reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witaj Betii :-) No to duża dzidzia , moja z tych okruszków raczej.
Trixi, jakbys sie tam mocno zaparła to i 5 tyg jeszcze mozesz z brzuszkiem pochodzic :-)
Zobaczymy, co ktorej z nas pisane, ktora dzidzia bedzie miala leniwca wychodzic na swiat...to czekanie potem jest bardzo trudne i tak sie dluzy, oj pamietam :-)

gusia, paula mój brzuszek niby nisko jest, ale i tak wszyscy mnie straszą,że jesli moja mama urodziła tydzień po terminie to ja tez tak będe miała.:szok: Chociaz ja coś czuje, że urodze jednak przed terminem, ale kto wie jak będzie:-D
betiii witaj:-)

betii witamy serdecznie, i zachęcamy do pisania

kasias to wcalenie jest reguła że urodzimy tak jak nasze mamy, moja jak mnie rodziła miała powazne komplikacje i ledwo co przeżyła, ale ja jestem dobrej myśli nie nie słucham co ludzie mówia, mam zamiar urodzic szybko i bezboleśnie

trixi fajnie za znasz dzień i godzinę spotkania ze swoja córeczka, oj ja tez bym chciała wiedziec, a tak pozostaje mi czekac i
myslec

akderk "tylko" 3 razy do taoalety? dziewczyny współczuje ja jak kładę się o 12 zrobie siusiu to dopiero rano ja się budzę ide, tzn. ledwo co dochodzę bo z bólu umieam bo mam pełny pęcherz i zaciskam nogi zeby nie popuscic, ale w nocy się nie budze juz.

No no Gizelka ma już Michałka przy sobie jejcia jak ja jej zazdroszczę...

Witam się i ja
w nocy budziłam się co godzinkę i zasypiałam dalej dopiero koło 7 wstałam na siku i do 10 jeszcze pospałam.
Wczoraj miałam takiego powera a dziś znów ledwo siedzę i dyszę a za oknem parówa już w przeciągu siedzę bo inaczej bym padła jak kawka ehhhh

Trzymam mocno kciukasy za dzisiejsze wizyty...

Witaj Betii

Jak by co to ja jestem chętna w kolejce do spotkania z maluszkiem niebawem :)

Idę poleżeć trochu bo cosik mi się kreci w głowie i znów mi słabo nosz cholipa jasna...

Trzymajcie się kochane mimo małego skwarku i jak któraś ma za nadto deszczu to niech do mnie podeśle...

Ale fajnie, ze juz nastepny dzidzus na wrzesniowkach.

Taka_ja najlepsze zyczonka dla Ciebie, duzo zdrowka i spełnienia wszystkich marzen

Mycha
chyba musisz o lekarza zachaczyc, jesli chodzi o te zajady.

haustrauf
dzieki za podpowiedz w sprawie wstawiania zdjec. Jakos dalej nie moge sie za to zabrac. I smieszna ta babka w aldim. Mnie tez sie ciagle pytaja jak w ten upał z brzyszkiem wytrzymuje. A nie wazne, ze sami maja po 10 kg. nadwagi i brzuchy tez całkiem, całkiem, i to nie ciazowe:rofl2:

Kasiu fajnie, ze juz masz wszystko kupione i urzadzone. Pochwal sie wozeczkiem na zakupowym watku. Ja rodze w Piotrkowie na Rosfelta(na pewno zle napisałam), bo tam pracuje moj ginek. Chociaz podobno babki na tym oddziale to wstretne małpy.

betii witaj na watku wrzesniowym

akderk "tylko" 3 razy do taoalety? dziewczyny współczuje ja jak kładę się o 12 zrobie siusiu to dopiero rano ja się budzę ide, tzn. ledwo co dochodzę bo z bólu umieam bo mam pełny pęcherz i zaciskam nogi zeby nie popuscic, ale w nocy się nie budze juz.

bo bywa że i 6 razy chodzę - maskara bo nie mowy wtedy o tym żebym była wypoczęta i wyspana

reklama
Kasik no słyszałam, że na Rosevelta (też nie wiem czy dobrze napisałam:D) babki są nie za przyjemne, ale te kilka dni sie przemęczysz, a jeśli takm Twój ginek pracuje to napewno nie bedzie źle:) Ja mam troche obaw dalej co do tego Bełchatowa, ale skoro tyle kobiet tu rodzi to i ja jakoś przeżyje:) Zaraz poszukam tego wózka na allegro, bo kiedyś widziałam,że był:)

Do góry