reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dziekuje kochane za opdowiedz..uspokoiliscie mnie:)
Wczesniej zjadlam sliwke i przed chwila ja zwymiotowalam cos mi w gardle stala:/
a teraz synio ma czykawke!i
Dzisaj w lumpku zakupilam piec bluzeczek z dlugim rekawem jak nowe wypralam i juz wyprasowane leza i czekaja na smyka malego:)
no i pare grzechotek fajnych znalazm tylko musze je wyszorowac i bedzie mial.
Zycze spokojnego wieczoru i dobrej nocki!!

reklama
witam, przyszłe mamy czytając wasze posty widzę iż pomału też przygotowujecie się do przyjścia na świat maleństwa, sama zastanawiałam się czy nie zacząć już pomału prac ubranek ale chyba jeszcze się wstrzymam:) ja wyniki mam jeszcze dobre i żelaza nie przyjmuję jeszcze. Mam pytanie też macie takie obfite upławy??

Ksiulka Witaj , mam nadzieje ze bedziesz z nami pisac co do prania to Ci radze zrob to jak najszybciej bo ja w 35 tyg juz nie mam sil , cala jestem obolala, nie moge wstawac, ani chodzic i dziekuje sama sobie , ze mam juz wszystko przygotowane. A co do uplawow to juz pod koniec tak jest , ze sa bardziej obfite musisz zwaracac uwaje , zeby nie wygladaly jak mocz bo to moga byc wody plodowe.

ja tez mam zwiekszone uplawy, lekarz mi powiedzial ,ze dopuki brzydko nie pachna i nie ma sladow krwii nie mam powodow do obaw
dzwoni moj maz i mowil, ze w Szczecinku(jest tam na weselu) mnostwo wody, ulice zalane, dobrze ze sala weselna na gorce(tylko piwnica zalana)

Witam ponownie wieczorem

Jaki ja mam dziś dziwny dzień... Rano jak sprzątałam upuściłam z ręki słoik z sosem po prostu wupadł, później nie zauważyłam wiadra i je przewróciłam idąc a na koniec poślizgnełam się na mokrych płytkach i upadłam!!!! ?Normalnie stres jak nie wiem!!! Instynktownie podparłam się kolanami które mam obite, ale brzuszkiem też troszkę zahaczyłam na szczęście po lewej stronie mała jest po prawej. Uspokoiłam się gdy za chwilkę zaczęła się ruszać więc troszkę się uspokoiłam, niby nic mnie nie boli ale zastanawiam się czy nie powinnam jechać na ip żeby mnie zbadali, sama nie wiem co robić. Jedno jest pewne dziś już nic robiła nie będe bo nie wiem jak to może się skończyć...

Witam się wieczorowa porą. wpadlam tylko troche poczytac co tam u was ale popisc wpadne w pon. bo dzis nie mam jakos kiedy
miłego wieczorka i udanego weekendu dla wszystkich....:-)

heejka dziewczyny, ja padam normalnie , dalej nic mi się nie chce i nic nie zrobiłam, miałam posprzątac ale nie dałam rady, poprasowac reszte ciuszków i tez mi sie nie chciało, jakaś ta sobota dziwna, całe popołudnie pada i szlak mnie trafia tu , nie dosc ze sama siedze i się nudze to wszystko mnie wkurza, w ponieziałek mam wizyte u gina a wieczorem jade do rodziców na wieś, co prawda tam też sama będe siedziec ale teściowa chociaż nie bedzie mi się plątac.

Ksiulka Witaj , mam nadzieje ze bedziesz z nami pisac co do prania to Ci radze zrob to jak najszybciej bo ja w 35 tyg juz nie mam sil , cala jestem obolala, nie moge wstawac, ani chodzic i dziekuje sama sobie , ze mam juz wszystko przygotowane. A co do uplawow to juz pod koniec tak jest , ze sa bardziej obfite musisz zwaracac uwaje , zeby nie wygladaly jak mocz bo to moga byc wody plodowe.

kurcze Sara to mnie teraz wystraszyłaś, ja od jakiegos czasu mam wkładkę mokrą, ale to nie upławy, bo ani koloru, ani zapachu jakiegos tylko taka mokra, i teraz nie wiem...juz kilka dni tak mam

kalcha ja jak dziennie czegoś nie stłukę albo się nie uderze to chora jestem, straszna niezdara ze mnie :D

saraa
rzeczywiście masz racje lepiej zacznę pranko robić od poniedziałku bo potem może być problem :) a to upławy mam normalne tyle że więcej;) qrcze boje się trochę we wtorek idę po wyniki na Gbs:baffled:

kalcha mi się jak narazie skończył okres "niezdarności" nie ma się co przejmować w końcu mamy pewne przywileje związane ze stanem błogosławionym;)

kasik wiesz juz jak wgrac zdjecia?

mniej wiecej wiem. Jak bede wstawiała i nie dam sobie rady dam znac;-)

witam, przyszłe mamy czytając wasze posty widzę iż pomału też przygotowujecie się do przyjścia na świat maleństwa, sama zastanawiałam się czy nie zacząć już pomału prac ubranek ale chyba jeszcze się wstrzymam:) ja wyniki mam jeszcze dobre i żelaza nie przyjmuję jeszcze. Mam pytanie też macie takie obfite upławy??

witaj na wrzesniówkach

Witam ponownie wieczorem
Jaki ja mam dziś dziwny dzień... Rano jak sprzątałam upuściłam z ręki słoik z sosem po prostu wupadł, później nie zauważyłam wiadra i je przewróciłam idąc a na koniec poślizgnełam się na mokrych płytkach i upadłam!!!! ?Normalnie stres jak nie wiem!!! Instynktownie podparłam się kolanami które mam obite, ale brzuszkiem też troszkę zahaczyłam na szczęście po lewej stronie mała jest po prawej. Uspokoiłam się gdy za chwilkę zaczęła się ruszać więc troszkę się uspokoiłam, niby nic mnie nie boli ale zastanawiam się czy nie powinnam jechać na ip żeby mnie zbadali, sama nie wiem co robić. Jedno jest pewne dziś już nic robiła nie będe bo nie wiem jak to może się skończyć...

kalcha dobrze ze nic powaznego Ci sie nie stało, odpoczywaj sobie, a jutro daj znac jak sie czujesz.

Ja po kolacji, poprawiłam jeszcze jabłecznikiem i czuje sie jak słon, teraz tylko prysznic i lulu.

DOBRANOC

reklama
Kalcha - dobrze, że nic poważnego się nie stało! Uważaj kobieto na siebie! Teraz już nie jesteśmy takie zwinne jak wcześniej a i środek ciężkości przesunięty... trzeba podwójnie uważać!

Czesc dziewczyny..u mnie ponuro i mokro i do tego noc do kitu..ehh..wczoraj jak wysiadalam z auta cos mnie zapieklo w brzuchu tak nisko z lewej strony..ale sie zleklam..dzisiaj juz nie boli..tylko co to moglo byc? ;/ moj E mnie okrzyczal i do rana nie kazal wstawac.

Ja miałam tak już kilka razy. Nie wiem co to, tak jakby mnie jajnik zabolał, to faktycznie takie uczucie jakby coś piekło. Szybko mi zawsze przychodzi i staram się oszczędzać.

Do góry