reklama
Hihihi ale sie ciesze az mi dreszcze przeszly na wiesci od Gizelki suuuperrr:*
ja bylam w aptece odebrac towar, robie wlasnie obiad, a przed chwila poczulam mocny bol podbrzusza jak na okres az sie spocilam;/
anitas 100 lat z mezusiem w zdrowiu i milosci
ja bylam w aptece odebrac towar, robie wlasnie obiad, a przed chwila poczulam mocny bol podbrzusza jak na okres az sie spocilam;/
anitas 100 lat z mezusiem w zdrowiu i milosci
Anitas - wszystkiego najlepszego! Kolejnych, cudownych lat :-)
Taka_Ja - 100 lat!
Mycha - ja miałam coś podobnego, ogólnie słabo się czułam i lekarka powiedziała, że może to być niedobór witamin z grupy B. Kupiłam Vitaminium B compositum (jakieś 4 zł.) i samopoczucie odrazu lepsze i też miałam jakieś plamki na języku - zniknęły!
Małpko - to prasuj i ściel łóżeczko Samo się nie zrobi
A ja dziś mam nerwa na męża - bo on wiecznie na wszystko ma czas i mnie tym dobija!!! Ja muszę mieć wszystko przygotowane, zaplanowane, zrobione i wtedy jestem spokojna Chyba mi się powoli udziela stresik ;-) Oj biedny będzie jak wróci z pracy. Wiedziałam - siedzę na L4 i będę pierdołami się zajmować i czepiać się biednego chłopa
Taka_Ja - 100 lat!
Mycha - ja miałam coś podobnego, ogólnie słabo się czułam i lekarka powiedziała, że może to być niedobór witamin z grupy B. Kupiłam Vitaminium B compositum (jakieś 4 zł.) i samopoczucie odrazu lepsze i też miałam jakieś plamki na języku - zniknęły!
Małpko - to prasuj i ściel łóżeczko Samo się nie zrobi
A ja dziś mam nerwa na męża - bo on wiecznie na wszystko ma czas i mnie tym dobija!!! Ja muszę mieć wszystko przygotowane, zaplanowane, zrobione i wtedy jestem spokojna Chyba mi się powoli udziela stresik ;-) Oj biedny będzie jak wróci z pracy. Wiedziałam - siedzę na L4 i będę pierdołami się zajmować i czepiać się biednego chłopa
Betii ja tez na koniec sierpnia mam termin, dokładnie 24
Anitas wszystkiego naj, naj z okazji waszej rocznicy
Tosia jak bedziesz wiedziała co u Korby słychac, daj Nam znac. Tez jakos ostatnio myslałam, ze jej nie ma od kilku dni.
Kasius masz racje jakos przemecze sie kilka dni w szpitalu. Ale swoja droga to mogłyby byc troche milsze. Jakos damy rade, nie ma innego wyjscia.
Marta moj maz tez ciagle mowi zdazymy, zdazymy. I ciagle czasu brakuje na zakupy. A tez bym chciała miec juz wszystko przygotowane.
Małgos to moze odpocznij troszeczke. Obiad potem dokonczysz
Anitas wszystkiego naj, naj z okazji waszej rocznicy
Tosia jak bedziesz wiedziała co u Korby słychac, daj Nam znac. Tez jakos ostatnio myslałam, ze jej nie ma od kilku dni.
Kasius masz racje jakos przemecze sie kilka dni w szpitalu. Ale swoja droga to mogłyby byc troche milsze. Jakos damy rade, nie ma innego wyjscia.
Marta moj maz tez ciagle mowi zdazymy, zdazymy. I ciagle czasu brakuje na zakupy. A tez bym chciała miec juz wszystko przygotowane.
Małgos to moze odpocznij troszeczke. Obiad potem dokonczysz
Jejciu jak się wzruszyłam nowiną o Gizelce i Michałku:-) Super, że już może go mieć przy sobie:-)
Ja zaciskam nogi coby urodzić w terminie:-) Jeszcze muszę poprać pościel i kupić rzeczy dla siebie i maleństwa do szpitala.
Padam już na twarz. Wywróciłam chatę do góry nogami i ledwo ruszam rękoma
Jednak im starsza tym głupsza:-) Ale tak to już jest jak się miało kilka dni lenistwa to później można urobić łapy po pachy by doprowadzić dom do normalności (jak ja kocham te kocie kłaki):-)
Teraz regeneruję siły bo jak wróci M to jedziemy do sklepu nan zakupy:-)
Mysia współczuje tych zajadów. Ja kiedyś miałam je co jakiś czas ale same przeszły i odpukać póki co się jeszcze nie pojawiły. Trzymam kciuki by to dziadostwo poszło sobie precz.:-)
Dziewczynki czy wiecie co u Haszi coś długo jej nie ma?
