reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witaj Betii :-) No to duża dzidzia , moja z tych okruszków raczej.
Trixi, jakbys sie tam mocno zaparła to i 5 tyg jeszcze mozesz z brzuszkiem pochodzic :-)
Zobaczymy, co ktorej z nas pisane, ktora dzidzia bedzie miala leniwca wychodzic na swiat...to czekanie potem jest bardzo trudne i tak sie dluzy, oj pamietam :-)

gusia, paula mój brzuszek niby nisko jest, ale i tak wszyscy mnie straszą,że jesli moja mama urodziła tydzień po terminie to ja tez tak będe miała.:szok: Chociaz ja coś czuje, że urodze jednak przed terminem, ale kto wie jak będzie:-D
betiii witaj:-)

betii witamy serdecznie, i zachęcamy do pisania

kasias to wcalenie jest reguła że urodzimy tak jak nasze mamy, moja jak mnie rodziła miała powazne komplikacje i ledwo co przeżyła, ale ja jestem dobrej myśli nie nie słucham co ludzie mówia, mam zamiar urodzic szybko i bezboleśnie

trixi fajnie za znasz dzień i godzinę spotkania ze swoja córeczka, oj ja tez bym chciała wiedziec, a tak pozostaje mi czekac i
myslec

akderk "tylko" 3 razy do taoalety? dziewczyny współczuje ja jak kładę się o 12 zrobie siusiu to dopiero rano ja się budzę ide, tzn. ledwo co dochodzę bo z bólu umieam bo mam pełny pęcherz i zaciskam nogi zeby nie popuscic, ale w nocy się nie budze juz.

No no Gizelka ma już Michałka przy sobie jejcia jak ja jej zazdroszczę...

Witam się i ja
w nocy budziłam się co godzinkę i zasypiałam dalej dopiero koło 7 wstałam na siku i do 10 jeszcze pospałam.
Wczoraj miałam takiego powera a dziś znów ledwo siedzę i dyszę a za oknem parówa już w przeciągu siedzę bo inaczej bym padła jak kawka ehhhh

Trzymam mocno kciukasy za dzisiejsze wizyty...

Witaj Betii

Jak by co to ja jestem chętna w kolejce do spotkania z maluszkiem niebawem :)

Idę poleżeć trochu bo cosik mi się kreci w głowie i znów mi słabo nosz cholipa jasna...

Trzymajcie się kochane mimo małego skwarku i jak któraś ma za nadto deszczu to niech do mnie podeśle...

Ale fajnie, ze juz nastepny dzidzus na wrzesniowkach.

Taka_ja najlepsze zyczonka dla Ciebie, duzo zdrowka i spełnienia wszystkich marzen

Mycha
chyba musisz o lekarza zachaczyc, jesli chodzi o te zajady.

haustrauf
dzieki za podpowiedz w sprawie wstawiania zdjec. Jakos dalej nie moge sie za to zabrac. I smieszna ta babka w aldim. Mnie tez sie ciagle pytaja jak w ten upał z brzyszkiem wytrzymuje. A nie wazne, ze sami maja po 10 kg. nadwagi i brzuchy tez całkiem, całkiem, i to nie ciazowe:rofl2:

Kasiu fajnie, ze juz masz wszystko kupione i urzadzone. Pochwal sie wozeczkiem na zakupowym watku. Ja rodze w Piotrkowie na Rosfelta(na pewno zle napisałam), bo tam pracuje moj ginek. Chociaz podobno babki na tym oddziale to wstretne małpy.

betii witaj na watku wrzesniowym

akderk "tylko" 3 razy do taoalety? dziewczyny współczuje ja jak kładę się o 12 zrobie siusiu to dopiero rano ja się budzę ide, tzn. ledwo co dochodzę bo z bólu umieam bo mam pełny pęcherz i zaciskam nogi zeby nie popuscic, ale w nocy się nie budze juz.

bo bywa że i 6 razy chodzę - maskara bo nie mowy wtedy o tym żebym była wypoczęta i wyspana

reklama
Kasik no słyszałam, że na Rosevelta (też nie wiem czy dobrze napisałam:D) babki są nie za przyjemne, ale te kilka dni sie przemęczysz, a jeśli takm Twój ginek pracuje to napewno nie bedzie źle:) Ja mam troche obaw dalej co do tego Bełchatowa, ale skoro tyle kobiet tu rodzi to i ja jakoś przeżyje:) Zaraz poszukam tego wózka na allegro, bo kiedyś widziałam,że był:)

Do góry