ja tam ekspertem nie jestem ale jak dla mnie bardzo dziwne.... USG nie ma potrzeby robic co wizyte ale badanie ginekologiczne to co innego....teraz dopiero sobie przypomniałam, że ostatnio pisałyscie o badaniu na paciorkowca, ja nic takiego nie miałam i nic nie mówił, w ogóle od początku ciąży ani razu nie miałam badania na samolocie. to normalne?
reklama
Paulka dziwne ze ani razu nie badal Cie ginekologicznie..co do paciorkowca ja tez nie mialam pobieranego wymazu.
Karolinkare ciesze sie ze wszystko ok i juz niedlugo maluszki beda z Toba.
kasias gratuluje udanej wizyty
Karolinkare ciesze sie ze wszystko ok i juz niedlugo maluszki beda z Toba.
kasias gratuluje udanej wizyty
marbus
Marzena
Paulka, to rzeczywiście dziwne, że nie byłaś badana na samolocie, bo mnie bada za każdym razem, a usg nie zawsze...
Co do tego paciorkowca, to ja dzisiaj miałam rano robiony wymaz. Nawet nie wiedziałam, że to jest to, bo gin mi zapisał w zeszłym tygodniu "GBS" i sprawdziłam sobie na necie, że to jest ten paciorkowiec... Boję się wyniku, będzie za tydzień. A jutro rano idę na badanie moczu, morfologię, Combsa i HCV - już ostatnie przed porodem
Co do tego paciorkowca, to ja dzisiaj miałam rano robiony wymaz. Nawet nie wiedziałam, że to jest to, bo gin mi zapisał w zeszłym tygodniu "GBS" i sprawdziłam sobie na necie, że to jest ten paciorkowiec... Boję się wyniku, będzie za tydzień. A jutro rano idę na badanie moczu, morfologię, Combsa i HCV - już ostatnie przed porodem
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Heyo jestem już w domku wieczorkiem was nadrobię, aby być trochę na bieżąco no i napisze co u mnie.
Narazie lecę odpoczywać bo mi troszku jeszcze słabo a niedobrze że heya od nadmiaru żelaza.
Pozdrowionka i dzięki za kciukaski.
witaj kochanie spowrotem
a teraz grzecznie lezakuj
maja888 witaj wśród nas!
witaj i rozgosc sie u nas
Witaj maja888!!!!!!!!!! Zapraszamy na wszystkie wątki, mało czasu zostało ale musimy się jakoś poznać.
DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKO SKOŃCZYŁO SIĘ SUKCESEM!!!!!!!!!! Może jeszcze nie pora świętować ale już mi kamień z serca spadł teraz mogę mieć pewność, że to co zrobię w domu zostanie dla mnie i moich dzieci....tak się cieszę... a wasza zasługa w tym ogromna...DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!
Potem napiszę dokładnie co i jak
super,wielkie gratki
witam po wizycie...a wiec tak..gin dzisiaj wyjatkowo mnie zaskoczyl bo usg nie bylo..sprawdzil tylko czy bije serduszko..zbadal mnie na fotelu i szyjki juz nie mam;/// na szczescie rozwarcia tez jeszcze nie ale mowil ze glowka tak nisko jakby chcial sie juz urodzic..mam lezec i nic nie robic przez 2tyg jeszcze a pozniej juz pozwoli mi na wszystko..troche sie zmartwilam ale bede lezec i musi byc dobrze. Co do klucia to kluje mnie codziennie w kroku i brzuch sie stawia czesto ale bezbolesnie.
