reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

cześć laski :-)
no i mamy nową Mamę :-) no niedługo codziennie będziemy czytać takie wieści :-) ja jeszcze troszkę poczekam... zazdroszczę tym nie witającym sie z toaletą w nocy.. ja to przed zaśnięciem z trzy razy a potem co dwie godziny.. masakra normalnie.. szkoda, ze tylko siusiu ;-)
Betii witamy i zapraszamy
Dorotko, jak ja Cię podziwiam..
Dziewczynki, a ja sie zastanawiam co z Korba.. dawno Jej nie było.. napiszę do Niej sms-ka i postaram się dowiedzieć co i jak...
buziaki na dobry dzień

reklama
hmmm....ja moge byc ostatnia:)musze sie jeszcze przeprowadzic, a poza tym bardzo sie boje, jak to bedzie...a Mama przylatuje dopiero 16:)wiec Filip musi czekac na Babcie:)

Piszecie, ze Was smieszy lub denerwuje jak ludzie sie tak nad
Wami lituja...co ja mam powiedziec?a raczej moja biedna Mama:)wszystkie Cioti i znajome, co chwile pytaja jak ja sobie z upalami radze, ze taka biedna jestem itp...a u mnie max. 18 stopni:))))i nikt nie potrafi zrozumiec:)ale co tam, jak nie maja sie o kogo martwic, to niech sie pomartwia troszke o mnie:)

Betii - witaj!

Tosia - ja tez dzisiaj o Korbie myslalam?wrocila z Anglii, a i tak cos sie tutaj nie pojawia....pij mocna kawe, najlepiej z ekspresu, raz malenstwu nie zaszkodzi a Tobie moze ulge przyniesie:)

Ostatnia edycja:
Na ostatniej wizycie u lekarza byłam w 31 tyg czyli 2 tyg temu i mój synuś ważył 2 kg lekarz mówi że sporo i że urodzi się większy:))) zastanawiam się jak ja sobie dam radę z porodem myślę o tym coraz częściej i aż mnie ciarki przechodzą jak to będzie:)
Witaj, BETII!
Moje maleństwo też 2 tygodnie temu ok. 2 kg ważyło.
Wszystkie przechodzimy te same rozterki... ale nie ma innego wyjścia;-)

gusia, paula mój brzuszek niby nisko jest, ale i tak wszyscy mnie straszą,że jesli moja mama urodziła tydzień po terminie to ja tez tak będe miała.:szok:
To wcale nie reguła. Najgorsze, że człowiek nie zna dnia i godziny... (no oprócz TRIXI i SARY;-)o ile dobrze pamiętam).

Pochwalę się - u mnie już dwie pralki maluszkowych ciuszków suszą się na słoneczku:-) Przygotowania i u mnie rozpoczęte:tak:

juz nie moge sie doczekac jak nasze mamusie zaczna wklejac fotki swoich pociech :))))))

co do porodu to moja mama miała bardzo łatwy- 4 godziny i koniec a ja męczyłam sie 16h :(((

TOSIA nie zazdroszcze tego latania do kibelka, ja w nocy max raz wstaje- czesto wcale...

Ostatnia edycja:
Nooo super!! to mamy następnego bejbika!!! Michaś duży chłopak!!! Zazdroszczę Gizelce ja też już bym chciała mieć to wszystko za sobą!!:tak::-D

Beniaminko kochana o 5 tygodniach to ja moge sobie pomarzyc .... 1 wrzesnia o 8.00 rano mam umowione spoktanie z Kaska :)
Trixi, no rzeczywiscie :-) :-) ;-)
Macie obie z Sarą już zaplanowane spotkanie z maluszkami. Ja jesli trzymac sie tego co mówi ginek - to tydzien po Was bede miala CC, a jak bedzie ... Nie wiem na na 100%.

Dorotka, miłej pracki dzisiaj i oszczedzaj nam się...a włoski słusznie, słusznie ja tez juz zqaplanowana na farbowanie i inne upiekszania przed porodem, tylko czy dotrwam ;-)

Tosiu- tak , moze kawa z rana, taka normalna, mocna Cię przegonia, ja mam jak w banku- rano kawa ( moja z mlekiem) i za chwile ide na wizyte do Wc, tyle ze tez ta moja dieta swoje robi.

Oj ale ładny banan na twarzy mi się pojawił jak przeczytałam o Gizelce rewelacja :-)
Ja też już bym chciała.. ale jeszcze troszkę...

Trixi Twój tekst o tym że masz umówione spotkanie z Kaśką mnie rozweselił to tak fajnie brzmi :tak:

Mycha staraj się jak najszybciej iść do lekarza tak jak dziewczyny radza bo to pewnei od flory bakteryjnej więc puki co pij dużo maślanek kefirów na żywych kulturach bakterii i będzie dobrze.

Ja jakoś powróciłam do normy i dostałam strasznego powera wyprałam dywan jeszcze jeden został i umyłam samochód przy okazji troszkę się opalam na tym słonku :)

Witam
Ale wieści radosne:-D:-DGizelko duży ten Twój synuś........
no dobra to która sie pcha następna??:-D
Ja dziś jestem zadowolona bo byłam w ubikacji o 2 i potem spałam do 7 jednym ciągiem :tak::tak: co się już dawno nie zdarzyło........ bo tak liczyłam , że o4 sie obudze:eek:

Trochę dziś za gorąco ale juz nic nie poradzę na to :eek: trzeba przezyć ostatnie dni z brzucholem:laugh2::laugh2:

Dzięki kobitki za miłe powitanie:-)
Mnie też to śmieszy że każdy traktuje mnie jak królową musze to wykorzystać bo prędko się nie powtórzy( usiądz sobie, nie przemęczaj się idp:) Super.

Ja musze się pochwalić że w sobotę jedziemy z mężem na zakupy dla maluszka:-)Moja mama mówi że jeszcze za wcześnie zdążę ze wszystkim, ale ja już nie moge się doczekać. Zreszto mam jakieś uczucie że urodze wcześniej :szok:

*magdah-u mnie też już ubranka się piorą cudownie jest teraz prasować i to wszystko układać gorzej będzie jak się urodzi tyle kochanego obowiązku dojdzie.

Która z was ma termin na koniec września

reklama
Wiecie coo... umieram:-:)no::-p mam mega zajady i niemogę otworzy buzi, na dodatek na języku porobiły mi się pleśniawki czy cuś i końcówka języka mnie boli.. umieram normalnie. Co na zajady? Witamina B6? posmarowałam sobie sudocremem bo wyczytałam w necie że pomaga je wysuszyc.[/B]
Co mam zrobic z tym dziadostwem??[/CENTER]

Mycha mam to samo!! Znam ten bol to jest jakaś masakra!!! żreć nic nie można ani nawet pić!!:wściekła/y::crazy: Lekarka powiedziała, że to zawaansowana awitaminoza przez malucha i zaostrzona lekami!! Możesz smarować aftinem i bierz witaminki!! Skonsultuj się z ginkiem!! nic więcej mi nie pomogła ale teraz przynajmniej witaminy biore regularnie bo mi się ostatnio pozapominało i chyba dlatego mnie tak mocno zaatakowało!!

Do góry