reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

ALCIA! Zdradź, jaki to syrop orzechowy dodajesz do kawy.

Ja się stukam kubeczkiem cappucino:-)

No i muszę się pochwalić - maluszkowe ciuszki poprasowane, ułożone w komodzie dzidziusia:-):-):-) Więc już się nie martwię, że tak daleko w tyle jestem.

reklama
cholewcia napisałam posta i mi wcieło, ale sie wkurzyłam:wściekła/y:, wiec w skrocie tylko

Beniaminka dzieki za namiary na tego sprzedawce

Asiek Wszystkiego Najlepszego

Aguska trzymam kciuki zeby wsio bylo ok. Udanej imprezki

Ja jestem u siostry i czytam troche bb, co by nie miec zaległosci. Obok lezy sobie w lezaczku Ola, mowie Wam super widok. A jak juz gaworzy:szok: Oj jak bym chciała, zeby moja dzidzia juz miala 3 m-ce.

Podeslijcie troche deszczu, bo parowa niemiłosierna, leje sie ze mnie:angry::tak:

Asiek sto lat!!!!! wszystkiego najjjj!!!!

ja nie mam mocy..wróciłam ze spaceru z młodą i nie czuje się wcale..wszystko mnie boli..idę się położyć....paaa

Witajcie dziewczyny.
Jestem mamusią z Lutego 2010 :)
Po pobycie w szpitalu po porodzie pozostało mi troszkę rzeczy.
Myślę, że mama licząca się z każdym groszem kompletując wyprawkę do szpitala na pewno znajdzie tu coś dla siebie :)
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/wszystko-po-1-zl-i-nie-tylko-43046/

Zapraszam też do zakupów ręcznie robionej biżuterii :)
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/recznie-robiona-bizuteria-wyprzedaz-42276/

Zapraszam serdecznie i życzę spokojnych porodów :)

ja popralam ciuszki do 3msc- 4pralki:szok::szok::szok:dla 4 dzieci by strarczylo:laugh2:
jutro zaczne prasawac

Asia- 100lat!!!!!!!!

post_largest_cake_01_front.jpg

duzo szczescia i bezpiecznego rozwiazania;-)

ja popralam ciuszki do 3msc- 4pralki:szok::szok::szok:dla 4 dzieci by strarczylo:laugh2:
jutro zaczne prasawac

Asia- 100lat!!!!!!!!

Zobacz załącznik 273888

duzo szczescia i bezpiecznego rozwiazania;-)

u mnie podobnie ja mam ciuszkow juz na pol roku a mala ma tego tyle ze moj synek w zyciu tyle nie mial-ale to kobietka przeciez:)

a tak co do plci to ciekawe czy ktoras z nas np ja haha bedzie miala zonga i okaze sie ze to inna plec:)

Witam późnym popołudniem:-)

Dziś ogarnęłam mieszkanie, wyskoczyłam do miasta po zakupki i przyznaje że bez autka ani rusz:eek: Krocze daje mi się we znaki jak dłużej pospaceruje tak więc wszędzie podjeżdżam samochodem. Masakra normalnie, jak staruszka:baffled:

Poczytuje opowieści z porodówek lipcówek i sierpniówek i właśnie doczytałam że po cc nie podaje się oxy na przyśpieszenie akcji porodowej bo boją się że macica może pęknąć:szok::szok::szok: Ciekawe czy to prawda, w czwartek mam wizyte więc podpytam gina. Wogóle popytam o poród sn po cc..

reklama
Agim a jakos nie rozumię....jak po cc maja podac oxy na przyspieszenie akcji porodowej? po co? przeciez cc to juz poród tylko przez cięcie. hmmm?

Do góry