reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

dziewczyny czytalam ostatnie opowiesci z porodowek sierpniowek i tak mnie to rozbawilo, zacheta do skurzcy partych "a teraz robimy olbrzymia kupe pani Karolino"!!!!!od razu przepraszam Karoline, bo nie smieje sie z niej tylko z wyrazenia, ale jak by ktos powiedzial do mnie "a teraz robimy olbrzymia kupe pani Alicjo" to chyba bym ze smiechu pekla!nawet nie chodzi o ta kupe,ale bardziej o ta pani...moze po porodzie bede miala inne zdanie na ten temat, ale ze rodze w Irlandii napewno tego nie uslysze...hihhihi!tak dostojnie o kupie i pani Alicji!

Alcia ten tekst z kupą to na porządku dziennym na porodówkach więc spokojnie wiekszość z nas może już się nastawić na ciskanie kupolunga!!:-D:rofl2::laugh2::-D:sorry:

Zabiłyście mnie - obydwie :-D:rofl2::happy::eek::laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::confused2: Hahahaha :D

Małpko - powodzenia jutro na egzaminie!!!

:szok:ratunku !! macie też problem z wypływająca najprawdopodobniej siara z cycuszków??:baffled: leże sobie na łóżku cycuś mnie zaswędział odsuwam biustonosz a tam z sutka jakaś wydzielina się pojawia?? :eek: co to jest i jeżeli to siara to nie za wcześnie.. ale mam schiza

Mi siara sama nie leci, ale jak lekko "przycisnę" to coś tam wypłynie :) To norma w ciąży - nic się nie stresuj :-)

reklama
Wstretna malpko dasz sobie rade..wiem jaki to stres zdawac na prawko..zdawalam w szczecinie na studiach jeszcze i mialam 6 podejsc..za 6 razem szlam juz naprawde zrezygnowana i nie wierzylam ze tym razem sie uda (bledy jakie robilam byly poprostu zalosne..az wstyd) i nie wykupujac od 2 miesiecy zadnych godzin dodatkowych postanowilam ze jak tym razem nie zdam to rezygnuje...ale okazalo sie ze pojechalam idealnie..zero bledow i jeszcze egzaminator mnie pochwalil. Teraz smigam gdzie sie da i kocham jezdzic a moj jako zawodowy kierowca mowi ze niezla jestem za kierownica haha. Takze kochana bedzie dobrze:* trzymam kciukasy:)

ksiulka mi z kolei siara nie leci i zastanawiam sie czy to normalne..

Beniaminka udanej SR:)

wciagnelam kilka kawalkow sernika dopchalam sie nektarynka i zaczynam znowu ogladac seriale w necie:)

marta no ja właśnie nie naciskałam i leciało ;)
malgos ja se tak myślałam że to przed porodem poleci tak z tydz. a nie już :) zaoszczędzisz na wkładkach hihi
maja ale ty już prawie rodzisz to rzeczywiście normalne :)

dziękuję dziewczynki za rozwianie wątpliwości i rozładowanie stresu .. odrazu lepiej :)

wstretnamalpa kochana zdasz napewno koleżanka w tychach w zeszłym tyg. zdawała już z data porodu a koleś do niej pani rodzić powinna a nie prawo jazdy zdawać nie woził jej długo bo widział że dziewczyna się stresuje i jeszcze jej mówi to będzie raczej szybki egzam. bo nie chce by mi pani w aucie urodziła :):) zdała a wcześniej próbowała chyba z 7 razy. powodzenia

maja ale ty już prawie rodzisz to rzeczywiście normalne :)

Ksiulka
no tak ale to juz mi leci jakis dluzszy czas i na twoim etapie tez juz plamki na pizamkach i stanikach mialam

Majka snem sie nie przejmuj tu na forum prawie karzda znas przerabiala juz koszmary senne :)
Wstretnamalpko zdasz napewno !!!! nasze kciuki pomagaja !!!
Ksiulka to siara :) calkowicie normalne zjawisko :) wyluzuj !!
Justyna gratki z mieszkania !
Alcia ,ale sie usmialam :)

Maja 888 ja tez przed tygodniem przerabialam podobny sen, inic zlego sie wydarzylo. Tak wiec koniec analizowania snow.
Trixi to w przyszlym tyg sie rozpakowywujemy a co.
Wstretnamalpa - powodzenia na egzaminie.
[ dziewczyny czytalam ostatnie opowiesci z porodowek sierpniowek i tak mnie to rozbawilo, zacheta do skurzcy partych "a teraz robimy olbrzymia kupe pani Karolino"!!!!!od razu przepraszam Karoline, bo nie smieje sie z niej tylko z wyrazenia, ale jak by ktos powiedzial do mnie "a teraz robimy olbrzymia kupe pani Alicjo" to chyba bym ze smiechu pekla!nawet nie chodzi o ta kupe,ale bardziej o ta pani...moze po porodzie bede miala inne zdanie na ten temat, ale ze rodze w Irlandii napewno tego nie uslysze...hihhihi!tak dostojnie o kupie i pani Alicji!
Smieszne ale prawdziwe, bo jak inaczej wytlumaczyc kobiecie , ze ma przec.

:-)hejka witam sie, ale wiadomosci WOW:szok:
GRATULACJE DZIELNE MAMUSIE:tak::-D;-):tak::-D
Ja dzis ostatni dzien sama w domu, wieczorem córcia wraca od babci, na szczescie angina poszła precz. Spakowałam sie do szpitala i jestem spokojniejsza. Dalej leze i oszczedzam sie, bo jeszcze troszke czasu mi zostało, niech Wiktus jeszcze rosnie, a kopie dzis bardzo mocno. Wizyte mam 02.09. ciekawe czy wytrzymam w dwupaku?;-)

reklama
ojj uwierzcie dziewczyny ze ja juz nie daje rady w tym dwupaku szczerze mowiac mimo tego ze sie strasznie boje chcialabym juz miec to za soba ale szczerze dzisiaj czuje sie normalnie i zadnych objawow na to zeby to mialo byc juz nie dlugo... moze zrobic cos zeby przyspieszyc??

Do góry