Dagna - wjechalas mi na ambicje poprzednim postem, ze sama zrobilas sobie pedicure, wiec wymoczylam stopy i pomalowalam paznokcie odzywka
Sama nie wiem, jak ja to zrobilam
Mnie dzis czesto twardnieje brzuch.. Raz, jak juz pisalam bolesnie nawet.
No widzisz - dzięki mnie masz przynajmniej śliczne stópki :-) Mi też tak twardnieje i stawia się, ale najgorsze są te kłucia, dobrze, że w środę idę do lekarki, bo u mnie do terminu to jeszcze kawał czasu.
Dagna - 3-bit czeka teraz w lodowce, ale samo robienie tego ciasta to czysta przyjemnosc
juz sie najadlam - herbatniki, kajmak, budyn, bita smietana, czekolada!!!!!!to wszysko osobno super smakuje, wiec co dopiero bedzie razem?i co najwazniejsze, nawet takie beztalencie jak ja moze zrobic, bo to w sumie nie ciasto, piec nie trzeba
Osz Ty niedobra cholero! A ja się dzisiaj odgrażałam staremu, że w weekend zapraszamy jakiś gości i robię 3bita, bo mój cukrzyk i ja mam wysoki cukier, więc całej blachy pomimo chęci nie zjemy, będzie potrzebna pomoc. Ale masz rację - wszystkie składniki osobno są rewelacyjne, a razem to musi być pyszne!!
Lilu02 - super, że wszystko się udało!
Pysia - fajnie, że znów jesteś z nami :-)
Małgoś - my już naprawdę wszystkie siedzimy/leżymy na bombie - współczuję tego, że musisz leżeć - ja mam wizytę w środę i też pewnie będzie podobnie, bo czuję się fatalnie.
Karolinkare - już niedługo - 2 tygodnie szybko zlecą!
teraz dopiero sobie przypomniałam, że ostatnio pisałyscie o badaniu na paciorkowca, ja nic takiego nie miałam i nic nie mówił, w ogóle od początku ciąży ani razu nie miałam badania na samolocie. to normalne?
Jak dla mnie to dziwne. Moja lekarka zazwyczaj bada mnie na samolocie co 2 wizytę, usg też co 2, czasami przy każdej wizycie.
Kasias88 - gratuluję udanej wizyty!
Kochana nie pierz wszystkiego , bo to zwariowac mozna, upierz na pocątek te co ci sie najbardziej podobaja i najbardziej przydadzą, toz to sie utopic mozna w praniu
Widzisz, bo ja taki głupol jestem i pewnie wszystko wypiorę - ewentualnie tych rzeczy, które mi się nie podobają nie będę prasować i używać
Kerna - kiszka z tymi puchnięciem! To pewnie częściowo przez pogodę! Fajnie, że się tak wybawiła na weselu, ale pojawiaj się u nas częściej, żebyśmy sie o Ciebie nie martwiły!
Kinia1 - fajnie, że wizyta OK. Masz rację co do lekarzy, większość patrzy na kasę i chcą ją zarobić jak najmniejszym kosztem - na ilość, nie na jakość.
Maju - witaj!
A my dzisiaj na sr mieliśmy ćwiczenia praktyczne - każdy mężczyzna miał 20 minut na pielęgnację i kąpiel dziecka (lalki) - muszę przyznać, że mój poradził sobie super! Zaraz idę się myc i poleżeć - oby jutro był lepszy dzień!