Witaj Maja i Pysia fajnie ze juz wrocilas do domku
Lilu jak dobrze wiedziec ze wszystko sie wyjasnilo i jestes zadowolona
no to grzecznie lezakuj te dwa tyg
Ja już po wizycie Byłam u nowego gina, bo wczesniej chodziłam w Krakowie i tutaj musiałam na ostatnie Usg pojsc. Pan doktor wrazenie sprawia pozytywne i jest dość miły tylko wkurzylam sie , że strasznie leci na kase, USG tak strasznie szybko, mało pokazał i w ogole, a kase jakby nie było za samo USG niezłą bierze, bo 100zl Chyba zależy mu tylko na tym, by jak najwiecej pacjentek przyjąć na szczeście to moja ostatnia albo przedostatnia wizyta u niego i poźniej szukam kogoś innego:/
Ale do rzeczy....:-)Jasio jest śliczny i duzy:-)waży 3200 g jest ułożony prawidłowo i wszystko jest dobrze, wszelkie przepływy itd też w porządku, więc się uspokoiłam troche i gin powiedział, że moge już rodzić także spokojna jestem
Pysia ciesze się,że już wróciłaś
Lilu dobrze ze sprawa sie wyjasniła Teraz dzieciaczek sie obróci i już wszystko bedzie sie układało po Twojej myśli
Witam nowa wrzesnióweczke
U mnie burza taka ze ..., ale fajnie bo lubie bardzo burze
super wiesci
witam wieczorowa pora
ja po pracy
jutro na rano,potem na 13 na ktg
milego wieczoru lasencje
hejka kochane
jejku wkońcu przebrnełam przez wszystkie posty, czytałam 2 godzinki :-)
ja u rodzicow, mala śpi, powinnam ją juz obudzic zeby wieczorem poszła szybko spac ale tak słodko leży koło mnie że mi żal- do łóżeczka nie dała się położyc zołza.
ja nie licze ruchow bo lekarz mi nic takiego nie mowił, zreszta mój mały mało ruchliwy , ale czasami wieczorem daje popalic.
Pysia super że juz jesteś w domku, tylko się nie przemęczaj za bardzo
maja888 witamy na forum
sorki ze nie odniose się do każdej ale tyle tego naskrobalyście że glowa mała
gratuluje udanych wizyt
i trzymam kciukasy za mamy których dzidzie się jeszcze nie przekręciły
buziaki:*
jejku wkońcu przebrnełam przez wszystkie posty, czytałam 2 godzinki :-)
ja u rodzicow, mala śpi, powinnam ją juz obudzic zeby wieczorem poszła szybko spac ale tak słodko leży koło mnie że mi żal- do łóżeczka nie dała się położyc zołza.
ja nie licze ruchow bo lekarz mi nic takiego nie mowił, zreszta mój mały mało ruchliwy , ale czasami wieczorem daje popalic.
Pysia super że juz jesteś w domku, tylko się nie przemęczaj za bardzo
maja888 witamy na forum
sorki ze nie odniose się do każdej ale tyle tego naskrobalyście że glowa mała
gratuluje udanych wizyt
i trzymam kciukasy za mamy których dzidzie się jeszcze nie przekręciły
buziaki:*
onionek
happy mama
Pysia - KOchana, ja w to Twoje powolutku cos nie wierzedo lozka raz, dwa!!!!
Lilu - cieszymy sie razem z Toba
Malgos - my mniej wiecej na tym samym etapie...mialam isc do lekarza w przyszly czwartek, ale moze lepiej na ta niedziele sie umowie....skoro Ty juz szyjki nie masz?i 2 tygodnie lezenia...a ja sie akurat bede przeprowadzacmoze ja sobie lepiej ta szyjke sprawdze a Ty lez Kochana, Twoja ostatnia szansa na 2 tygodnie laby)))
Dagna - 3-bit czeka teraz w lodowce, ale samo robienie tego ciasta to czysta przyjemnoscjuz sie najadlam - herbatniki, kajmak, budyn, bita smietana, czekolada!!!!!!to wszysko osobno super smakuje, wiec co dopiero bedzie razem?i co najwazniejsze, nawet takie beztalencie jak ja moze zrobic, bo to w sumie nie ciasto, piec nie trzeba
Boze, teraz sie wystraszylam!!!!!moje dziecko w zyciu nie robi 50 ruchow dziennie!!!!!!!a jak jeszcze mialabym je policzyc??????
Mniammm.. ale bym zjadla tego Twojego ciacha :-)
witam po wizycie...a wiec tak..gin dzisiaj wyjatkowo mnie zaskoczyl bo usg nie bylo..sprawdzil tylko czy bije serduszko..zbadal mnie na fotelu i szyjki juz nie mam;/// na szczescie rozwarcia tez jeszcze nie ale mowil ze glowka tak nisko jakby chcial sie juz urodzic..mam lezec i nic nie robic przez 2tyg jeszcze a pozniej juz pozwoli mi na wszystko..troche sie zmartwilam ale bede lezec i musi byc dobrze. Co do klucia to kluje mnie codziennie w kroku i brzuch sie stawia czesto ale bezbolesnie.
