Beniaminka
Fanka BB :)
Dzien dobry :-)
Wyspana, wykąpana szykuję się z P. do mojej mamy na obiadek proszony ;-) To już trzecie, idzie ku lepszemu :-)
Podczytuje Was na raty i na posta sie zebrac nie mogłam.
Saraa- zdrowia dla synka, i wyspanej nocki dla Was!!!
Guuska- uwazaj na siebie, i odezwij po powrocie.
Wstretnamałpko- do jutra juz niedaleko, wytrzymaja , a dzisiaj wyleż te smuteczki.
Lilu- to obie mamy dzisiaj gotowanie z głowy ;-)
Tosia- nie smutaj, jak sami sobie dobrze nie zrobimy, nikt nam dobrze nie zrobi, upominajmy się o swoje i szacunek dla siebie, rady nie ma. Nikt sie sam nie domysli, stety.
Onionku, ja tez juz chyba marze o tym rozłozonym łóżeczku, bo całą noc sniłam o pokoju dla malej, stroiłam i stroiłam, a potem...jechałam rodzic juz , hmmm
Życzę Wam radosnej niedzieli !
Wyspana, wykąpana szykuję się z P. do mojej mamy na obiadek proszony ;-) To już trzecie, idzie ku lepszemu :-)
Podczytuje Was na raty i na posta sie zebrac nie mogłam.
Saraa- zdrowia dla synka, i wyspanej nocki dla Was!!!
Guuska- uwazaj na siebie, i odezwij po powrocie.
Wstretnamałpko- do jutra juz niedaleko, wytrzymaja , a dzisiaj wyleż te smuteczki.
Lilu- to obie mamy dzisiaj gotowanie z głowy ;-)
Tosia- nie smutaj, jak sami sobie dobrze nie zrobimy, nikt nam dobrze nie zrobi, upominajmy się o swoje i szacunek dla siebie, rady nie ma. Nikt sie sam nie domysli, stety.
Onionku, ja tez juz chyba marze o tym rozłozonym łóżeczku, bo całą noc sniłam o pokoju dla malej, stroiłam i stroiłam, a potem...jechałam rodzic juz , hmmm
Życzę Wam radosnej niedzieli !