przyszla_mama81
Mama81
Wiec mamusie odezwe sie jak juz bede miala komputer zrobiony!!
Trzymajcie sie BUZKA!!!!
Trzymajcie sie BUZKA!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tosia - wlasnie mi sie przypomnialo...pisalas, ze odstawilas magnez?moze to byl blad?i jaki bralas?ja jak mialam problemy z serduchem i wlasnie bardzo wysoki puls, bralam Aspargin bo to jest magnez z potasem i reguluje tez prace serca...wiem, ze niektore dziewczyny biora to jako magnez w ciazy, wiec na pewno nie zaszkodzi...a moze pomoc!
Alcia, no u nas pogoda dziś oki... chłodno.. przestraszyłam się wczoraj tym tętnem.. dziś nie wiem, nie mierzę, bo sie aparatu nie dorobiłam a teściowej prosić nie będę.. na SR nie pojadę, bo nie chcę przeżywać tego co wczoraj.. a do tego mamy dziś spotkanie knajpowe i strasznie chciałam być, ale niestety... kuźwa tak sie czuję, ze nie wiem gdzie jestem..
Kalcha, dziękuję w imieniu mamy... dwa dni temu wyszła ze szpitala i powiem Ci, że wcale nie jest lepiej.. na 10 dni przyjechała moja siostra, więc ja będę mieć mniej obowiązków i nie będę musiała często do rodziców jeździć.. zakupki mam nadzieję zrobi...
Dorotko, no jeszcze troszkę ;-)
Witam popoludniowo ja juz po wizycie szyjka mocno trzyma i jest nawet dosc dluga 3 cm a skurcze na ktg sa i to dwa takie jop twoja mac na 80 ,wiec mam lezec i czekac jak to moj gin powiedzial wszystko sie zdarzyc moze ,nastepna wizyta za tydzien poczekamy zobaczymy co przyniesie kolejny dzien:-)
Tosia zdrowka dla Mamy kochanie
a co do mnie to dzieki za uwage
humor mi sie popsul,bo wg badania na samolocie rozwarcie na palec jest,tylko macica wcale nie reaguje
gratki wizyty
u mnie na odwrot
milego dnia