reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Super, ze wizyta pomyslna - rosnie Ci ta mala, jak na drozdzach :-)
Co do fotelika dla maluszka - to tez niedawno zupelnie uswiadomiono mnie, ze montuje sie go tylem do jazdy :-)

Ja wypralam wszystkie ciuszki w temp. 30 stopni, z podwojnym plukaniem - zeby dobrze proszek wymyc, a wirowanie na 400 :-) wyzsza temperatura - chyba masz racje - moglaby zdeformowac te sliczne, malusie ubranka :-)

Trzymamy kciuki i nie martw sie, moze sie dzidzia jeszcze obroci.. :-)

KCIUKII ZACISNIETE :-)

Ja wczoraj objadlam sie barszczu czerwonego, po poludniu frytek i ledwo wieczorem wyszlam z domu - ale musialam, bo takiej duchoty, juz z miesiac nie mielismy w mieszkaniu. Posiedzielismy ze znajomymi w lokalnym ogrodku piwnym prawie do 1. Tak mnie kusilo, zeby sobie desperadosa z cytrynka wypic..... jejjjjj.... Ale skonczylo sie na wodzie niegazowanej ..ehh..
Dzis obudzil mnie mega glod, wiec jestem juz po obfitym sniadanku. Przesylam pozdrowionka i milej niedzieli :-)
Oj JAK ja widzę desperadosa w sklepie to mi się chce płakać....

WOW TAKAJA jak ja ci zazdroszczę, dziś taki piękny dzień na urodzenie dziecka.

Taka_ja kciuki zaciśnięte!!! Będzie dobrze:):) Bóg nad wami czuwa!!!:tak::tak:

Dzień dobry mamuśki::-)ja w nocy przezywałam dramat!!!! miałam bardzo silne skurcze macicy poszłam się wykąpać i myślałam ze pojade do szpitala , ale..... przeszły:laugh2::laugh2:
jestem cała napuchnięta kostki u stóp to w ogóle ich nie widac, palce u rąj to jakiś dramat czuje się okropnie:-:)-(
Jutro idę dziewuszki na wizyte do gina bo jestem po terminie i troche sie denerwuje.....

Witam i trzymam kciuki za kolejną rodzącą albo już trzymającą szkraba w objęciach:laugh2::laugh2:
Dzisiaj nocka z pobudkami równo co 2 godz:eek::eek:

poza tym ok mały wierci się bez zmian jesli chodzi o częstotliwośc

taka_ja trzymamy kciuki :)
Akderk masz racje z tą bombom ,ale potem jaka przyjemna:):)
Lilu, beniaminka ja też do was dołączę najprawdopodobniej z CC okaże się 24.
miłej i spokojnej niedzieli drogie Panie

Witam i je serdecznie wszystkie mamy!

Taka_ja - kciuki zaciśnięte! Szczęśliwego spotkania z maluszkiem!

Monia.gryc - gratuluję udanej wizyty!

Również miałam ciężką noc - okropna parówa, ciężko wytrzymać. Wstawałam 3 razy!

Wczoraj uprałam kolejne ubranka dla maleństwa. Gorzej z prasowaniem, bo ten nakaz leżenia. Ale ogólnie czuje się dobrze, może we wtorek na wizycie lekarz pozwoli mi na większą aktywność? Tak bym chciała!

Życzę wszystkim miłej niedzieli!

Witam!
Taka_ja, Lilu kciuki zacisniete...
Monia gratki wizyty. A ja fotelik maxi cosi cabrio z baza isofix kupiłam uzywane na ebayu za ponad 400zł kmpl. ;)
Dzis tez mało spałam, ciagle sie budziłam , a to siusiu a to plecy bolały i nie mogłam sobie dobrej pozycjii znaleźć...achh, jeszcze troche.Cos jeszcze miałam napisac ale juz nie pamietem do której co...hmmm sorki.
Miłej niedzieli kochane...

Dzien dobry :-)

Ależ nowinę zastałam dzisiaj na forum. Taka_Ja - jesteś niesamowita , rodzisz i jeszcze zdążyłas zostawić wiadomość na BB, ja się zszokowałam...ale to już teraz leci, no czas się zbliza :szok: Życze Ci dobrego, bezproblemowego porodu, bo może jeszcze czekasz a może już tulisz swoją córeczkę - jestem z Tobą myślami mocno, mocno!
Taka_ja kciuki zaciśnięte!!! Będzie dobrze:):) Bóg nad wami czuwa!!!:tak::tak:

Dzień dobry mamuśki::-)ja w nocy przezywałam dramat!!!! miałam bardzo silne skurcze macicy poszłam się wykąpać i myślałam ze pojade do szpitala , ale..... przeszły:laugh2::laugh2:
jestem cała napuchnięta kostki u stóp to w ogóle ich nie widac, palce u rąj to jakiś dramat czuje się okropnie:-:)-(
Jutro idę dziewuszki na wizyte do gina bo jestem po terminie i troche sie denerwuje.....
Mysiu, a Ty dalej w dwupaku ...oj to czekanie teraz pewnie męczy, ale byle do jutra- cos zadecydujecie z lekarzem .Dawaj nam znać, jak u Ciebie ! :-) Trzymam kciuki za jutro.

Dagna- dużo wytrwałości i cierpliwości na dzisiaj! :-) Czas szybko płynie, teściowa też odleci ;-) Na miotle :-D :-D :-D

Mnie zaczęła od kilku dni męczyć okrutna zgaga, no tak 9 miesiąc - moja macic SIĘGA PRAWIE zenitu, jeszcze tydzien dwa i powinno byc lepiej, bo opadnie ok 37 t.c i pamietam ze jest wtedy wyrazna ulga w oddychaniu i sprawach żołądkowych.
Spię okropnie, to znaczy ja spie ale ponoc wierzgam, wiercę się, chrapię i stękam przez sen. Nawet piesek ucieka na stronę P obecnie :szok: Pewnie niałatwo ze mną teraz spać w jednej sypialni ;-)

Kompletnie nie mam pomysłu na obiad, zero miesa w zamrażalce, mam cukinie , makarony...ale mój P mięsożerca i chyba dzisiaj się smakiem obejdzie. Jakoś nie zrobilismy obiadowych zakupów, a dzisiaj święto- sklepy zawrzene :-|
U mnie wielka burza, a kawałek dalej nadal upał.

Pogodnej niedzieli dziewczyny :-)

Witam!!!

taka_ja trzymam kciukasy!!!

lilu super że u maluszka wszystko ok a termin może jeszcze się zmienić zresztą patrząc po dziewczynach juz rozpakowanych to nikt nie zna dnia ani godziny :)

beniaminka Twoja burza dotarła już do mnie :) Mi brzuszek już opadł troszkę więc i zgagi nie mam, ale cukry zaczeły świrować a nadal jem to samo...

Ale leniwa niedziela... wczoraj z moim P pobalowaliścmy do 1 na grilu a dziś dzień na spanie przez te deszcze, ale przynajmniej chłodno jest to mogę poprasować kolejną partię ciuszków za tydzień dostanę już ostatnią więc jeszcze trzeba tydzień wytrzymać :)

Miłej niedzieli!!!

reklama
Witam :) Taka_ja trzymam kciuki !!! Jestes niesamowita !!! Zycze Ci szybkiego porodu i cudownego malenstwa !!!
Lilu kciuki zacisniete !!!
Wolfheart - fajnie ze sie odezwalas :) Moze bejbik sie jeszcze przekreci :)

Ja wczoraj wieczorem mialam pare wstretnych skurczy i bylismy o krok od wizyty w szpitalu ,ale cale szczescie przeszlo.Mam wrazenie ze im blizej porodu to Kasce myli sie dzien z noca .W dzien zero ruchow a w nocy taniec z gwiazdami :)

Nie pamietam ktora z was to napisala ,ale to bardzo trafne okreslenie - BRZUCHATKI SIEDZIMY NA BOMBIE !!!!

Milego dnia !!!

Do góry