olcia23
list mama '05
A dziewczyny bo tak czytam u was wszystkie dzidzie juz glowka w dol?Bo moja mala dalej w poprzek lezy...ciekawe czy sie obroci,Besiu od razy byl glowka w dol.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
olcia mój mały juz tak od 30 tc jest główką w dół, pewnie twoja dzidzia się jeszcze przekręci, nie ma się co martwic na zapas
Ale sen, wow. Saraa może to po naszych wczorajszych rozmowach o ojcach, było nie było- podswiadomosc swoje robi i gdzies sie temat odkopal.Helo ! Ja dzis tez ie wyspana. Snilo mi sie , ze siedzialam przy moim umierajacym ojcu i trzymalam go za reke do momentu az umarl. Zbudzilam sie cala spocona i nie moglam potem zasnac 3 godzin. Zaraz zaczne wydzwaniac do rodzicow czy unich wszystko ok a na dodatek moj maz wybiera sie dzisiaj w podroz do Polski wiec ja i moja wyobraznia malujemy czarne scenariusze. Ehh czuje , ze to bedzie dzien do d....y
Zauważyłam, że tych wszystkich majstrów dotykają stale same nieszczęścia, wypadki, stale coś im się komplikuje,,, takie wymyslają wymówki, że:-):-):-) strasznie mnie to rozbawiło!
Dotarł dziewczyny i zasuwa! Powiedział, że nie chce się nawet tłumaczyć, bo jest mu cholernie głupio i, że miał wypadek, ktoś go stuknął jak wyjeżdżał. Ja też bym go kurcze stuknęła. Już mu nie wierzę ;-)
Wow, jak świetnie brzmi! Czy to takie bułeczki ze śliwkami?a w ogóle ma ochotę na kule drożdżowe nadziewane śliwkami i chyba je upiekę- będzie to wyczyn nie lada, bo plecy mnie bolą ale czego się nie robi żeby łakomstwo zaspokoić;-)
JUSTYNA, fajnie że wreszcie w domu)) Z mieszkaniem faktycznie lipa, ale ja zawsze uważam, że nie ma tego złego, co na dobre by nie wyszło! Powodzenia w poszukiwaniach!no nic dalej szukamy jakiegoś lokum...
Ja też od 3.00 spać nie mogłam. Coś koszmarnego. I ciężko przekręcać się sale z boku na bok...Natomiast Kasce pomylila sie noc z dniem i o 3.00 rano uzadzala potancowki w brzuchu
Witajcie!
Rano pojechałam na pobranie krwi. Po śniadaniu dopadły mnie takie mdłości i torsje, że myślałam, że się przekręcę. W końcu położyłam się i zasnęłam. Dalej mnie mdli bleee... Dzień do doopy.
Wow, jak świetnie brzmi! Czy to takie bułeczki ze śliwkami?