Witaj Maja i Pysia fajnie ze juz wrocilas do domku
Lilu jak dobrze wiedziec ze wszystko sie wyjasnilo i jestes zadowolona
Uwazaj na siebie.. Mnie dzis tez czesto twardnieje i pobolewa brzusio... Wrocilam z zakupow i czuje jakis taki brzuchowy dyskomfort..
Ja już po wizycie Byłam u nowego gina, bo wczesniej chodziłam w Krakowie i tutaj musiałam na ostatnie Usg pojsc. Pan doktor wrazenie sprawia pozytywne i jest dość miły tylko wkurzylam sie , że strasznie leci na kase, USG tak strasznie szybko, mało pokazał i w ogole, a kase jakby nie było za samo USG niezłą bierze, bo 100zl Chyba zależy mu tylko na tym, by jak najwiecej pacjentek przyjąć na szczeście to moja ostatnia albo przedostatnia wizyta u niego i poźniej szukam kogoś innego:/
Ale do rzeczy....:-)Jasio jest śliczny i duzy:-)waży 3200 g jest ułożony prawidłowo i wszystko jest dobrze, wszelkie przepływy itd też w porządku, więc się uspokoiłam troche i gin powiedział, że moge już rodzić także spokojna jestem
Pysia ciesze się,że już wróciłaś
Lilu dobrze ze sprawa sie wyjasniła Teraz dzieciaczek sie obróci i już wszystko bedzie sie układało po Twojej myśli
Witam nowa wrzesnióweczke
U mnie burza taka ze ..., ale fajnie bo lubie bardzo burze
Gratulacje :-) Duza dzidzia :-)
Karolinkare - dobrze, ze u Ciebie i maluchow wszystko w porzadku :-)
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Hej Kochane!
Pysiu, witaj z powrotem!!!!!!! Tęskniłyśmy!!! Isz, do cholery, żadnego sprzątania!!! Leżeć mi tutaj i odpoczywać, sił nabierać!!!
Maja888, witaj na forum!!!:-):-):-)
Lilu, gratulacje!!!:-):-):-)
Paulka, faktycznie dziwne,że lekarz Cię nie bada co wizytę! Wiem,że kiedyś takie było przekonanie,że kobiety w ciąży tam się nie tyka, ale to bardzo dawno temu, bo nawet ja będąc w ciąży 12 lat temu już byłam badana na każdej wizycie
Malgos, ja tez dopiero wczoraj miałam pobierany ten wymaz na paciorkowca, a zaczęłam już 37 tydzień. Lekarz jednym słowem wcześniej nie wspominał o tym badaniu.
Pysiu, witaj z powrotem!!!!!!! Tęskniłyśmy!!! Isz, do cholery, żadnego sprzątania!!! Leżeć mi tutaj i odpoczywać, sił nabierać!!!
Maja888, witaj na forum!!!:-):-):-)
Lilu, gratulacje!!!:-):-):-)
Paulka, faktycznie dziwne,że lekarz Cię nie bada co wizytę! Wiem,że kiedyś takie było przekonanie,że kobiety w ciąży tam się nie tyka, ale to bardzo dawno temu, bo nawet ja będąc w ciąży 12 lat temu już byłam badana na każdej wizycie
Malgos, ja tez dopiero wczoraj miałam pobierany ten wymaz na paciorkowca, a zaczęłam już 37 tydzień. Lekarz jednym słowem wcześniej nie wspominał o tym badaniu.
O TAK wszystkie na tej bombie - dobrze powiedziane! Gratki wizyty , to w sumie super wiesci.A ja tak sie cieszylam na ta wizyte...... i co ....... siedzimy na bombie Dzieki za trzymane kciuki
Kochana nie pierz wszystkiego , bo to zwariowac mozna, upierz na pocątek te co ci sie najbardziej podobaja i najbardziej przydadzą, toz to sie utopic mozna w praniuWłaśnie wyprałam 1 partię ciuszków - same róże... mam jeszcze 3 ogromne worki ciuchów, kiedy ja to wypiorę? (same małe rozmiary - większość do 3 miesięcy).
Kolezanko - nauczycielko, dzieki za wsparcie, to niesamowicie miłe. Po prostu taki dołek jakis... ale staram sie nie dawac mimo wszystko. Widze, ze Ty też nie mozesz sie całowicie wylezakowąc, bo jeszcze obowiazki sa co do starszych dzieciaczków. Cóż taki los Matki - Polki... Wiec wspierajmy sie jak najbardziej kochana!Aga26ka - trzymaj się i nie dawaj! Trzymajmy się razem!
