reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

dziewczyny czytalam ostatnie opowiesci z porodowek sierpniowek i tak mnie to rozbawilo, zacheta do skurzcy partych "a teraz robimy olbrzymia kupe pani Karolino"!!!!!od razu przepraszam Karoline, bo nie smieje sie z niej tylko z wyrazenia, ale jak by ktos powiedzial do mnie "a teraz robimy olbrzymia kupe pani Alicjo" to chyba bym ze smiechu pekla!nawet nie chodzi o ta kupe,ale bardziej o ta pani...moze po porodzie bede miala inne zdanie na ten temat, ale ze rodze w Irlandii napewno tego nie uslysze...hihhihi!tak dostojnie o kupie i pani Alicji!

Alcia ten tekst z kupą to na porządku dziennym na porodówkach więc spokojnie wiekszość z nas może już się nastawić na ciskanie kupolunga!!:-D:rofl2::laugh2::-D:sorry:

Zabiłyście mnie - obydwie :-D:rofl2::happy::eek::laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::confused2: Hahahaha :D

Małpko - powodzenia jutro na egzaminie!!!

:szok:ratunku !! macie też problem z wypływająca najprawdopodobniej siara z cycuszków??:baffled: leże sobie na łóżku cycuś mnie zaswędział odsuwam biustonosz a tam z sutka jakaś wydzielina się pojawia?? :eek: co to jest i jeżeli to siara to nie za wcześnie.. ale mam schiza

Mi siara sama nie leci, ale jak lekko "przycisnę" to coś tam wypłynie :) To norma w ciąży - nic się nie stresuj :-)

reklama
Wstretna malpko dasz sobie rade..wiem jaki to stres zdawac na prawko..zdawalam w szczecinie na studiach jeszcze i mialam 6 podejsc..za 6 razem szlam juz naprawde zrezygnowana i nie wierzylam ze tym razem sie uda (bledy jakie robilam byly poprostu zalosne..az wstyd) i nie wykupujac od 2 miesiecy zadnych godzin dodatkowych postanowilam ze jak tym razem nie zdam to rezygnuje...ale okazalo sie ze pojechalam idealnie..zero bledow i jeszcze egzaminator mnie pochwalil. Teraz smigam gdzie sie da i kocham jezdzic a moj jako zawodowy kierowca mowi ze niezla jestem za kierownica haha. Takze kochana bedzie dobrze:* trzymam kciukasy:)

ksiulka mi z kolei siara nie leci i zastanawiam sie czy to normalne..

Beniaminka udanej SR:)

wciagnelam kilka kawalkow sernika dopchalam sie nektarynka i zaczynam znowu ogladac seriale w necie:)

marta no ja właśnie nie naciskałam i leciało ;)
malgos ja se tak myślałam że to przed porodem poleci tak z tydz. a nie już :) zaoszczędzisz na wkładkach hihi
maja ale ty już prawie rodzisz to rzeczywiście normalne :)

dziękuję dziewczynki za rozwianie wątpliwości i rozładowanie stresu .. odrazu lepiej :)

wstretnamalpa kochana zdasz napewno koleżanka w tychach w zeszłym tyg. zdawała już z data porodu a koleś do niej pani rodzić powinna a nie prawo jazdy zdawać nie woził jej długo bo widział że dziewczyna się stresuje i jeszcze jej mówi to będzie raczej szybki egzam. bo nie chce by mi pani w aucie urodziła :):) zdała a wcześniej próbowała chyba z 7 razy. powodzenia

maja ale ty już prawie rodzisz to rzeczywiście normalne :)

Ksiulka
no tak ale to juz mi leci jakis dluzszy czas i na twoim etapie tez juz plamki na pizamkach i stanikach mialam

Majka snem sie nie przejmuj tu na forum prawie karzda znas przerabiala juz koszmary senne :)
Wstretnamalpko zdasz napewno !!!! nasze kciuki pomagaja !!!
Ksiulka to siara :) calkowicie normalne zjawisko :) wyluzuj !!
Justyna gratki z mieszkania !
Alcia ,ale sie usmialam :)

Maja 888 ja tez przed tygodniem przerabialam podobny sen, inic zlego sie wydarzylo. Tak wiec koniec analizowania snow.
Trixi to w przyszlym tyg sie rozpakowywujemy a co.
Wstretnamalpa - powodzenia na egzaminie.
[ dziewczyny czytalam ostatnie opowiesci z porodowek sierpniowek i tak mnie to rozbawilo, zacheta do skurzcy partych "a teraz robimy olbrzymia kupe pani Karolino"!!!!!od razu przepraszam Karoline, bo nie smieje sie z niej tylko z wyrazenia, ale jak by ktos powiedzial do mnie "a teraz robimy olbrzymia kupe pani Alicjo" to chyba bym ze smiechu pekla!nawet nie chodzi o ta kupe,ale bardziej o ta pani...moze po porodzie bede miala inne zdanie na ten temat, ale ze rodze w Irlandii napewno tego nie uslysze...hihhihi!tak dostojnie o kupie i pani Alicji!
Smieszne ale prawdziwe, bo jak inaczej wytlumaczyc kobiecie , ze ma przec.

:-)hejka witam sie, ale wiadomosci WOW:szok:
GRATULACJE DZIELNE MAMUSIE:tak::-D;-):tak::-D
Ja dzis ostatni dzien sama w domu, wieczorem córcia wraca od babci, na szczescie angina poszła precz. Spakowałam sie do szpitala i jestem spokojniejsza. Dalej leze i oszczedzam sie, bo jeszcze troszke czasu mi zostało, niech Wiktus jeszcze rosnie, a kopie dzis bardzo mocno. Wizyte mam 02.09. ciekawe czy wytrzymam w dwupaku?;-)

reklama
ojj uwierzcie dziewczyny ze ja juz nie daje rady w tym dwupaku szczerze mowiac mimo tego ze sie strasznie boje chcialabym juz miec to za soba ale szczerze dzisiaj czuje sie normalnie i zadnych objawow na to zeby to mialo byc juz nie dlugo... moze zrobic cos zeby przyspieszyc??

Do góry