reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

cześć dziewczyny!
ja tylko na chwilę....to co odstawiła dzisiaj moja teściowa przeszło moje najczarniejsze koszmary:-:)-:)-( jestem nie do życia......ryczę non stop od obiadu....dziewczyny trzymajcie kciuki bo jutro ide na wizyte i mam nadzieje ze mój dzisiejszy mega stres mi nie zaszkodzi......taka ładna pogoda a tu taki szok....nie mam siły...raczej nie będę wię udzielała parę dni....wybaczcie

reklama
cześć dziewczyny!
ja tylko na chwilę....to co odstawiła dzisiaj moja teściowa przeszło moje najczarniejsze koszmary:-:)-:)-( jestem nie do życia......ryczę non stop od obiadu....dziewczyny trzymajcie kciuki bo jutro ide na wizyte i mam nadzieje ze mój dzisiejszy mega stres mi nie zaszkodzi......taka ładna pogoda a tu taki szok....nie mam siły...raczej nie będę wię udzielała parę dni....wybaczcie

Lilu, kochana dziś swoje też przeszłam w tym temacie :-(((((( nie znikaj nam, tylko pisz, będzie Ci lżej... trzymam oczywiście kciuki za jutro.. mocno, mocno!!!

ja też mam dosyć wszystkiego, jeszcze parę rzeczy się składa, więc jak nie ocipieję całkiem to będę z Wami.... jeszcze raz dziękuję za porady, będę próbowac wszystkiego po kolei, ale dzień dziś chyba skończę ekstremalnie tzn czopkiem.. i jak mówicie, ze nie jest tak źle, to sobie spróbuję... a co?? wszystkiego w życiu trzeba spróbować.. ;-)

Monia, dziekuję

Alcia, dobrej decyzji życzę

i znowu resztę zapomniałam...

a i właśnie sobie uświadomiłam, ze Wy cały dzień o pychotkach a ja o kupiie... ;-) co za baba ze mnie

Ostatnia edycja:
Lilu, co ta Twoja teściowa wymyśliła???!:angry: Musiała Ci bardzo za skórę zaleźć!!! Ale Kochana powtórzę to, co zawsze mówią dziewczyny : OD TEGO MAMY FORUM,ŻEBY SIĘ WYŻALIĆ I WYSŁUCHAĆ, A NIE ZAMYKAĆ W SOBIE!!!
Więc Kochana pisz, pisz i jeszcze raz pisz tu do nas i wywal z siebie wszystko!!!

A do mnie wpadła mama na kawkę i nie zdążyłam nadrobić wszystkiego,a tym bardziej nikomu odpisać i teraz już niewiele pamiętam!
Wiem tylko,że miałam pogratulować Onionkowi i Akderkowi udanych wizyt i opierdzielić Was wszystkie o to pisanie o taaakich przysmakach. Ja gdzieś nie mam weny ani na gotowanie ani na pieczenie, a zjeść to bym zjadła!!! Aż mi ślinka na klawiaturę cieknie:-p. I co jedna, to lepsze rzeczy opisuje:tak::sorry:

Witam się :)
Normalnie chyba nikt nie pobije tego wątku w ilości dziennych postów. Dopiero teraz udało mi się wejść bo cały dzień jakiś do kitu a tu tyle postów że ciężko nadrobić z czytaniem wszystkiego.
No nic idę nadrabiać z czytaniem. Pozdrawiam!

A i Dziewczyny dziękuję za gratulacje, choć coś mi się wydaje za duża ta waga:baffled::eek::szok::unsure:. No bo ile ona będzie ważyć jak dochodzę do tego 1 września???:szok: A co jak jednak dochodzę do terminu???:baffled:
Przecież to z 5 kg będzie!!!

Ostatnia edycja:
Tosia ale mnie rozbawilas..ale w sumie jakies powiazanie jest miedzy pychotkami a kupa haha..jak sie zje trzeba wydalic.

Lilu kochana jesli wygadanie sie tutaj sprawi ze poczujesz sie lepiej to smialo..po to jestesmy zeby pomagac chocby slowami:)

Ale smakowicie tutaj dzisiaj. Ja dzisiaj robiłam zupę serową z poleconego przepisu... Jeszcze nie jadłam, czekam jak małż wróci z pracy to wtedy najpierw na nim przetestuję ;D
Kurczę dziewczyny zdałam sobie sprawę, że my to już w każdej chwili rodzić możemy i trochę mnie to przeraża. Cały poród i w ogóle wszystko... Czytam was, ale nie mam siły nic pisać... Jeszcze się kiepsko czuję i staram się jak najwięcej leżeć i odpoczywać.
Miłego popołudnia.

Laski, jakie Wy tu smakolyki walicie.. ciacha, zupy i inne.... ja nie wytrzymam ...

Monia - co do ciuszkow, to prasowanie ich to rzeczywiscie przyjemnosc.. nie dosc, ze szybko idzie to jeszcze tak super pachna.. Gorzej z posciela do lozeczka. Tu to juz trzeba sie nameczyc :-) Ja w sumie i tak prasowalam wszystko na siedzaco :-)

Witam!
Ja zabralam sie za jedzenie arbuza cos mnie dzisaj checi nalecialy na arbuzka!!
Zakupilam dzisaj karton ciuszkow dla synia,spodenki dzisowe i roze kampleciki!sliczne!no i juz piore a jutro poprasuje i niech czekaja na skarba malego:)a prasuje tez na siedzonco bo nie wyrabiam na stojaco!
Dzisaj bylsmy na kebabie i jakos cudem nei dostalam zgagi,gdzie myslalam ze po coli zaraz mnei zlapie a tu mila niespodzianka!:)
Jutro robie bigosik z mlodej kapusty,dzisaj sobie kapuste poszatkuje zeby jutro mniej bylo do roboty!
Zycze spokojnego wieczorku!

reklama
Oj ale smaków narobiłyście tymi ciastami a mi nie wolno słodkiego :( Ale może coś jednak upiekę może te kule... Co mi tam odrobinka nie zaszkodzi...

GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT!!!!

Ja też zaliczyłam wizytę i wszystko ok dostałam skierowanie nie mocz, krew, combsa i na wyzmaz z szyjki nawet nie musiałam pytać o ten wymaz :) Malutka nadal pozostała dziewczynką nadal główką w dół siedzi i czeka :) Nie wiem ile wazy, ale jak to pan doktor stwierdził odpowiednio do wieku ciązy z rogówki dziecka 35 pełnych tygodni więc też ok, szyjka skrócona trochę i mam wytrzymać jeszcze tydzień, a i dowiedzieć się czy przez cukrzycę przypadkiem nie mam rodzić w Zabrzu i tyle a wyczekałąm się na wizyte 3 godziny obłę ale najważniejsze że wszystko ok!!!

Do góry