Ubłagałam męża i pozwoli mi dziś podjechać do miasta do apteki. Muszę się wreszcie spakować, bo okropnie się boję, że będę musiała jechać do szpitala, a tu nic nie mam!
Uprałam też plecak córeczki. W razie czego, przynajmniej ona będzie naszykowana do szkoły. Za 2 tyg. rozpoczęcie roku szkolnego
Trzymam kciuki za ciebie i maluszka.Cześć dziewczynki!
Ja na nogach już od 5:-)
Byłam już w szpitalu i okazało się, że chcą mnie zatrzymać. Wyprosiłam przyjęcie na jutro, bo chce jeszcze męża wyprawic w delegację. Biedak biegałby po całym domu zestresowany a tak przyszykuję wszystko i na spokojnie pójdę na 8 do szpitala.
Zabrałam się za pranie pościeli i prasowanie ostatniej partii ciuszków dla małego by na wszelki wypadek jak najwięcej było już zrobione. Mam nadzieję, że szybko mnie wypuszczą. Ważne, żeby okazało się, że maluszek jest zdrowy. Proszę trzymajcie za nas kciuki.
A to miłe ze strony męża, nie odmawiaj, jeszcze zdązysz sie zmęczyc...Wczoraj mąż zaproponował że zadzwoni do mamy i poprosi ją żeby przyszła to poprasować (kochany jest) ale powiedziałam że chcę to sama zrobić. Co prawda nie lubię prasowania ale jak widzę te małe ciuszki takie słodziutkie to aż mi się samo żelazko włącza. Ale obiecuję że nie będę się przemęczać
tak to dobra mysl, juz wyslałam swoj nr do kilku z nas, faktycznie jak jedna nie bedzie mogła to inna dziewczyna poinformuje o waznych wiesciach z porodówkiDziewczyny, podniosę temat jeszcze raz- myślę,że warto zadbać o to ,żeby każda z nas podała choć jednej osobie z BB swój numer, no bo teraz chyba wszystkie żyjemy w napięciu jak poszło Taka_ja i nic nie wiemy. Za moment już wszystkie zaczniemy się rozpakowywać po kolei...
daj tego chłodku, bo ja juz nie wyrabiam z tymi upałami...U was upały? U mnie zimno - 16 stopni na dworze. W nocy kilka dni temu było nawet tylko 10 stopni...
wow, ale masz POWERA kobieto!No mam nadzieje , że po porodzie sie nie zapuszczę hehe
A co do seksu to dziś mojego nie dorwałąm bo z mym bratem jechał samochód kupić ale wieczorem zapewne nie popuszczę, mówiłam mu że tak mu dam w kość co by po porodzie przez m-c traume miał
super , ze w koncu sie zaczyne układac po twojej mysli, gratki wizyty, a jakie cwiczenia robisz na to odwrocenie małej?no i najważniejsza sprawa mój mąż z braćmi i teściową właśnie są u notariusza coby przepisać dom w którym mieszkam 9 lat na mojego B. już w ubiegłym tygodniu teściowa szalała...mówię wam koszmar....ale teraz to niech synowie z matką sobie radzą u notariusza...pewnie sceny tam odstawia komiczne ale mnie tam nie ma i robi z siebie co chce ja chcę wiedzieć na czym stoję czy mam się budować czy moge w tym domu zrobić coś po swojemu!!!!!!!! no ale się pożaliłam aż mi lepiej
O tak! One zawsze takie mądrosci wygaduja, ze sie czlowiekowi flaki przewracają. Dajże miseczkę tej zupiny dla mojej zamroże i bede miala jak mnie wk.....$%^&*, chciałam powiedziec - zdenerwuje...U nas w 9 miesiacu chodzi sie co tydzien
A lilu nie tylko ty masz problemy z tesciowa , moja wlsanie skometowala to , ze jestem w ciazy , ze nie chcialo mi sie robic ( a taka mialam dobra prace) i wymyslilam sobie ciaze , zeby moj M musial teraz na mnie robic.
Noz ku....a chyba sie wybiore na grzyby i grzybowa dla niej zrobie.
