Beniaminka
Fanka BB :)
Dorotko, ależ chyba jednak tak...Taka-Ja w nocy do nas napisala, ze odeszły jej wody, nie wiem czy ktos ma jej telefon? Ona chyba tez jest z Radomia, nic nie wiemy co dalej u niej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agim - co za lincz?kazdego prywatna sprawa...a powiesz nam, dlaczego?
Ajjj, z tym linczem to był żart;-). Jedyny lincz może mi sprawić moja teściowa ale mam to w nosie. Co do powodów to długo by pisać, wiem z doświadczenia że dzieci karmione butelką są tak samo zdrowe i szczęśliwe jak dzieci karmione cycuszkiem, pewnie to jeden z powodów..
Ciekawe co u Taka_JA
Czy są wśród nas jakies panie które nie chcą karmic piersią?
Ja na przykład karmić cycuszkiem chce tylko w szpitalu a potem przejść na modyfikowane i czuje się w tym względzie osamotniona, boję się że lincz mi się dostanie
Mam dokladnie takie samo zdanie jak MoniaBEz przesady uważasz nas za tak mało tolerancyjne?Karm sobie dziewczyno czym uważasz za stosowne, to twoje dziecko....
.
Dziewczyny, to głupie, ale ja się nie czuję gotowa i cholernie boję się porodu tym razem!!! Wiem jak to brzmi, ale boję się, że trudno będzie mi pogodzić "miłość" do moich chłopaków i do tej malutkiej kruszynki, którą noszę pod sercem. Wiem,że nie sposób nie kochać takiego maleństwa i dla tego boję się,żeby kiedyś nie usłyszę od chłopaków,że odkąd się urodziła, już nie mam dla nich czasu. Zresztą boję się wielu rzeczy. Mój P. jest tak nieprzewidywalny czasem w swoich zachowaniach i osądach,że nie wiem czego mogę się spodziewać. W najgorszych koszmarach nawiedza mnie mnie wizja, że moim chłopakom wszystkiego żałuje, bo jego Księżniczka musi wszystko mieć. Choć naprawdę do tej pory nie usłyszałam nigdy podobnego tekstu i żyje z chłopakami w dobrej komitywie. Często słyszy od nich,że jest najlepszym tatą na świecie... Tylko,że oni po prostu innego nie znają...
Lilu, a ja mam nadzieje że jeszcze Ci się obróci. W każdej chwili jeszcze może to zrobić, pewnie do końca będzie trzymać Cię w niepewności.cześć dziewczyny!
wpadam tylko na chwilę poinformować że po czwartkowej wizycie nie mam dobry wieści dziecko ma położenie miednicowe i nie wiadomo czy zdąży się obrócić bo kobiety z przedwczesnymi skurczami mają raczej twardą macicę i bardzo rzadko dzieci się odwracają.....jestem totalnie załamana....prawie pewne że będzie cc.....a ja myślałam że po 2 naturalnych szybkich, bezkomplikacyjnych porodach trzecie dziecko urodzę bezstresowo....do tego sprawa z teściową nadal tragiczna i tak do poniedziałku aż wszystko zostanie postawione na jedna kartę...dziewczyny błagam o kciuki....
Saraa dzięki za dobre słowa a co do 13....hmmmmm......moja córka właśnie przedwczoraj miała urodziny co prawda urodziła się w sobotę ale 13 pozostaje 13 ;-)Lilu nie przejmuj sie tak cesarka ja tez bede miala i tz na poczatku byl szok ale jak tak przemysle wszystkie za i przeciw to nie jest zle. A co do tesciowej to znam ten bol i wspolczuje.
Taka Ja kciuki zacisniete , ale masz madre dzieciatko nie chcialo sie urodzic w piatek 13 , hop, hop i bedzie 14-stego.