Widzę, że sporo nas - WAG
Super! Malutka już spora. Mój lekarz też ostatnio czuł główkę Mąż był w szoku ;P I już żadko się do mnie dobiera przez to
Co do kawki mrożonej to ja dziś piłam na mieście, ale zrobię w weekend w domku dla siebie i mężulka Smaka mi narobiłyście!!!
Dziewczyny trzymam kciuki, żebyście uporały się z kłopotliwymi teściowymi. W ogóle nie rozumiem jak można ciśnienie Wam w ciąży podnosić!!!
Ja dziś po udanych zakupach Troszkę się obkupiłam w Ikei i nie tylko
Dobranoc i słodkich snów!
Witam popołudniowo!
Ja już dzisiaj po wizycie, MAŁA waży 3100g, jest ułożona główką w dół szyjka trzyma jeszcze,ale lekarz mówi,że wszystko ładnie się już do porodu szykuje(przy badaniu czuł główkę) i liczył by się raczej z wcześniejszym porodem. Jeśli będę na siebie uważać i odpoczywać jest szansa,że dotrwam do jego powrotu z urlopu, tj.1 września. W niedzielę mam zajrzeć do niego do szpitala pobierze wymaz na paciorkowca. To na razie tyle. Teraz zabieram się za nadrabianie zaległości:-)
Super! Malutka już spora. Mój lekarz też ostatnio czuł główkę Mąż był w szoku ;P I już żadko się do mnie dobiera przez to
Co do kawki mrożonej to ja dziś piłam na mieście, ale zrobię w weekend w domku dla siebie i mężulka Smaka mi narobiłyście!!!
Dziewczyny trzymam kciuki, żebyście uporały się z kłopotliwymi teściowymi. W ogóle nie rozumiem jak można ciśnienie Wam w ciąży podnosić!!!
Ja dziś po udanych zakupach Troszkę się obkupiłam w Ikei i nie tylko
Dobranoc i słodkich snów!