reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dzięki wszystkim za rady kalcha wiesz.. o maślance nie pomyślałam,
spróbuję napewno! Narazie chodzę wysmarowanan tym sudocremem, kupię też witaminę B6 noi maślankę wyduldam, jak nie będzie lepiej do jutra wybiorę się do lekarza.
Fajnie już tej Gizelce, miała termin na 9 .09 aż mi się niechce wierzyć że ja też w każdej chwili mogę urodzić.
Brzucholek mi się bardzo obniżył, znajoma powiedziała że dziewczynki rodzą się wcześniej niż chłopcy. Uważam że na to niema reguły, ale dobrze by było - jeśli o mnie chodzi ;))

reklama
Dzięki kobitki za miłe powitanie:-)
Mnie też to śmieszy że każdy traktuje mnie jak królową musze to wykorzystać bo prędko się nie powtórzy( usiądz sobie, nie przemęczaj się idp:) Super.

Ja musze się pochwalić że w sobotę jedziemy z mężem na zakupy dla maluszka:-)Moja mama mówi że jeszcze za wcześnie zdążę ze wszystkim, ale ja już nie moge się doczekać. Zreszto mam jakieś uczucie że urodze wcześniej :szok:

*magdah-u mnie też już ubranka się piorą cudownie jest teraz prasować i to wszystko układać gorzej będzie jak się urodzi tyle kochanego obowiązku dojdzie.

Która z was ma termin na koniec września

Cześć, ja mam termin na 26 września i właściwie prawie wszystko już kupione (czekam jeszcze na wózek, jak będę go odbierać, dokupię wanienkę). Poza tym pozostało mi tylko kilka drobiazgów do zdobycia. ;)
Do września już coraz bliżej, a praktycznie już 3 tygodnie przed terminem powinno się spakować torbę do szpitala - tak nam mówili w szkole rodzenia. :) Do tego dochodzi rosnący brzuch, czym większy, tym mniejsza ochota na dłuższe zakupy, więc uważam, że to dla Ciebie odpowiednia chwila, żeby czerpać przyjemność z chodzenia po sklepach.
Pozdrowionka :)

Mycha mam to samo!! Znam ten bol to jest jakaś masakra!!! żreć nic nie można ani nawet pić!!:wściekła/y::crazy: Lekarka powiedziała, że to zawaansowana awitaminoza przez malucha i zaostrzona lekami!! Możesz smarować aftinem i bierz witaminki!! Skonsultuj się z ginkiem!! nic więcej mi nie pomogła ale teraz przynajmniej witaminy biore regularnie bo mi się ostatnio pozapominało i chyba dlatego mnie tak mocno zaatakowało!!

No ja nie biorę żadnych witamin, mój gin powiedział że mam dobre wynki i nie muszę skoro się dobrze odżywiam. Teraz mam mieć znów robione badania, może coś się zmieniło i czegoś mi tam brakuje. Zobaczymy..

Ja mam termin na 1. września a Ginka mi na poczatku ciąży mówiła, że od połowy sierpnia mam być zwarta i gotowa. Ale potem powiedziała, że to na serio jest tak, że chłopcom się aż tak nie śpieszy i często się rodzą po terminie...

Wracając do tematu teściowych - moja jest naprawdę świetna. :) Wczoraj zadzwoniła do mnie, że przysyła nam w paczce priorytetem pomidory - takie ze wsi, żebym mogła się zdrowo odżywiać. Będą jechały ponad 700 km, bo mieszkamy w dwóch różnych krańcach Polski. :)
Niedawno była u nas. Przywiozła nam tyle warzyw, że część musieliśmy porozdawać. ;)

Taka_ja- 100 lat.
Witam, wróciłam przed chwilą z badań -krew i mocz, włączam komputer i co widzę, mamy kolejną mamusię:-)
Znowu zaczynam się denerwować, czy zdąże wyprasować to wszystko co w końcu udało mi się wyprać.
Dziś mam trochę luzu, mój mąż ma wolne-musze się pochwalić - mamy dziś 4 rocznicę ślubu:-). Dostałam od męża śliczny bukiet i bluzeczkę:-)
Miłego dnia i udanych wizyt:-)

reklama
No ja nie biorę żadnych witamin, mój gin powiedział że mam dobre wynki i nie muszę skoro się dobrze odżywiam. Teraz mam mieć znów robione badania, może coś się zmieniło i czegoś mi tam brakuje. Zobaczymy..
ja brałam kompleks witamin dla kobiet w ciązy od początku ale jak mi się skończyło opakowanie to miałam chyba ponad dwu tygodniową przerwę i wtedy właśnie mnie tak wysypało na języku ..z początku myslałam, że się leczem poparzyłam bo tak łapczywie jadłam:sorry::rofl2:ale zamiast z czasem ustapić to mi się zaostrzyło, aż gardło mnie bolało no i wówczas poszłam do lekarki! Potem przeprosiłam witaminki ...o właśnie muszę je zażyć bo znowu zapomnę:-p:eek:no i ten aftin kupiłam tez ale nie wiem czy to pomogło bo szybko się skonczyło i tylko teraz na witaminach jadę i widzę poprawę!!!!:tak:

Anitas wszystkiego najjjjjjjz okazji rocznicy!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry