Justynko witaj ponownie na forum, fajnie ze sie odezwalas po szpitalu. Facet od mieszkania jakis dziwny w takim razie, umawia sie i nie dotrzymuje slowa... a moze faktycznie jeszcze nie daj boze po wynajmie by różki pokazywal, wiec moze i lepiej nie miec z takim do czynienia powodzenia w dalszych poszukiwaniach mieszkanka
Dagna tobie tez sie trafił kawał majstra, a niech go... dobrze ze mąz go "zjechał", a kaski dajcie mu mniej za takie zachowania, szok...wspolczuje balaganu na chacie, przeciez my juz naprawde na ostatnich nogach jestesmy
alcia rowniez powodzenia w dalszych poszukiwaniach waszego lokum
tosia kciuki jeszcze trzymac?
olgadom gratki wizyty
asiek po co sie stresujesz porodami sierpniowek, juz wiesz przeciez jak to jest, moze lepiej zbierac pozytywna energie, a i tak dasz rade0nie martw sie tam bardzo
Moja mała strasznie rozbita jest, ryczała do pozna i nie mogla zasnac, przyzwyczaiła sie do spania ze mna podczas pobytu pana kuzyna i teraz ryk jak ma spac w swoim pokoju znow...ech wlasnie zrozumialam, ze nie tylko mi dluzyla sie juz ta wizyta...
wszystkim zycze dobrej nocki
Dagna tobie tez sie trafił kawał majstra, a niech go... dobrze ze mąz go "zjechał", a kaski dajcie mu mniej za takie zachowania, szok...wspolczuje balaganu na chacie, przeciez my juz naprawde na ostatnich nogach jestesmy
alcia rowniez powodzenia w dalszych poszukiwaniach waszego lokum
tosia kciuki jeszcze trzymac?
olgadom gratki wizyty
asiek po co sie stresujesz porodami sierpniowek, juz wiesz przeciez jak to jest, moze lepiej zbierac pozytywna energie, a i tak dasz rade0nie martw sie tam bardzo
Moja mała strasznie rozbita jest, ryczała do pozna i nie mogla zasnac, przyzwyczaiła sie do spania ze mna podczas pobytu pana kuzyna i teraz ryk jak ma spac w swoim pokoju znow...ech wlasnie zrozumialam, ze nie tylko mi dluzyla sie juz ta wizyta...
wszystkim zycze dobrej nocki
Ostatnia edycja: