reklama
Marta, normalne, ze nie widział... niestety tak mają, ale po tym sms-ie musze stwierdzić, że kochanego masz męża
Ja również Aż mi głupio, że z taką histerią zadzwoniłam, że to jeszcze nie zrobione
A Twój jaki troskliwy
Nie martw sie, hormonki sie unormują i buzie bedziemy miały gladkie, co najmniej jak pupcie naszych maluszkówJeżeli chodzi o przebarwienia - to też mi się zrobiły na twarzy. Czy to zniknie po porodzie?
alcia oj tak , przestraszyłam sie nie na zarty az mi cisnienie do 150/90 skoczylo... a jak wyszlam z gabinetu to sie poryczalam,....................no jakos mi sie tak zle na swiecie zrobiło, ale juz sie opanowalam i LEZE LEZE LEZE,uwalilam sie jak zwierze...hahhaahaa
Ostatnia edycja:
Ritak witaj, ja tez mam zalecone lezenie wlasnie. Moze niech sie mązwykazuje w sprawie wózeczka? Ostatecznie mozna na necie zamówic i sam przyjedzie...
Wlasnie ja tez mam jasną cerę, ale bez przebarwień, a oni mnie tak dokladnie dzis opisali...polozna do spółki z ginkiem...Ale widocznie przez tydzien bardzo sie zmieniałam na twarzy.
Na pewno pięknie wyglądasz! Nie przejmuj się głupimi komentarzami!
Czy ty też masz krótką szyjkę?
Będziemy męczyć się razem! Tylko ja chyba dłużej, bo dopiero rozpoczęłam 34 tydzień.
Wózek oczywiście przez net, bo innego wyjścia w mojej sytuacji nie widzę. Jestem tylko mało zdecydowana, jeżeli chodzi o zakupy, nie mówiąc już o tych przez internet, kiedy nie mogę dotknąć rzeczy!
monia.gryc
Fanka BB :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!Taka_ja- 100 lat.
Witam, wróciłam przed chwilą z badań -krew i mocz, włączam komputer i co widzę, mamy kolejną mamusię:-)
Znowu zaczynam się denerwować, czy zdąże wyprasować to wszystko co w końcu udało mi się wyprać.
Dziś mam trochę luzu, mój mąż ma wolne-musze się pochwalić - mamy dziś 4 rocznicę ślubu:-). Dostałam od męża śliczny bukiet i bluzeczkę:-)
Miłego dnia i udanych wizyt:-)
ja odebrałąm wyniki- NIE MAM TOXOPLAZMOZY!- ale morfologia do bani, chyba najgorsza od początku ciąży hgb- 10,2 ale ostatnio nie mam ochoty na miecho poza tym Lenka coraz większa to i jej więcej witaminek od mamusi potrzeba.
W chacie syf nie mam ochoty na sprzątanie w taki skwar, szafy jak pisałam stoją, ale puste bo ubrania w całym domu,
za jakiś obiad się wezmę, kupiłam wołowinę i zrobię takie klopsiki małe ala'ikea, mój P na diecie bezwęglowodanowej, to i ja jem wszystko bez ziemniaków, ryżu i makaronu. Moja maleńka tak malutko się dziś rusza, mamusia nie lubi takich dni...
życzę wszystkim miłego popłudnia
tosia1
zakochana mama
z toxoplazmozą, super!!!!!! a co do morfologii to juz taka będziemy miały, tak jak piszesz Nuni witaminek itp trzeba, więc niech sobie zabiera.. my nadrobimy :-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
ja odebrałąm wyniki- NIE MAM TOXOPLAZMOZY!- ale morfologia do bani, chyba najgorsza od początku ciąży hgb- 10,2 ale ostatnio nie mam ochoty na miecho poza tym Lenka coraz większa to i jej więcej witaminek od mamusi potrzeba.
W chacie syf nie mam ochoty na sprzątanie w taki skwar, szafy jak pisałam stoją, ale puste bo ubrania w całym domu,
za jakiś obiad się wezmę, kupiłam wołowinę i zrobię takie klopsiki małe ala'ikea, mój P na diecie bezwęglowodanowej, to i ja jem wszystko bez ziemniaków, ryżu i makaronu. Moja maleńka tak malutko się dziś rusza, mamusia nie lubi takich dni...
życzę wszystkim miłego popłudnia
reklama
jejku Dziewczyny!az mi glupio...za kazdym razem jak rozmawiam z moja Mama na skypie, to musze przerywac bo lece do toalety...cale dnie mam problemy z wiadoma sprawa, a jak tylko rozmawiam z Mama, to mam kibelek jak w bankui dodam, ze z Mama mam super kontakt i mnie nie stresuje....tak sobie mysle Tosia, moze ja poprosze, zeby do Ciebie tez zadzwonila