Fajnie w sumie ze wizyty masz obowiazkowo co tydzien, bo mi powiedzial,z ejak sie nic nie dzieje, to normalnie co 4 tyg. i teraz az do 02.09 mam czekac. A jak urodze wczesniej???? to mi kazal od razu na porodowke i juz.
to takie miłe z tymi ciuszkami, sama tez z pierwsza corcia dostalam duzo i tez potem duzo oddałam, a jaeszcze mi zostało na teraz dla synciaCzekała na mnie niespodzianka - kuzynka mojej mamy zostawiła dla mnie mnóstwo ubranek (właśnie się piorą) po synku, który wprawdzie ma już 8 lat, ale wszystkie jego ubranka przez ten czas leżały nieużywane w szafie, schowane w workach i są śliczne. W sumie dostałam 11 kaftaników, 15 śpioszków, 4 pajacyki i 2 kombinezony na zimę!!! Chyba tylko dokupię 2-3 body i ciuszków już żadnych nie będę potrzebować przez dłuższy czas, bo te są w różnych rozmiarach. Jak ja się cieszę, że tego wszystkiego nie muszę kupować i tyle zaoszczędziłam :-)
gratki wizyty, jestes juz w bezpiecznym czasie, ja mam jeszcze tydzien i tez bedzie OK, mog nawet juz rodzic.ja dziś po wizycie, usg zrobił w ekspresowym tempie, za rozmowny nie był - szyjka dobrze, łożysko dobrze, ułożony dobrze, waga mego smerfa ok. 3kg, ja do niego że to duzo a gin a gdzie tam,
wcześniej wizyty miałam co 3 tyg a teraz co tydzień kazał
przychodzić
i od dzis zaczynam popijać herbatkę z liści malin
witam i o zdrowie pytam?Heyo jestem już w domku wieczorkiem was nadrobię, aby być trochę na bieżąco no i napisze co u mnie.
Narazie lecę odpoczywać bo mi troszku jeszcze słabo a niedobrze że heya od nadmiaru żelaza.
Pozdrowionka i dzięki za kciukaski.
witaj na forum mamuska i pisz z namihej dziewczyny jestem tutaj nowa,ale czytam was juz dluzszy czas i stwierdzilam ze jednak czas sie odezwac bo rozwiazanie tuz tuz a mianowicie moj termin to 10 wrzesien ale mam takie jakies odczucie ze jednak skonczy sie to szybciej mam czasami takie odczucie jak mnie tam na dole cos kuje i zastanawiam sie co to jest, wizyta u lekarza jutro wiec moze mi cos powie.;-) Jeszcze raz witam was wszystkie serdecznie obiecuje ze bede sie czesto udzielac Caluje wszystkie ciezaroweczki
mam tak samo, a to dlatego ze dziecko juz bardzo nisko ulozone, mam lezec i nic nie robic, bo inaczej urodze zbyt szybko, a jeszcze ciut mi brakujea moze ktora z was tez miewa takie dziwne kłucia?? bo boje sie ze cos tam nie dobrego sie dzieje:-(
gratki wizyty, wiec polezymy razem, oszczedzamy sie jeszcze troszke i bedzie juz mozna nawet...ogródek uprawiac...i nie tylko hihihi jak nasza gajawitam po wizycie...a wiec tak..gin dzisiaj wyjatkowo mnie zaskoczyl bo usg nie bylo..sprawdzil tylko czy bije serduszko..zbadal mnie na fotelu i szyjki juz nie mam;/// na szczescie rozwarcia tez jeszcze nie ale mowil ze glowka tak nisko jakby chcial sie juz urodzic..mam lezec i nic nie robic przez 2tyg jeszcze a pozniej juz pozwoli mi na wszystko..troche sie zmartwilam ale bede lezec i musi byc dobrze. Co do klucia to kluje mnie codziennie w kroku i brzuch sie stawia czesto ale bezbolesnie
daj na luz troszke, odpocznij po szpitaluOj trochę muszę dom ogarnąć bo jeszcze trochę to w kaloszach będę śmigać po domu i potykać się o wsio.
ja sobie odpusciłam, bo strasznie sie nakrecałam i ginek mi zakazałMonia, czkawki nie powinnaś liczyć. A na pocieszenie Ci powiem, że ja mam liczyć 50 ruchów i strasznie mnie to irytuje. Zaznaczam kreskami co 10, żeby było łatwiej. Zazwyczaj do 12,13 mam juz tą 50-kę, czasem nawet w ciągu godziny. Najgorzej jest wtedy, gdy chodzę, bo zazwyczaj nie skupiam się na ruchach dzidzi. Do tego dochodzą przerwy, jak się dłużej nie rusza, zapominam, ile już miałam naliczone. Wkurzające jest też to, że trzeba zaczynać od 9, a mała szaleje powiedzmy o 7. Zastanawiam się, czy nie odpuścić sobie tego liczenia.
o wlasnie takA wy co z tym liczeniem ruchów?
