reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ALCIA! Zdradź, jaki to syrop orzechowy dodajesz do kawy.

Ja się stukam kubeczkiem cappucino:-)

No i muszę się pochwalić - maluszkowe ciuszki poprasowane, ułożone w komodzie dzidziusia:-):-):-) Więc już się nie martwię, że tak daleko w tyle jestem.

reklama
cholewcia napisałam posta i mi wcieło, ale sie wkurzyłam:wściekła/y:, wiec w skrocie tylko

Beniaminka dzieki za namiary na tego sprzedawce

Asiek Wszystkiego Najlepszego

Aguska trzymam kciuki zeby wsio bylo ok. Udanej imprezki

Ja jestem u siostry i czytam troche bb, co by nie miec zaległosci. Obok lezy sobie w lezaczku Ola, mowie Wam super widok. A jak juz gaworzy:szok: Oj jak bym chciała, zeby moja dzidzia juz miala 3 m-ce.

Podeslijcie troche deszczu, bo parowa niemiłosierna, leje sie ze mnie:angry::tak:

Asiek sto lat!!!!! wszystkiego najjjj!!!!

ja nie mam mocy..wróciłam ze spaceru z młodą i nie czuje się wcale..wszystko mnie boli..idę się położyć....paaa

Witajcie dziewczyny.
Jestem mamusią z Lutego 2010 :)
Po pobycie w szpitalu po porodzie pozostało mi troszkę rzeczy.
Myślę, że mama licząca się z każdym groszem kompletując wyprawkę do szpitala na pewno znajdzie tu coś dla siebie :)
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/wszystko-po-1-zl-i-nie-tylko-43046/

Zapraszam też do zakupów ręcznie robionej biżuterii :)
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/recznie-robiona-bizuteria-wyprzedaz-42276/

Zapraszam serdecznie i życzę spokojnych porodów :)

ja popralam ciuszki do 3msc- 4pralki:szok::szok::szok:dla 4 dzieci by strarczylo:laugh2:
jutro zaczne prasawac

Asia- 100lat!!!!!!!!

post_largest_cake_01_front.jpg

duzo szczescia i bezpiecznego rozwiazania;-)

ja popralam ciuszki do 3msc- 4pralki:szok::szok::szok:dla 4 dzieci by strarczylo:laugh2:
jutro zaczne prasawac

Asia- 100lat!!!!!!!!

Zobacz załącznik 273888

duzo szczescia i bezpiecznego rozwiazania;-)

u mnie podobnie ja mam ciuszkow juz na pol roku a mala ma tego tyle ze moj synek w zyciu tyle nie mial-ale to kobietka przeciez:)

a tak co do plci to ciekawe czy ktoras z nas np ja haha bedzie miala zonga i okaze sie ze to inna plec:)

Witam późnym popołudniem:-)

Dziś ogarnęłam mieszkanie, wyskoczyłam do miasta po zakupki i przyznaje że bez autka ani rusz:eek: Krocze daje mi się we znaki jak dłużej pospaceruje tak więc wszędzie podjeżdżam samochodem. Masakra normalnie, jak staruszka:baffled:

Poczytuje opowieści z porodówek lipcówek i sierpniówek i właśnie doczytałam że po cc nie podaje się oxy na przyśpieszenie akcji porodowej bo boją się że macica może pęknąć:szok::szok::szok: Ciekawe czy to prawda, w czwartek mam wizyte więc podpytam gina. Wogóle popytam o poród sn po cc..

reklama
Agim a jakos nie rozumię....jak po cc maja podac oxy na przyspieszenie akcji porodowej? po co? przeciez cc to juz poród tylko przez cięcie. hmmm?

Do góry