reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

czesc
u mnie pada, caly dzien strasznie duszno a teraz popaduje
moj maz dzisiaj na weselu, troche mi smutno i teskno za nim(to chyba wina hormonow)))) ale wiem jak bardzo mu zalezalo na tym weselu, tym bardziej ,ze poproszono go na swiadka, wiec niech sie bawi dobrze, kazalam mu sie najesc za mnie
Przyszla mamo gratuluje poznania plci
Beniaminko slicznie wygladasz, ciaza ci sluzy, a moj maz jak obejrzal filmik to powiedzial, ze w zyciu nie uwiezy, ze masz juz doroslego syna

reklama
Aaaaaa... ja mam dzisiaj jakiś kijowy dzień... Cieszę się bardzo, że mamy wreszcie wybrany i zamówiony wózek, ale ogólnie samopoczucie niżowe... Mąż mnie wkurza, czuję się brzydka i hipopotamowata, nic mi się nie chce, a roboty pełno, ogólnie mam doła i nie wiem nawet, jak się go pozbyć... W dodatku przed chwilą zauważyłam trochę jakiejś żółtej substancji na majtkach :/ Macie też tak? Nie wiem, czy panikować czy nic nie robić, więc na razie nic nie robię. Mam nadzieję, że wy czujecie się dzisiaj lepiej niż ja!

czesc Kobietki:)

u nas pogoda do bani...ale mozna sie przyzwyczaic:)
bylismy w takim zamknietym parku zabaw z synem Kochania i chlopaki wariowali na maszynach:)nawet fajnie:)tylko to dziecko jakies dzikie?tam jest super park wodny, ale on 12- letni chlopak, nie chce isc bo sie boi!!!!!!oczywiscie mial isc z Tata!ja tylko przez szyby zagladalam i az mnie tam ciagnelo!ale teraz to niebezpieczne!poczekam sobie i potem z moim synciem pojde poszalec:)takie roczne dzieciaczki tez juz tam byly! a swoja droga ciezko mi z tym chlopcem w domu, ale to tylko 2 tygodnie!nir moj syn, wiec nie chce za bardzo ingerowac, ani tez buntowac Kochania, bo maly powie, ze ojciec tylko raz w roku sie z nim widzi i chce go wychowywac!ciezka sytuacja, ale nic nie zrobie!staram sie byc mila, nie przeszkadzac, a on i tak tylko siedzi na kanapie i bajki oglada!

Marbus - a co masz na mysli mowiac substancja?moje uplawy i sluz jest zwykle zoltawy i ginka juz dawno stwierdzila, ze taka moja natura:0 a poza tym, nie wiem jak reszta, ale mi sie niestety zdarza nieswiadomie popuszczac...zwlaszcza jak mam pelny pecherz, albo cos dzwigne czy sie zasmieje, kichne itp....

ale nic to!mam nadzieje, ze Wasze soboty sa udane:)a pranie i prasowanie mozemy zostawic na pozniej:)
ja tam nie mam weny na takie przyziemne czynnosci;)

Ostatnia edycja:
pojadlam i leze..pogoda barowa i moj E jak zwykle saczy piwko a mi podrzuca tylko czekoladki zebym chyba cicho siedziala;/ z drugiej strony o tyle dobrze ze nie wychodzi mi z domu do kumpli tylko ze mna spedza czas.

Marbus ja mam uplawy przezroczyste a Ty pewnie zolte..nie martw sie..krwii nie ma wiec jest ok.

Akderk co do ksiazek o niemowletach mam dwie..i podczytuje.

A mi sie przysneło. Teraz taka troche przymulona jestem. Chyba kawusia będzie dobrym lekarstwem.
Zanim zasnełam babunia do mnie dzwoniła z zaproszeniem na jutro na obiad do Boszkowa. Jak wszystko będzie dobrze i samopoczucie w miare to pojedziemy.
Potem rozmawiałam z Gizelką i biedna dziewczyna musi siedzieć w tym szpitalu jeszcze ok 2tyg chyba że coś w między czasie zacznie sie dziać. Narazie czuje skurcze ale KTG ich nie pokazuje.

Przyszła mamo to normalne. Wydalasz nadmiar żelaza.

o ja bym tego tak nie zostawiła....było żądac rozmowy z ordynatorem, hamstwo trzeba tępić!

Czasami w takich sytuacjach zapomina sie jezyka w gebie, i ja tak mam. Chociaz zazwyczaj jestem wygadana. A ta co mi tak nawrzucała na tej IP to z geby od razu mi sie zołzowata wydawała.

Dziewczyny a wy czytacie jakieś książki o niemowlętach , tzn o ich rozwoju zachowaniu itp.?? bo ja zaczęłam " język niemowląt" i trochę sceptycznie do tego podchodzę , z drugiej strony może natrafię na coś ciekawego , wartego wykorzystania jak maluszek już będzie z nami.

czasami kupie jakas gazetke, ale i tak pewnie wszystko wyjdzie w praniu.

czesc
u mnie pada, caly dzien strasznie duszno a teraz popaduje
moj maz dzisiaj na weselu, troche mi smutno i teskno za nim(to chyba wina hormonow)))) ale wiem jak bardzo mu zalezalo na tym weselu, tym bardziej ,ze poproszono go na swiadka, wiec niech sie bawi dobrze, kazalam mu sie najesc za mnie

podziwiam Cie Sylwia.

Mam pytanko kobitki!
Od tygognia biore zelazo i po tym zelazie robie kupe na czarno czy to normalne?

normalne, normalne. Mnie jeszcze meczyły zaparcia, i to juz było gorsze

Marbus moje upławy zawsze maja lekko zółtawy odcien. Wiec chyba nic złego sie nie dzieje. Chyba ze by były brunatne albo z krwia to by było gorzej.

Biedna Gizelka. Chociaz dobrze ze nic złego sie nie dzieje. Ale pewnie jej sie tam dłuzy, a opowiesci szpitalnych to pewnie od groma sie nasłucha. jak ja lezałam w szpitalu, to to było najgorsze. Pozdrow ja Skrzacie.

Ja czekam az upiecze mi sie jabłecznik, i juz mi jezyk do tyłka ucieka:tak:

I zbliza sie burza:-(

Ależ mi się przysnęło, także nocka pewnie nie będzie łatwa, oczywiście szafy nie posprzątałam , niestety nie posiadam na wyposażeniu grupy krasnali , które by to za mnie zrobiły;-)a szkoda.

calineczka27 ja od jakiś 3 tygodni wcinam dziennie ogromną michę płatków z mlekiem i to koniecznie jakiś słodkich ,a najlepiej z czekoladą - to chyba jakieś uzależnienie:eek:

reklama
Zrobilam sobie koktail z jagod:) a mojemu upieklam w piekarniku ziemniaki i wstawilam karkowke..

przyszla mamo ja tez biore zelazo i tez tak mam..heh

kasik wiesz juz jak wgrac zdjecia?

Do góry