dziewczyny czytalam ostatnie opowiesci z porodowek sierpniowek i tak mnie to rozbawilo, zacheta do skurzcy partych "a teraz robimy olbrzymia kupe pani Karolino"!!!!!od razu przepraszam Karoline, bo nie smieje sie z niej tylko z wyrazenia, ale jak by ktos powiedzial do mnie "a teraz robimy olbrzymia kupe pani Alicjo" to chyba bym ze smiechu pekla!nawet nie chodzi o ta kupe,ale bardziej o ta pani...moze po porodzie bede miala inne zdanie na ten temat, ale ze rodze w Irlandii napewno tego nie uslysze...hihhihi!tak dostojnie o kupie i pani Alicji!
Alcia ten tekst z kupą to na porządku dziennym na porodówkach więc spokojnie wiekszość z nas może już się nastawić na ciskanie kupolunga!!
Zabiłyście mnie - obydwie Hahahaha
Małpko - powodzenia jutro na egzaminie!!!
ratunku !! macie też problem z wypływająca najprawdopodobniej siara z cycuszków?? leże sobie na łóżku cycuś mnie zaswędział odsuwam biustonosz a tam z sutka jakaś wydzielina się pojawia?? co to jest i jeżeli to siara to nie za wcześnie.. ale mam schiza
Mi siara sama nie leci, ale jak lekko "przycisnę" to coś tam wypłynie To norma w ciąży - nic się nie stresuj :-)