Ja po obiadku ......;-)
Odliczam godziny do jutrzejszej wizyty u lekarza.......... mam nadzieję dostać skierowanie do szpitala na przyszły tydzień ............chyba go zjem jak zacznie wymyslac ale po ostatniej wizycie kiedy widzial moja przerażoną mine aby mnie porod w domu nie zaskoczył chyba nie będzie mnie katował ?? w końcu wydaje sie byc dobrym człowiekiemi lekarzem przed wszystkim
Chyba zabiore pieska na mały spacer( mamy na wakacjach yorka brata bo pojechali nad morze a psinka zawsze jest u nas jak ich nie ma ) szalony pies ale da sie prowadzić nie to co nasze bydlę bokser
pogoda przyjemna bo sloneczko świeci i fajnie wieje wiaterek
tak lekarze to tez czasem ludzie racja:-)
yorki są śmieszniutkie a szczególnie wtedy gdy maja na imię np. Brutus
Maja nie czytaj senników, bo zeschziujesz świeczkę zapal jak juz musisz , pomódl się ale nie schizujdziewczyny uspokojcie mnie bo zaraz z nerwow padne chodzi o to ze dzisiaj w nocy snila mi sie moja juz dawno nie zyjaca babcia wygladalo to tak ze lezala ona w lozku juz umierajaca i jak do niej podeszlam to mocno mnie zlapala i nie chciala puscic w koncu sie jej wyrwalam podnioslam bluzke i powiedzialam ze jestem w ciazy a ona oznajmila ze jest na mnie o to wsciekla wiec zaczelam uciekac a ona mnie gonila dosc dlugo co bylo dalej to nie pamietam ale juz chyba sie wtedy obudzilam;( i teraz sie strasznie boje bo w senniku przeczytalam ze to jakies ostrzezenie i teraz mam takie filmy w glowie ze nie pytajcie boje sie ze cos moze sie nie dobrego wydarzyc;(
HELP ME:-(
85justyna najważniejsze bejbi, dobrze że masz to ktg znowu więc też chill :-)
Ja jutro mam egz na prawko,kurcze 4 miechy nie jeżdziłam i to już ostatni dzwonek żeby mi nie minęło pół roku bo przez tą ciążę jakoś sobie odpuściłam po dwóch oblanych egzach durna byłam ale trudno najwyżej znowu mnie obleją...:-(szykuje się nie przespana nocka ze stresu!!
Alcia ten tekst z kupą to na porządku dziennym na porodówkach więc spokojnie wiekszość z nas może już się nastawić na ciskanie kupolunga!!:
O jaaaa wypas, egzamin przed samym porodem, masz jedyna okazję zagrac egzaminatorowi na nerwach i odczuciach ;-), się pewnie ob...ra z wrażenia jak cię zobaczy powodzenia !!!!
Co do kupy znów mnie zaparło i bym się nawet ucieszyła jak bym się odetkała nawet w czasie porodu:-)
ratunku !! macie też problem z wypływająca najprawdopodobniej siara z cycuszków?? leże sobie na łóżku cycuś mnie zaswędział odsuwam biustonosz a tam z sutka jakaś wydzielina się pojawia?? co to jest i jeżeli to siara to nie za wcześnie.. ale mam schiza
ja już przeciekam tak od 2 miesięcy, od czasu do czasu mam wpadkę z plama na bluzce, na początku był szok a teraz to już u mnie normalka:-)
a tak po 14 wszamałam miskę zupy pomidorowej, zagryzłam trzema krokietami z kapucha i grzybami i do tego kawał 3- bita i odpłynęłam w objęcia morfeusza - teraz nockę mam bankowo z głowy