witam sie z rana
maz obudził mnie smsem o 6-45 wrrrrr i juz koniec spania....
RITKA juz bliżej niz dalej wiec głowa do góry i brawa za utrzymanie cukrów na "smyczy"...
Dagna i bardzo dobrze zrobił Twój mąż, należało się gościowi, mam nadzieje ze dzis łaskawie zjawi sie punktualnie.....
jak juz pewnie wiesz każda kobieta ma inaczej ja np w pierwszej ciąży nie miałam skurczy przepowiadajacych ( tylko bezbolesne twardnienie brzucha)... pierwsze bolesne skurcze pojawiły sie z odejściem wód płodowych- fajnie bo dzieki temu wiedziałam ze to zadne fałszywy alarm
pamietam jak mówili nam w szkole rodzenia ze jak zaczynasz odczuwać bolesne skurcze to najlepiej wziąść ciepła kąpiel ponoć, jak miną tzn ze to tylko "trening" ...
maz obudził mnie smsem o 6-45 wrrrrr i juz koniec spania....
RITKA juz bliżej niz dalej wiec głowa do góry i brawa za utrzymanie cukrów na "smyczy"...
Dagna i bardzo dobrze zrobił Twój mąż, należało się gościowi, mam nadzieje ze dzis łaskawie zjawi sie punktualnie.....
Dziewczyny, piszecie ostatnio o różnych skurczach, więc ja dołączę się z takim zapytaniem (skierowanym chyba zwłaszcza do tych mam, które już rodziły) - czy to prawda, że bóle porodowe nie ustają w żadnej pozycji, a przepowiadające tak...? Gdzieś kiedyś o tym czytałam, ale nie pamiętam gdzie. Chodzi o to, że bóle przepowiadające mijają, kiedy np. położymy się albo inaczej siądziemy, a porodowe nie.
Dzisiaj mam zamiar poszukać w Internecie opinii o lekarzach pediatrach w moim mieście, bo podobno trzeba podać jakiegoś w szpitalu, kiedy maleństwo się urodzi. I mam zamiar zrobić łazanki na obiad - pierwszy raz w życiu, więc zaciśnijcie kciuki
Miłego dnia wszystkim brzuszkom! :-)
jak juz pewnie wiesz każda kobieta ma inaczej ja np w pierwszej ciąży nie miałam skurczy przepowiadajacych ( tylko bezbolesne twardnienie brzucha)... pierwsze bolesne skurcze pojawiły sie z odejściem wód płodowych- fajnie bo dzieki temu wiedziałam ze to zadne fałszywy alarm
pamietam jak mówili nam w szkole rodzenia ze jak zaczynasz odczuwać bolesne skurcze to najlepiej wziąść ciepła kąpiel ponoć, jak miną tzn ze to tylko "trening" ...
Ostatnia edycja: