reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Mamuśki dnia 15 sierpnia ok.20 przyszła na świat Anielka-córeczka naszego skrzacika...póki co zostaja w szpitalu bo mała jest w podgrzewaczu,MA NIECO PONAD 2KG....
o kurde blaszka :eek:już ??? skrzaciku niech Twoja córeczka szybko nabiera ciałka;-)
A ja byłam w sklepie gdzie mają uzywane ciuszki( bo ja uwielbiam szukac wybierać i mogłabym tam spędzić cały dzień ) i mają wyprzedaż letnich za 5 zł i sobie kupiłam (podejrzewam , że na przyszły rok no chyba , że w nie wejde jeszcze w tym po porodzie:laugh2::laugh2:)i jaka radośc kupic coś mniejszego:laugh2:o ile brzuszek fajny to chyba będzie mi lepiej bez kiedy Michas będzie juz z nami:-p:-p

Tosia-nie obiecuj tyle nie obiecuj bo jeszcze będziesz musiała dotrzymać słowa.........:))

reklama
:-)Witam spowrotem dziewczyny..
Chciałam wam oznajmić że 15 sierpnia przyszła na świat moja córeńka!:-D:-D
Opiszę wszystko jak znajde tylko chwilkę, niedawno wróciłam ze szpitala..
Gratulacje dla rozpakowanych, nadrobię was przy najbliższej okazji:tak:
Wrzucam focie mojej Darii:-D
Image022.jpg

Taka_ja- gratulacje córcia śliczna boshhhhhh

Nie no ja popadnę w depresje wy tu rodzicie jedna za drugą i tulicie swoje słodziaki a ja się kulam dalej hahaha
Teraz już nie będzie dnia bez wieści typu dziś na świat przyszedł/przyszła...
Rany julek ja też chcę być już po ...

łojeju idziemy jak burza:-D:-D:-D Skrzaciku gratulacyje!!niech malutka rośnie szybko i zdrowo się chowa!!!
Angelus juz tuż tuż!!!Jejku jestem taka podekscytowana, że hej!!! Normalnie zazdroszczę !!! trzymaj się słonko!!!
Asienko nasz stary też nie kuma, że ja nie mam siły dupą wogóle ruszyć i ma tylko ciągłe pretensje że nic nie robie a on musi pracować 8 godzin dziennie i jeszcze ja mu każe ścielić łóżko i odkurzać :rofl2: i on się zbuntował i powiedział,że nie będzie sprzątał!!:-p:eek:

ło kobiety szalejecie :D JA tutaj wracam by ponadrabiac a tu tylko gratulowac zdrowych pociech :) To rozpakowywanie chyba zarazliwe sie robi :) Dzielne baby!! wszystkiego dobrego i by maluszki rosly zdrowo. U mnie w miare dobrze ,dziekuje Tosi i Kasias za smski :) U mnie okazalo sie ,ze byc moze bede musialam miec jednak cc tylko czekam na potwierdzenie od ortopedy. Na ostatniej wizycie okazalo sie ,ze przytylam od 10tc przytylam 3 kg :) czyli calkiem niezle :) Maly zdrowy,kopie ostro ,serduszko bije jak dzwon, ale niestety tylko serduszka ostatnio sluchalismy. To chyba wszystko z wazniejszych spraw. Przepraszam ,ze tak o sobie ale ciezko jest to wszystko ponadrabiac. Przesylam pozytywna energie i zaraz postaram sie ponadrabiac zaleglosci w pozostalych watkach.

Zobacz załącznik 275263

Ooooooooooooooooooooooooooooo gratulacje!!! Słodka kruszynka!!!

reklama
Gratuluje - Daria jest cudowna , jej przecudowna!!! Niech rośnie zdrowo i wielkie Gratulacje:-)

Zobacz załącznik 275263

Do góry