Beniaminka
Fanka BB :)
Racja, długo nie ma już Haszi i Karolina tez milczy....Odezwijcie się Dziewczyny!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poloznej chyba chodzilo o takie jakby wątrobowe plamy na twarzy lekkko zołte i nieregularne, ze ponoc wątroba juz nie wyrabia przed porodem, ale dokladnie to ci wiecej nie powiem bo nie wiem...A i jeszcze o spuchniecie twarzy lekko oraz widoczne zyłki...Wiec moj makijaż dziś nic nie pomógł..."Są dni , ze nawet makijaz nie pomaga" ktos slawny to powiedzial , ale wybaczcie zapomniałam kto...aga26K a jakie to są te plamy typowe dla rodzących???
Ritak witaj, ja tez mam zalecone lezenie wlasnie. Moze niech sie mązwykazuje w sprawie wózeczka? Ostatecznie mozna na necie zamówic i sam przyjedzie...Witam dziewczyny!Cieszę się, że dziś są same dobre wiadomości!!!
Wielkie gratulacje dla Gizelki!!!
Taka ja, Anitas - 100 LAT DLA WAS!
Ja poleguję - oby do wtorku. Mam nadzieję, że na wizycie gin zwolni mnie już z takiego rygorystycznego leżenia!
Najbardziej martwię się tym, że jeszcze bardzo wielu rzeczy dla dziecka mi brakuje!
Dziś rozglądałam się za wózkiem! Jutro już pewnie zamówię.
Wlasnie ja tez mam jasną cerę, ale bez przebarwień, a oni mnie tak dokladnie dzis opisali...polozna do spółki z ginkiem...Ale widocznie przez tydzien bardzo sie zmieniałam na twarzy.Moja facjata cała w plamach , taką mam urodę , że przebarwienie na przebarwieniu , mam takie dwa identyczne niemal w miejscu gdzie się puder i róż nakłada , wygląda tak jakbym w makijażu chodziła