reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Super, ze wizyta pomyslna - rosnie Ci ta mala, jak na drozdzach :-)
Co do fotelika dla maluszka - to tez niedawno zupelnie uswiadomiono mnie, ze montuje sie go tylem do jazdy :-)

Ja wypralam wszystkie ciuszki w temp. 30 stopni, z podwojnym plukaniem - zeby dobrze proszek wymyc, a wirowanie na 400 :-) wyzsza temperatura - chyba masz racje - moglaby zdeformowac te sliczne, malusie ubranka :-)

Trzymamy kciuki i nie martw sie, moze sie dzidzia jeszcze obroci.. :-)

KCIUKII ZACISNIETE :-)

Ja wczoraj objadlam sie barszczu czerwonego, po poludniu frytek i ledwo wieczorem wyszlam z domu - ale musialam, bo takiej duchoty, juz z miesiac nie mielismy w mieszkaniu. Posiedzielismy ze znajomymi w lokalnym ogrodku piwnym prawie do 1. Tak mnie kusilo, zeby sobie desperadosa z cytrynka wypic..... jejjjjj.... Ale skonczylo sie na wodzie niegazowanej ..ehh..
Dzis obudzil mnie mega glod, wiec jestem juz po obfitym sniadanku. Przesylam pozdrowionka i milej niedzieli :-)
Oj JAK ja widzę desperadosa w sklepie to mi się chce płakać....

WOW TAKAJA jak ja ci zazdroszczę, dziś taki piękny dzień na urodzenie dziecka.

Taka_ja kciuki zaciśnięte!!! Będzie dobrze:):) Bóg nad wami czuwa!!!:tak::tak:

Dzień dobry mamuśki::-)ja w nocy przezywałam dramat!!!! miałam bardzo silne skurcze macicy poszłam się wykąpać i myślałam ze pojade do szpitala , ale..... przeszły:laugh2::laugh2:
jestem cała napuchnięta kostki u stóp to w ogóle ich nie widac, palce u rąj to jakiś dramat czuje się okropnie:-:)-(
Jutro idę dziewuszki na wizyte do gina bo jestem po terminie i troche sie denerwuje.....

Witam i trzymam kciuki za kolejną rodzącą albo już trzymającą szkraba w objęciach:laugh2::laugh2:
Dzisiaj nocka z pobudkami równo co 2 godz:eek::eek:

poza tym ok mały wierci się bez zmian jesli chodzi o częstotliwośc

taka_ja trzymamy kciuki :)
Akderk masz racje z tą bombom ,ale potem jaka przyjemna:):)
Lilu, beniaminka ja też do was dołączę najprawdopodobniej z CC okaże się 24.
miłej i spokojnej niedzieli drogie Panie

Witam i je serdecznie wszystkie mamy!

Taka_ja - kciuki zaciśnięte! Szczęśliwego spotkania z maluszkiem!

Monia.gryc - gratuluję udanej wizyty!

Również miałam ciężką noc - okropna parówa, ciężko wytrzymać. Wstawałam 3 razy!

Wczoraj uprałam kolejne ubranka dla maleństwa. Gorzej z prasowaniem, bo ten nakaz leżenia. Ale ogólnie czuje się dobrze, może we wtorek na wizycie lekarz pozwoli mi na większą aktywność? Tak bym chciała!

Życzę wszystkim miłej niedzieli!

Witam!
Taka_ja, Lilu kciuki zacisniete...
Monia gratki wizyty. A ja fotelik maxi cosi cabrio z baza isofix kupiłam uzywane na ebayu za ponad 400zł kmpl. ;)
Dzis tez mało spałam, ciagle sie budziłam , a to siusiu a to plecy bolały i nie mogłam sobie dobrej pozycjii znaleźć...achh, jeszcze troche.Cos jeszcze miałam napisac ale juz nie pamietem do której co...hmmm sorki.
Miłej niedzieli kochane...

