reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja po obiadku ......;-)
Odliczam godziny do jutrzejszej wizyty u lekarza.......... mam nadzieję dostać skierowanie do szpitala na przyszły tydzień ............chyba go zjem :angry: jak zacznie wymyslac ale po ostatniej wizycie kiedy widzial moja przerażoną mine aby mnie porod w domu nie zaskoczył chyba nie będzie mnie katował ??:eek::eek: w końcu wydaje sie byc dobrym człowiekiem:laugh2::laugh2:i lekarzem przed wszystkim:tak:

Chyba zabiore pieska na mały spacer( mamy na wakacjach yorka brata bo pojechali nad morze a psinka zawsze jest u nas jak ich nie ma ) szalony pies ale da sie prowadzić nie to co nasze bydlę bokser:sorry::sorry::sorry:

pogoda przyjemna bo sloneczko świeci i fajnie wieje wiaterek:-p:-p

tak lekarze to tez czasem ludzie racja:-)
yorki są śmieszniutkie a szczególnie wtedy gdy maja na imię np. Brutus :-D:-D:-D

dziewczyny uspokojcie mnie bo zaraz z nerwow padne chodzi o to ze dzisiaj w nocy snila mi sie moja juz dawno nie zyjaca babcia wygladalo to tak ze lezala ona w lozku juz umierajaca i jak do niej podeszlam to mocno mnie zlapala i nie chciala puscic w koncu sie jej wyrwalam podnioslam bluzke i powiedzialam ze jestem w ciazy a ona oznajmila ze jest na mnie o to wsciekla wiec zaczelam uciekac a ona mnie gonila dosc dlugo co bylo dalej to nie pamietam ale juz chyba sie wtedy obudzilam;( i teraz sie strasznie boje bo w senniku przeczytalam ze to jakies ostrzezenie i teraz mam takie filmy w glowie ze nie pytajcie boje sie ze cos moze sie nie dobrego wydarzyc;(

HELP ME:-(
Maja nie czytaj senników, bo zeschziujesz:crazy: świeczkę zapal jak juz musisz , pomódl się ale nie schizuj

85justyna najważniejsze bejbi, dobrze że masz to ktg znowu więc też chill :-)

Ja jutro mam egz na prawko,kurcze 4 miechy nie jeżdziłam i to już ostatni dzwonek żeby mi nie minęło pół roku bo przez tą ciążę jakoś sobie odpuściłam po dwóch oblanych egzach:sorry::baffled: durna byłam ale trudno najwyżej znowu mnie obleją...:-(szykuje się nie przespana nocka ze stresu!!:sorry:
Alcia ten tekst z kupą to na porządku dziennym na porodówkach więc spokojnie wiekszość z nas może już się nastawić na ciskanie kupolunga!!:

O jaaaa wypas, egzamin przed samym porodem, masz jedyna okazję zagrac egzaminatorowi na nerwach i odczuciach ;-), się pewnie ob...ra z wrażenia jak cię zobaczy powodzenia !!!!

Co do kupy znów mnie zaparło i bym się nawet ucieszyła jak bym się odetkała nawet w czasie porodu:-)

:szok:ratunku !! macie też problem z wypływająca najprawdopodobniej siara z cycuszków??:baffled: leże sobie na łóżku cycuś mnie zaswędział odsuwam biustonosz a tam z sutka jakaś wydzielina się pojawia?? :eek: co to jest i jeżeli to siara to nie za wcześnie.. ale mam schiza

ja już przeciekam tak od 2 miesięcy, od czasu do czasu mam wpadkę z plama na bluzce, na początku był szok a teraz to już u mnie normalka:-)

a tak po 14 wszamałam miskę zupy pomidorowej, zagryzłam trzema krokietami z kapucha i grzybami i do tego kawał 3- bita i odpłynęłam w objęcia morfeusza - teraz nockę mam bankowo z głowy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam!
Teraz tak bedzie codziennie...hiiii
No to i Angelus ma juz to za soba.Fajnie.
Ja przez ostatnie 3 dni tez cos nieteges sie czuje, brzuch pobolewa jak na miesiaczke i zaczyna sie konkretnie stawiac, ale dzis całkiem znosnie...fajnie z jedej strony bo dla mnie troche za wczesnie, niech mały jeszcze troche podrosnie. Choc z tej tabelki wynika ze jest sredniaczkiem :)
Przywiexlismy wkoncu łózeczko ...jutro bedziemy skrecac i bede mogła juz powoli układac wszystko bo mam poupychane wsio w szafach...achhh no i bede mogła sie wkoncu pochwalic "kacikiem" małego.
Gratuluje wizyt i trzymam za te dzisiejsze...
Agusska trzymam kciuki za Was!
Wstretnamałpko zdasz jutro!

a swoja droga Dagna - jak u Ciebie z przemiana materii po tych sliwkach:)))))??????

