Beniaminka
Fanka BB :)
Alcia - dzisiaj 15 sierpien- to święto kościelne- tzw dzien "Matki Boskiej Zielnej" a fachowo- Wniebowzięcie Najświętszej Marii Panny " . W Polsce mamy ustawowo dzien wolny od pracy, tyle ze i tak niedziela wypadła.Wszystko pozamykane, jedynie jesli wlasciciel sklepu sa obsługuje moze miec sklep otwarty. Wielkie hipermarkety zamknięte. Niespecjalnie mi to przeszkadza, chociaz mialam z mama jechac do Silesii na zakupy ciuchowe- rodzice idą na wesele do kuzynki, ale dzisiaj z zakupów nici, i ufff dobrze, bo burza bokiem chodzi a w domu parno, duszno -maskara, ja się topię.
Kerna- ja sie martwię, że Ciebie nie ma a Ty balujesz na weselichu Fajnie, że pobawiłas się, masz wigor Dziewczyno :-)
Jesli chodzi o ciuszki- to piorę w temp 40 C. Pozniej ewentualne pieluchy tetrowe juz uzywane bede od czasu do czasu gotowała, podobnie białe bodziaki i spiochy ale to jak juz beda zółkły od prania i używania ;-) Kiedyś również gotowałam pieluchy w kotle na gazie, to była masakra , potem to wieszac w suszarni 4 pietra nizej, i tak co 3 dzien.
Na szczescie te czasy minęły i jest dobra pralka i...pampersy w przystepnej cenie :-)
Anitas, podziwiam :-) Masz cierpliwość ! :-)
Kerna- ja sie martwię, że Ciebie nie ma a Ty balujesz na weselichu Fajnie, że pobawiłas się, masz wigor Dziewczyno :-)
Jesli chodzi o ciuszki- to piorę w temp 40 C. Pozniej ewentualne pieluchy tetrowe juz uzywane bede od czasu do czasu gotowała, podobnie białe bodziaki i spiochy ale to jak juz beda zółkły od prania i używania ;-) Kiedyś również gotowałam pieluchy w kotle na gazie, to była masakra , potem to wieszac w suszarni 4 pietra nizej, i tak co 3 dzien.
Na szczescie te czasy minęły i jest dobra pralka i...pampersy w przystepnej cenie :-)
Anitas, podziwiam :-) Masz cierpliwość ! :-)