Ja zaciskam nogi coby urodzić w terminie:-) Jeszcze muszę poprać pościel i kupić rzeczy dla siebie i maleństwa do szpitala.
Padam już na twarz. Wywróciłam chatę do góry nogami i ledwo ruszam rękoma
Jednak im starsza tym głupsza:-) Ale tak to już jest jak się miało kilka dni lenistwa to później można urobić łapy po pachy by doprowadzić dom do normalności (jak ja kocham te kocie kłaki):-)
Teraz regeneruję siły bo jak wróci M to jedziemy do sklepu nan zakupy:-)
Mysia współczuje tych zajadów. Ja kiedyś miałam je co jakiś czas ale same przeszły i odpukać póki co się jeszcze nie pojawiły. Trzymam kciuki by to dziadostwo poszło sobie precz.:-)
Dziewczynki czy wiecie co u Haszi coś długo jej nie ma?
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Hej Dziewczynki!
No i na nic był mój wysiłek nadranny i tak nie zdołam wszystkiego nadrobić, bo już naskrobałyście tyle,że szok.
Zaraz muszę wyjść na cmentarz z mamą, bo jest rocznica śmierci Dziadka i jak pomyślę ile będę miała potem czytania, to już mi sił brak.
Z tego co zdążyłam:
Taka_ja- 100 latek w zdrowiu, szczęściu, pomyślności!!!!
Gizelka, o rany jak świetnie ,że wszystko dobrze i Michałek taki duuużyyy!!!
Anitas, wszystkiego naj, naj, najlepszego!!!
Resztę muszę doczytać później.
Pa, Kochane
No i na nic był mój wysiłek nadranny i tak nie zdołam wszystkiego nadrobić, bo już naskrobałyście tyle,że szok.
Zaraz muszę wyjść na cmentarz z mamą, bo jest rocznica śmierci Dziadka i jak pomyślę ile będę miała potem czytania, to już mi sił brak.
Z tego co zdążyłam:
Taka_ja- 100 latek w zdrowiu, szczęściu, pomyślności!!!!
Gizelka, o rany jak świetnie ,że wszystko dobrze i Michałek taki duuużyyy!!!
Anitas, wszystkiego naj, naj, najlepszego!!!
Resztę muszę doczytać później.
Pa, Kochane
Mojemu oberwało się, że od listopada sypialnia nie domalowana jak należy przy suficie, że jest krzywo ;P Zadzwoniłam, opierdzieliłam, że facetem chyba nie jest skoro ja muszę takie rzeczy robić, a nie powinnam ;P Focha strzelił i smsa po chwili napisał: że jak ma coś zrobić to muszę mu powiedzieć, że mi to przeszkadza, itp., bo jemu nie i, że mam dzidziola nie denerwować i, że wróci z pracy to pomaluje jak trzeba A mi tak na tym zależy bo jutro łóżeczko przychodzi Adasia i chcę, żeby było wszystko jak należy! :-) A nie jakieś niedoróbki mam oglądać ;P Takie moje skrzywienie - perfekcjonistka i pedantka Przechlapane ma mój chłop
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Anitas wszystkiego naj naj naj wielu wspolnych pieknych lat !!!
Taka_ja dużo zdrowia i radości z okazji urodzin:-)
Anitas wszystkiego naj dla Ciebie i męża z okazji rocznicy ślubu:-)
Właśnie skończyłam malować paznokcie u stóp:-) No muszę przyznać, że mimo mojego mikro brzucha troszkę się zasapałam:-)
Cholercia znowu jestem głodna..... idę coś wszamać bo zaraz oszaleję tak mi burczy w brzuchu:-)
Anitas wszystkiego naj dla Ciebie i męża z okazji rocznicy ślubu:-)
Właśnie skończyłam malować paznokcie u stóp:-) No muszę przyznać, że mimo mojego mikro brzucha troszkę się zasapałam:-)
Cholercia znowu jestem głodna..... idę coś wszamać bo zaraz oszaleję tak mi burczy w brzuchu:-)
reklama
Odebrałam wyniki siuśków i niestety ale dalej są bakteryje złe !!!jest ich znacznie mniej ale dalej są :-(wiec dalej ten cholerny furagin muszę brać Całą ciążę miałam dobre wyniki a pod koniec takie historie. No i jeszcze mnie coś w ramię upier.... i piecze , jakoś udało mi się żądło wyciągnąć ale piecze jak diabli , na szczęście nie spuchłam .
Zeźliłam się jakoś tak
Zeźliłam się jakoś tak