Ja tam w żadnej ciąży nie liczyłam nigdy lekarz nie kazał.
badania na wymaz nie mialam, ale zeby na samolocie nie badał?teraz dopiero sobie przypomniałam, że ostatnio pisałyscie o badaniu na paciorkowca, ja nic takiego nie miałam i nic nie mówił, w ogóle od początku ciąży ani razu nie miałam badania na samolocie. to normalne?
juz odliczanie trwa.....no ale pocieszam sie ze jeszcze 2 tyg i bede miala je przy sobie
buziaki i pozdrawiam )
gratki wizyty i fajnie ze juz mozesz spokojna byc, to pocieszające, super.Jasio jest śliczny i duzy:-)waży 3200 g jest ułożony prawidłowo i wszystko jest dobrze, wszelkie przepływy itd też w porządku, więc się uspokoiłam troche i gin powiedział, że moge już rodzić także spokojna jestem
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Witam i ja. Po wekendzie tyle stron, że mimo chęcie nie wysiedzę tyle przed kompem Przydałby się lapek
Nogi mi puchną tak strasznie i ręce drętwiejąże prawie nic jużnei robie, a obiad to nie lada wyczyn
Widzę że Pysia wróciła:-) fajnie, że wsio juz ok
Witam też nową mamę!!!
Dojadam weselne ciacha i tyję...... podobno rodzina pani młodej była bardzo pozytywnie zaskoczona jak mozna się tak bawić z takim brzuchem
dziewczynki mam nadzieję, że będę częsciej zagladać bo kompletnie już nie wiem co u której się dzieje
Kasias gratuluję udanej wizyty, oby wszytkie babeczki były tak przygotowane juzdo porodu
to zmykam bo juzpaluchy drętwieją, a pewnie zaraz net padnie bo burza idzie
Nogi mi puchną tak strasznie i ręce drętwiejąże prawie nic jużnei robie, a obiad to nie lada wyczyn
Widzę że Pysia wróciła:-) fajnie, że wsio juz ok
Witam też nową mamę!!!
Dojadam weselne ciacha i tyję...... podobno rodzina pani młodej była bardzo pozytywnie zaskoczona jak mozna się tak bawić z takim brzuchem
dziewczynki mam nadzieję, że będę częsciej zagladać bo kompletnie już nie wiem co u której się dzieje
Kasias gratuluję udanej wizyty, oby wszytkie babeczki były tak przygotowane juzdo porodu
to zmykam bo juzpaluchy drętwieją, a pewnie zaraz net padnie bo burza idzie
reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Witam. Ja dzisiaj po wizycie kontrolnej u ginki i nadal mam leżeć, odpoczywać i nie forsować się. Trochę olewczo mnie potraktowała dzisiaj, bo niestety gdybym nie upomniała się o luteinę, która miałam przepisaną w szpitalu to wcale bym jej nie dostała. Stwierdzam, że znaleźć w obecnych czasach porządnego lekarza, nawet prywatnie jest niestety bardzo ciężko.
Szykuje się burza, bo już grzmi i leje, a ja dzisiaj sama zostałam na noc. Szef mojego małża nie zrozumiał tego, że niestety mój małż nie chce mnie zostawiać na noc samej, bo nie daj Boże coś by się stało to jestem zupełnie sama i jak na złość specjalnie kazał mu przychodzić na nocki do pracy, mimo próśb... Niektórzy ludzie są naprawdę złośliwi i nierozumni... Ale co zrobić?
gratuluję udanych wizyt.
Witaj nową wrześnióweczkę.
Szykuje się burza, bo już grzmi i leje, a ja dzisiaj sama zostałam na noc. Szef mojego małża nie zrozumiał tego, że niestety mój małż nie chce mnie zostawiać na noc samej, bo nie daj Boże coś by się stało to jestem zupełnie sama i jak na złość specjalnie kazał mu przychodzić na nocki do pracy, mimo próśb... Niektórzy ludzie są naprawdę złośliwi i nierozumni... Ale co zrobić?
gratuluję udanych wizyt.
Witaj nową wrześnióweczkę.