik gratuluje wizyty i synusia:-)
Emilia witam spowrotem:-)
monia.gryc - co do wagi małej to schizuje bo jem dużo, przez miesiąc przytyłam 3 kilo a mała tylko 400 gram. Wiem, wiem głupol ze mnie:zawstydzona/y:
Kerna - wczoraj "rzuciłam" luteine i magnez i zastanawiam się kiedy mnie skurzybyki dopadną:dry:

Życze milusiego dnia i powodzenia na wizytkach..
A To akurat nie ma znaczenia...możesz nic nie przytyć a dzidzia owszem, to zależy od innych czynników ,głównie genetycznych , twojej budowy itd.

Witam
Wracam od lekarza......... mam skierowanie do szpitala na poniedziałek najpierw badania a byc może we wtorek cc
chyba , że przez weekend Michaś będzie chciał wyjśc;-)

Ale ci zazdroszczę....już niedłudgo przytulisz swojego synka....

Gratki wielgachne!!! Super mamy kolejnego łobuziaka!!

O mamo to już taaaak blisko, boisz się?? Aż mi ciarki przeszły, kurna kiedy ja polecę??

:tak:;-):-)
Trzymam za wszystkie dziewczynki które będą miały dzisiaj wizyty, ;-)a wy trzymajcie za mnie bo ja mam na 16 i już mi się robi gorąco jak pomyślę. :szok::-)
O 15 idę jeszcze do fryzjera, muszę troszkę się upiększyc - żeby się mnie dzieciątko nie wystraszyło ;));-):-):-):-):-):-)
Kciuki zaciśnięte
A położyłam się o 8 i wstałam o 11:30 zrobiłam zakupki i się lenię...a robota czeka
miłego dnia

reklama
witam znowu.
Olgadom ja miałam skracającą sięszyjkę, ale to była niewydolność...i przechodzi bezobjawowo...Ale mimo to też czuję często szpilę w kroku:sorry2: dosłownie aż podcina mi kolana...ja tłumaczyłam to sobie szwem....ale to chyba w takim razie norma bo szyjka mi się nie skraca, z tego co wiem od ostatniej wizyty. Mi się wydaje że główka jużtak mocno uciska na cokolwiek że tylko rwać włosy:rofl2:
To spadam na opowieść taka ja o porodzie...:happy:

Do góry