Matko jedyna znowu tyle postów:-) jak się skończymy wypakowywać to wpis pewnie będzie cudem nad Wisłą ,bo będziemy rozdarte pomiedzy dramatycznymi wyborami zajrzeć na bb, czy umyć zęby a może i nawet umyć włosy
Zamówiliśmy wózek w końcu - nareszcie bo dla nas wybór wózka to było porównywalne do zakupu samochodu.
I nabyłam nowego lapa- zabolało ale wreszcie jestem niezależna komputerowo :-) a starego chyba przez okno poślę w diabli.
a na obiadek garnęłam zupkę pomidorową i udało mi się aż sztuk 4 słoiczków powideł śliwkowych z kakao zrobić, jutro jeszcze dorobię bo mi znów nie wystarczą do zimy.
a póki co czekam na jszczenieteśców - normalnie nogami przebieram z radości
Powodzenia kciuki zatrzymane
ufff bo mało się nie po.... że to już !!!
Beniaminko no dziada borowego by szlag trafił - inaczej nie mogę tego ując , tzn. moge ale nie będę przeklinać bo bodzinka usłyszy
Oooooo ale wiadomość
Gratulacje:-)
Zamówiliśmy wózek w końcu - nareszcie bo dla nas wybór wózka to było porównywalne do zakupu samochodu.
I nabyłam nowego lapa- zabolało ale wreszcie jestem niezależna komputerowo :-) a starego chyba przez okno poślę w diabli.
a na obiadek garnęłam zupkę pomidorową i udało mi się aż sztuk 4 słoiczków powideł śliwkowych z kakao zrobić, jutro jeszcze dorobię bo mi znów nie wystarczą do zimy.
a póki co czekam na jszczenieteśców - normalnie nogami przebieram z radości
Dzisiaj o 17.20 mam wizytę u ginekolog, wraca po urlopie, więc pewnie ludzi będzie mnóstwo i opóźnienia będą masakryczne. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było OK, bo ja jak zwykle się denerwuję - specjalnie nie odbierałam żadnych wyników badań, żeby się nie stresować jeszcze bardziej, pojadę po nie przed wizytą.
Miłego dnia!
Powodzenia kciuki zatrzymane
Mówisz i masz
Wiadmomość od Angelus3376
...Wracam jeszcze do domku. Wód jest sporo, skurcze nieregularne, 2 cm rozwarcia. A plama na kanapie naprawdę duża, bo średnicy tak z 25 cm. Ale szpital mam blisko, więc w razie co chyba zdążę dojechać.
ufff bo mało się nie po.... że to już !!!
Beniaminko no dziada borowego by szlag trafił - inaczej nie mogę tego ując , tzn. moge ale nie będę przeklinać bo bodzinka usłyszy
Mamuśki dnia 15 sierpnia ok.20 przyszła na świat Anielka-córeczka naszego skrzacika...póki co zostaja w szpitalu bo mała jest w podgrzewaczu,MA NIECO PONAD 2KG....
Oooooo ale wiadomość
Gratulacje:-)