A wiesz, że nijak? Na mnie śliwki nie działają.. mogę ich zjeść tony i efektu nie ma, oprócz pełnego żołądka - a szkoda ;-)

Dagna , dziękuję za przekazanie wiadomości od naszych koleżanek, czułam się bezradna na tym łóżku, z henną na brwiach i pilingiem na stopach i postanowiłam poprosić Dagnę aby podać Wam te dobre wieści.
Bardzo się ucieszyłam z widomosci od Angelus- malutka urodzila się o 10.40 i wazyła 3580 gr- pewnie ja przekrecilam jak zeznawalam Dagnie, ze 3850 :-)
Urodzila sie SN, przed chwilka dostalam tez sliczna foteczke malenkiej Wkitorii Nadii- jest cudna! Zapytalam czy moge juz tu pokazac foteczke, ale czekam na odpowiedz, to najwyzej podesle po SR bo zaraz jadę :-)
Nasza Agusska zostala w szpitalu od wtorku, ma mało wód płodowych i gorsze przeplywy, dlatego Szymus troche mało urósł, ale juz ich kuruja, napisze tresc sms w watku szpitalne wiadomosci.

Kurcze to może ja poprzekręcałam, a całą drogę do domu powtarzałam sobie, co mówiłaś. A P był z Angelus przy porodzie? Czy mam zaćmienie umysłu i wydawało mi się, że tak mówiłaś? :-)

Wstretna_malpko - powodzenia:))))moze wlasnie teraz Ci sie uda..przypomnialo mi sie i znowu mam wyrzuty , ze nawet na teoretyczny sie nie zapisalam....

Malgos - gdzie studiowalas w Szczecinie?ja na Akademii Morskiej:)

ja sie dzisiaj wykoncze, ale w domu juz mam tak jak lubie, czyli muzeum:)nudna jestem dzisiaj....:)rosolek ugotowany, a teraz sie biore za prasowanie...tak sobie mysle, ze jak juz bedzie dzidzia na swiecie, to przestane byc taka nudna...mialam w domu 2 tygodnie rozpieszczonego 12-latka i mnie szlag trafial:)))chyba bede z tych, co "tresuja" dzieci?ale ja lubie porzadek...tak mnie wkurzal syn Kochania, ale jak widzialam wczoraj te dwie smutne mordki ( a podobni jak kropla wody) jak sie rozstawali, to jeszcze dzisiaj mi przykro...i Kochanie taki przybity, bo Maly plakal na lotnisku...sam sie wczoraj wieczorem pocieszal, ze niedlugo bedzie mial kolejnego przytulanca w domu...ale przeciez wiem, ze mu ciezko i najchetniej chcialby syna przy sobie...

Malgos - gdzie studiowalas w Szczecinie?ja na Akademii Morskiej:)

ja sie dzisiaj wykoncze, ale w domu juz mam tak jak lubie, czyli muzeum:)nudna jestem dzisiaj....:)rosolek ugotowany, a teraz sie biore za prasowanie...tak sobie mysle, ze jak juz bedzie dzidzia na swiecie, to przestane byc taka nudna...mialam w domu 2 tygodnie rozpieszczonego 12-latka i mnie szlag trafial:)))chyba bede z tych, co "tresuja" dzieci?ale ja lubie porzadek...tak mnie wkurzal syn Kochania, ale jak widzialam wczoraj te dwie smutne mordki ( a podobni jak kropla wody) jak sie rozstawali, to jeszcze dzisiaj mi przykro...i Kochanie taki przybity, bo Maly plakal na lotnisku...sam sie wczoraj wieczorem pocieszal, ze niedlugo bedzie mial kolejnego przytulanca w domu...ale przeciez wiem, ze mu ciezko i najchetniej chcialby syna przy sobie...

ooo jak fajnie:) mam duzo znajomych z AM a ja akurat na Akademii Rolniczej (agroturystyke).

no tak Malgos - bo na AM najfajniejsi faceci:)))w mundurach;)

przypomnialo mi sie , Ksiulka - mi siara w niewielkich ilosciach wyplywa od jakis 4 tygodni i tez bez naciskania....wiec spoko, nie bedziesz rodzila:))))

Dagna??tak czytam smsa od Angelus, ktorego Beniaminka wstawila i o P. tam mowy nie ma?:))))chyba, ze mialas jakies dodatkowe informacje...bo wiesz, ja juz go tutaj wychwalilam pod niebiosa!!!!!a tak za nic chlopa chwalic, jeszcze cudzego??????nie wypada;)

dziewczyny jak to jest z tymi suwaczkami bo na nim pokazuje mi ze jestem w 36 tygodniu i 6 dniu ciazy a jutro czyli w piatek wedlug kalendarza zaczyna mi sie 38 tydzien a jutro na suwaczku pewnie pojawi sie 37 hmm nie rozumiem za bardzo ...

Kurcze dziewuszki próbowałam pospać, ale się budziłam chyba co 5 minut bo bolą mnie plecy pachwiny i brzucholek się napina masakra jakaś.

reklama
Witam sie po wizycie.

Ktg zero skurczy, tetno małej na poziomie 130, szyjka zamknieta, mała wysoko, wazy ok 2400. Waga mnie troche zmartwiła ale mówie sobie że mój gin robi pomiary od niechcenia:no: Z reszty jestem zadowolona, dzis odstawiam wszelkie leki.
No i news!! Pytam lekarza o seksik a on że odradza współżycie na tym etapie ciaży, bo możemy szkód narobić:szok: Pierwsze kurna słysze!! Ale co tam, oprócz pykanka można na tyle sposobów sprawiać sobie przyjemność;-)A tego na pewno nie odpuszcze:-)

Do góry