onionek
happy mama
Gaja - gratulacje :-) duzy chlop :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Równo 37 tc
Dzięki wszystkim za rady kalcha wiesz.. o maślance nie pomyślałam,
spróbuję napewno! Narazie chodzę wysmarowanan tym sudocremem, kupię też witaminę B6 noi maślankę wyduldam, jak nie będzie lepiej do jutra wybiorę się do lekarza.
Fajnie już tej Gizelce, miała termin na 9 .09 aż mi się niechce wierzyć że ja też w każdej chwili mogę urodzić.
Brzucholek mi się bardzo obniżył, znajoma powiedziała że dziewczynki rodzą się wcześniej niż chłopcy. Uważam że na to niema reguły, ale dobrze by było - jeśli o mnie chodzi )
No to ja Was nie pocieszę, bo urodziłam już dwóch chłopców i każdy przed terminem( jeden równe 36tyg,a drudi 38tyg.+2dni) a termin dobrze obliczony, bo wiedziałam dokładnie, kiedy sobie sprawiłam dzieciaczki:-).Ja mam termin na 1. września a Ginka mi na poczatku ciąży mówiła, że od połowy sierpnia mam być zwarta i gotowa. Ale potem powiedziała, że to na serio jest tak, że chłopcom się aż tak nie śpieszy i często się rodzą po terminie...
Anitas- serdeczne gratulacje rocznicy ślubu! :-) A mąż spisał się na medal!
Racja, długo nie ma już Haszi i Karolina tez milczy....Odezwijcie się Dziewczyny!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
ja odebrałąm wyniki- NIE MAM TOXOPLAZMOZY!- ale morfologia do bani, chyba najgorsza od początku ciąży hgb- 10,2 ale ostatnio nie mam ochoty na miecho poza tym Lenka coraz większa to i jej więcej witaminek od mamusi potrzeba.
W chacie syf nie mam ochoty na sprzątanie w taki skwar, szafy jak pisałam stoją, ale puste bo ubrania w całym domu,
za jakiś obiad się wezmę, kupiłam wołowinę i zrobię takie klopsiki małe ala'ikea, mój P na diecie bezwęglowodanowej, to i ja jem wszystko bez ziemniaków, ryżu i makaronu. Moja maleńka tak malutko się dziś rusza, mamusia nie lubi takich dni...
życzę wszystkim miłego popłudnia
estem w domu
A więc po wizycie jest dobrze, Na bank chłopiec pięknie rozkładał nogi I w ciągu 2 tygodni przybrał 600 g Ma teraz wg kości udowej 2800 g a wg główki ponad 3 kg
Zwolnienie mi wypisała aż do tygodnia po terminie w razie co, żebym macierzyńskiego nie musiała zaczynać. Następna wizyta 31 sierpnia, ona myśli że się nie spotkamy a ja tak zwłaszcza że na razie rozwarcia nie mam.