reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

dziękuję dziewczynki za odp :)
mójteż powiedział że to hemorid jak mu pokazałam i jeszcze nastraszył mnie że mogą zrobić mi się w środku :( jutro kupię w aptece jakiś krem czy maść i ostaram się podleczyć....boli jak cholercia, obciera bardzo aż chodzić nie mogę ani siedzieć i leżeć na plecach...ah jak nie urok to sraczka haha.....

ja nie mam rozstępów,ciekawe czy mi wyjdą ale mam mały brzuszek jak na 9 miesiąc no ale wszystko się może zdarzyć ..

beniaminko kuruj się kochana żebyś nam zasmarkana nie pojechała na porodówkę ;)

kasik gratki zdrowego synusia :)

emilia super że już jesteś z nami spowrotem :)

ja se leżę nie chce mi się nic byłam na badaniach jutro przed wizytką odbiorę bardzo ciekawi mnie czy będą dobre ale pewnie nie bo tak mam od początku ciąży słabe....dziś cały dzień sama bo mój A w pracy do 21 najwcześniej aj jak nie lubię być sama :(
boli mnie wszystko tak jakby podbrzusze i zarazem plecy tzn albo krzyż albo kość ogonowa nie wiem sama bo promienieje taki dziwny bol...boję się jescze że nie rozróżnię skurczy albo bóli porodowych ;)

anja powiedz mi gdzie chcesz rodzić bo my z jednego miasta :)

reklama
I nasza niespodzianka okazała sie CHŁOPCEM. To słowa lekarza "dwie kule i armatka".

A ja wiedziałam, że będzie chłopak. Skoro my mamy mieć synka to i Wy musicie. Łeb w łeb, hihihihihi :-D:happy::happy2::blink:

Beniaminko
- współczuję. Kto jak kto, ale ja wiem co to znaczy być chorym w ciąży :/ Szybkiego powrotu do zdrówka!

Ostatnia edycja:
Czuje lekkie zdenerwowanie samym szpitalem bo to wiadomo jakos tak nie nastraja dobrze ale myslę cały czas o maluszku , ze go zobacze a poza tym jakoś musza go wyjąc;-)damy radę;-)

beti zamierzam jak poprzednio- na zaspie,mam nadzieje,ze nie bedzie sytuacji - gdzie powiedza- nie ma miejsc.
w niedziele sie przejade i popytam o szczegoly.

szpital nr 2 kliniczna, jezeli tam nie bedzie miejsc to i tak zostaje chocby na lawce.

Beniaminko kuruj sie !!! Calineczko to u Ciebie tez juz lada moment ,ja mam kolejna wizyte u gina i anastezjologa w poniedzialek i cos czuje ze mi powie tniemy w srode :)

Witam,
W nocy miałam dość silne skurcze, ale rano przeszły, a myślałam, że to może już...:sorry2: Mi pępek troche wyszedł i mam rozstępy na udach, ale cóż takie uroki ciąży:crazy:
beti to zapewne hemoroid tak jak dziewczyny już wcześniej pisaly
emilia, mysia a Wy nadal w dwupaku:happy2:
Kasik fajnie ze juz wiesz ze będziesz miała synka:) A imie już wybrane?? Ciesze się że jest ułożony prawidłowo:)
Gusia 100 pierogów wow podziwiam Cie
Beniaminko infekcjom mówimy precz i szybciutko wracaj do zdrowia
Mycha trzymam kciuki za wizyte
Miłego dnia

beti zamierzam jak poprzednio- na zaspie,mam nadzieje,ze nie bedzie sytuacji - gdzie powiedza- nie ma miejsc.
w niedziele sie przejade i popytam o szczegoly.

szpital nr 2 kliniczna, jezeli tam nie bedzie miejsc to i tak zostaje chocby na lawce.

no ja też chcę rodzinny poród na zaspie i też muszę się przejechać dowiedzieć co i jak :) może się spotkamy na porodówce hehe :)

beniaminko-wracaj do zdrowia

dziewczyny a jak to sie liczy jak ja jestem 34 +5 dni to sie mowi ze jestem w 34tym czy 35 tc?

tak to jesteś w 35 tc :)

reklama
Beniaminko - wracaj szybko do zdrowia! To pewnie przez te zmiany temperatury! Mam nadzieję, że szybko przejdzie!

Calineczko - ale masz fajnie! To teraz wielkie odliczanie... ;)

Onionek - ja też się dołączam i trzymam kciuki za Twoją koleżankę! Na pewno wszystko będzie OK, tylko niepotrzebnie się stresu biedna naje.

Do góry