Aga26ka trzymam kciuki zebys wylezała ten tydzien, a najlepiej dwa. Chociaz wiem ze to bardzo trudne. Bedzie dobrze, zobaczysz.
Tosia i wiesz juz co u Korby słychac
marta dobra jestes z tym sms.
Powiem Ci ze ja tez do pedantek naleze. Teraz ciut mi przeszło, bo od stycznia nie moge sie przemeczac. A wczesniej to 2 razy dziennie odkurzanie, a jak mezus wszedł bez ciapci na swiezo wymyte panele, to była obraza majestatu. Ale trzeba troche przystopowac, bo przy dzidzi to rady nie damy.
ja plamy na twarzy to mam od długiego czasu, podobno ucisk na watrobe, czy cos takiego. Strasznie tego duzo, najgorzej to wkoło ust wygladaja. I trudno zamaskowac. Wiec u mnie nie beda zwiastunem porodu
Ritka ja tez z tych niezdecydowanych. Wozka to chyba nigdy nie kupie. I podobnie jak Ty nie lubie kupowac jak czegos nie widziałam na zywo.
A z tymi przebarwieniami to raczej nie bedzie tak łatwo sie ich pozbyc. Trzeba bedzie chyba zakupic jakis dobry kremik.
Tosia i wiesz juz co u Korby słychac
Mojemu oberwało się, że od listopada sypialnia nie domalowana jak należy przy suficie, że jest krzywo ;P Zadzwoniłam, opierdzieliłam, że facetem chyba nie jest skoro ja muszę takie rzeczy robić, a nie powinnam ;P Focha strzelił i smsa po chwili napisał: że jak ma coś zrobić to muszę mu powiedzieć, że mi to przeszkadza, itp., bo jemu nie i, że mam dzidziola nie denerwować i, że wróci z pracy to pomaluje jak trzeba A mi tak na tym zależy bo jutro łóżeczko przychodzi Adasia i chcę, żeby było wszystko jak należy! :-) A nie jakieś niedoróbki mam oglądać ;P Takie moje skrzywienie - perfekcjonistka i pedantka Przechlapane ma mój chłop
marta dobra jestes z tym sms.
Powiem Ci ze ja tez do pedantek naleze. Teraz ciut mi przeszło, bo od stycznia nie moge sie przemeczac. A wczesniej to 2 razy dziennie odkurzanie, a jak mezus wszedł bez ciapci na swiezo wymyte panele, to była obraza majestatu. Ale trzeba troche przystopowac, bo przy dzidzi to rady nie damy.
aga26K a jakie to są te plamy typowe dla rodzących???
ja plamy na twarzy to mam od długiego czasu, podobno ucisk na watrobe, czy cos takiego. Strasznie tego duzo, najgorzej to wkoło ust wygladaja. I trudno zamaskowac. Wiec u mnie nie beda zwiastunem porodu
Wózek oczywiście przez net, bo innego wyjścia w mojej sytuacji nie widzę. Jestem tylko mało zdecydowana, jeżeli chodzi o zakupy, nie mówiąc już o tych przez internet, kiedy nie mogę dotknąć rzeczy!
Ritka ja tez z tych niezdecydowanych. Wozka to chyba nigdy nie kupie. I podobnie jak Ty nie lubie kupowac jak czegos nie widziałam na zywo.
A z tymi przebarwieniami to raczej nie bedzie tak łatwo sie ich pozbyc. Trzeba bedzie chyba zakupic jakis dobry kremik.