Beniaminka
Fanka BB :)
Dorotko, ależ chyba jednak tak...Taka-Ja w nocy do nas napisala, ze odeszły jej wody, nie wiem czy ktos ma jej telefon? Ona chyba tez jest z Radomia, nic nie wiemy co dalej u niej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agim - co za lincz?kazdego prywatna sprawa...a powiesz nam, dlaczego?
Ajjj, z tym linczem to był żart;-). Jedyny lincz może mi sprawić moja teściowa ale mam to w nosie
. Co do powodów to długo by pisać, wiem z doświadczenia że dzieci karmione butelką są tak samo zdrowe i szczęśliwe jak dzieci karmione cycuszkiem, pewnie to jeden z powodów..
Ciekawe co u Taka_JA
Czy są wśród nas jakies panie które nie chcą karmic piersią?
Ja na przykład karmić cycuszkiem chce tylko w szpitalu a potem przejść na modyfikowane i czuje się w tym względzie osamotniona, boję się że lincz mi się dostanie![]()
Mam dokladnie takie samo zdanie jak MoniaBEz przesady uważasz nas za tak mało tolerancyjne?Karm sobie dziewczyno czym uważasz za stosowne, to twoje dziecko....
.
Dziewczyny, to głupie, ale ja się nie czuję gotowa i cholernie boję się porodu tym razem!!! Wiem jak to brzmi, ale boję się, że trudno będzie mi pogodzić "miłość" do moich chłopaków i do tej malutkiej kruszynki, którą noszę pod sercem. Wiem,że nie sposób nie kochać takiego maleństwa i dla tego boję się,żeby kiedyś nie usłyszę od chłopaków,że odkąd się urodziła, już nie mam dla nich czasu. Zresztą boję się wielu rzeczy. Mój P. jest tak nieprzewidywalny czasem w swoich zachowaniach i osądach,że nie wiem czego mogę się spodziewać. W najgorszych koszmarach nawiedza mnie mnie wizja, że moim chłopakom wszystkiego żałuje, bo jego Księżniczka musi wszystko mieć. Choć naprawdę do tej pory nie usłyszałam nigdy podobnego tekstu i żyje z chłopakami w dobrej komitywie. Często słyszy od nich,że jest najlepszym tatą na świecie... Tylko,że oni po prostu innego nie znają...
Lilu, a ja mam nadzieje że jeszcze Ci się obróci. W każdej chwili jeszcze może to zrobić, pewnie do końca będzie trzymać Cię w niepewności.cześć dziewczyny!
wpadam tylko na chwilę poinformować że po czwartkowej wizycie nie mam dobry wieści dziecko ma położenie miednicowe i nie wiadomo czy zdąży się obrócić bo kobiety z przedwczesnymi skurczami mają raczej twardą macicę i bardzo rzadko dzieci się odwracają.....jestem totalnie załamana....prawie pewne że będzie cc.....a ja myślałam że po 2 naturalnych szybkich, bezkomplikacyjnych porodach trzecie dziecko urodzę bezstresowo....do tego sprawa z teściową nadal tragiczna i tak do poniedziałku aż wszystko zostanie postawione na jedna kartę...dziewczyny błagam o kciuki....
Saraa dzięki za dobre słowaLilu nie przejmuj sie tak cesarka ja tez bede miala i tz na poczatku byl szok ale jak tak przemysle wszystkie za i przeciw to nie jest zle. A co do tesciowej to znam ten bol i wspolczuje.
Taka Ja kciuki zacisniete , ale masz madre dzieciatko nie chcialo sie urodzic w piatek 13 , hop, hop i bedzie 14-stego.