Dzien dobry :-)

Ależ nowinę zastałam dzisiaj na forum. Taka_Ja - jesteś niesamowita , rodzisz i jeszcze zdążyłas zostawić wiadomość na BB, ja się zszokowałam...ale to już teraz leci, no czas się zbliza :szok: Życze Ci dobrego, bezproblemowego porodu, bo może jeszcze czekasz a może już tulisz swoją córeczkę - jestem z Tobą myślami mocno, mocno!
Taka_ja kciuki zaciśnięte!!! Będzie dobrze:):) Bóg nad wami czuwa!!!:tak::tak:

Dzień dobry mamuśki::-)ja w nocy przezywałam dramat!!!! miałam bardzo silne skurcze macicy poszłam się wykąpać i myślałam ze pojade do szpitala , ale..... przeszły:laugh2::laugh2:
jestem cała napuchnięta kostki u stóp to w ogóle ich nie widac, palce u rąj to jakiś dramat czuje się okropnie:-:)-(
Jutro idę dziewuszki na wizyte do gina bo jestem po terminie i troche sie denerwuje.....
Mysiu, a Ty dalej w dwupaku ...oj to czekanie teraz pewnie męczy, ale byle do jutra- cos zadecydujecie z lekarzem .Dawaj nam znać, jak u Ciebie ! :-) Trzymam kciuki za jutro.

Dagna- dużo wytrwałości i cierpliwości na dzisiaj! :-) Czas szybko płynie, teściowa też odleci ;-) Na miotle :-D :-D :-D

Mnie zaczęła od kilku dni męczyć okrutna zgaga, no tak 9 miesiąc - moja macic SIĘGA PRAWIE zenitu, jeszcze tydzien dwa i powinno byc lepiej, bo opadnie ok 37 t.c i pamietam ze jest wtedy wyrazna ulga w oddychaniu i sprawach żołądkowych.
Spię okropnie, to znaczy ja spie ale ponoc wierzgam, wiercę się, chrapię i stękam przez sen. Nawet piesek ucieka na stronę P obecnie :szok: Pewnie niałatwo ze mną teraz spać w jednej sypialni ;-)

Kompletnie nie mam pomysłu na obiad, zero miesa w zamrażalce, mam cukinie , makarony...ale mój P mięsożerca i chyba dzisiaj się smakiem obejdzie. Jakoś nie zrobilismy obiadowych zakupów, a dzisiaj święto- sklepy zawrzene :-|
U mnie wielka burza, a kawałek dalej nadal upał.

Pogodnej niedzieli dziewczyny :-)

Witam!!!

taka_ja trzymam kciukasy!!!

lilu super że u maluszka wszystko ok a termin może jeszcze się zmienić zresztą patrząc po dziewczynach juz rozpakowanych to nikt nie zna dnia ani godziny :)

beniaminka Twoja burza dotarła już do mnie :) Mi brzuszek już opadł troszkę więc i zgagi nie mam, ale cukry zaczeły świrować a nadal jem to samo...

Ale leniwa niedziela... wczoraj z moim P pobalowaliścmy do 1 na grilu a dziś dzień na spanie przez te deszcze, ale przynajmniej chłodno jest to mogę poprasować kolejną partię ciuszków za tydzień dostanę już ostatnią więc jeszcze trzeba tydzień wytrzymać :)

Miłej niedzieli!!!

reklama
Witam :) Taka_ja trzymam kciuki !!! Jestes niesamowita !!! Zycze Ci szybkiego porodu i cudownego malenstwa !!!
Lilu kciuki zacisniete !!!
Wolfheart - fajnie ze sie odezwalas :) Moze bejbik sie jeszcze przekreci :)

Ja wczoraj wieczorem mialam pare wstretnych skurczy i bylismy o krok od wizyty w szpitalu ,ale cale szczescie przeszlo.Mam wrazenie ze im blizej porodu to Kasce myli sie dzien z noca .W dzien zero ruchow a w nocy taniec z gwiazdami :)

Nie pamietam ktora z was to napisala ,ale to bardzo trafne okreslenie - BRZUCHATKI SIEDZIMY NA BOMBIE !!!!

Milego dnia !!!

Do góry