KAROLINA84
Fanka BB :)
mam pytanko do mam małych dzieci,co sie teraz stosuje do pępuszka? bo za czasów moich córeczek stosowało sie fiolet a teraz nie mam zielonego pojęcia a jutro chciałam uderzyć do apteki ,aha i jaki krem polecacie na cycuszki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łóżeczko też już ubrałam
BEz przesady uważasz nas za tak mało tolerancyjne?Karm sobie dziewczyno czym uważasz za stosowne, to twoje dziecko....Właśnie przeglądałam wątek zakupowo-wyprawkowy i trafiłam na debate o karmieniu piersią. Czy są wśród nas jakies panie które nie chcą karmic piersią?
Ja na przykład karmić cycuszkiem chce tylko w szpitalu a potem przejść na modyfikowane i czuje się w tym względzie osamotniona, boję się że lincz mi się dostanie
Nam polecali na sr octanisept taki płyn sprayu, gdyż jakieś badania wykazały że spiryt przenika do nerek i ma na nie niekorzystny wpływ, jednak położna powiedziała,jakby się długo paprał ten pempuszek to delikatnie patyczkami do uszu potraktować70% spirytusem, a na cycki to to co Wstrentnamalpa poleca ponoć jest the best.mam pytanko do mam małych dzieci,co sie teraz stosuje do pępuszka? bo za czasów moich córeczek stosowało sie fiolet a teraz nie mam zielonego pojęcia a jutro chciałam uderzyć do apteki ,aha i jaki krem polecacie na cycuszki?