reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dziękuję Moje Kochane Dziewczyny :-) Przy Was od razu kilka lat mi spada z karku, a tak serio to czuję się tam troche jak matrona, ale co tam wszystkie musimy urodzić, ponoć wieloródkom łatwiej wg położnej ze szkoły rodzenia, zobaczymy ;-)
A mój P nazwany mężem, którym wciąż nie jest rzeczywiscie coś pochowany, filmik był dłuższy ale nie wszystko nadali w wiadomosciach. Grupka nieduża, ale sa jeszcze 2 dziewczyny, wczoraj nieobecne, reszta przesunieta na wrzesien na kolejna edycje, teraz tylko kobietki od 28 t.c.

Justynka- trzymam kciuki za rychłe wyjście, oby Cie zdiagnozowali i podkurowali, wracaj do nas cała= w dwupaku koniecznie!

Gaja- odpoczywaj!!!
Dorotko, nie smutaj , czasem trzeba przewietrzyc atmosferę domową, żeby znowu można się było tulić i gurchać do uszka, bo tak...to monotonnie bywa, no niestety. Tyle, że my teraz bardziej niz nadwrazliwe i byle słówko nas rani. Godzcie się jak najszybciej! A Ty wyspij się i ytakże odpocznij, bo kto jak to, ale Ty z pewnością masz dosyc po całym tygodniu.
Skrzaciku, ja prawie dzieckiem sama byłam jak syna urodziła, miałam 19.5 roku , teraz syn ma 19...ale ten czas leci. I rodze w tej samej porodówce, tylko wtedy to maskara pokomunistyczna obowiązywała, normalnie szok, jak teraz jest super:-)

Saraa- taką depilację nitka widziałam w krajach arabskich, bodajże Egipcie, robia to tak szybko i sprawnie że byłam pełna podziwu, u nas jeszcze nie spotkałam się, ale jak spotkam to skorzystam, bo niesamowicie precyzyjnie to wychodzi i...ponoc na długo :-) A mąż bardzo pomysłowy, co racja to racja- ciężarówkom trudniej odmówić :-)

Odpoczywajmy, miłego wieczorku Dziewczyny ! :-)

Ostatnia edycja:
Przyszła_mama - gratulacje! Bardzo się cieszę, że dzisiejsza wizyta sprawiła Ci tyle radości i, że będzie syn!

Beniaminka - ale Ty cudna babeczka jesteś! Faktycznie wyglądasz, jakbyś wiedziała, że Cię przyjdą filmować! I fryzura i makijaż... super!

A my jutro jedziemy z B chyba na wycieczkę. Najpierw pojedziemy kupić wreszcie materac (może) a potem do Stróż do Muzeum Bartnictwa, albo gdzie indziej (zdaję się na niego). Mam nadzieje, że nie będzie upałów,

no nasz Beniaminka to śliczna gwiazdka! :-) super.. a w tego 19 letniego syna to faktycznie nie chce się wierzyć :-)
Kernuś, M wydawało się, ze Cię widział :-) a szedł z moja Mamą :-) no to Wy się czesciej widujecie niż ja z Tobą :-D
Dorotko, głowa do góry! minie wszystko złe... ja się dalej boczę, ale przepraszam nie usłyszałam, więc...mam nadzieję, ze u Cibie szybciej przyjdą dobre chwile...

tosia no faktycznie..kurcze. Ja głupia ani sięnie odezwałam bo zanim oczy przesłały obraz do mózgu to wiesz..lata świetlne:-D
Beniaminka:szok: !9letni syn?? czyli chyba rodziłaś jak miałaś 10lat:eek:;-) Super wyglądasz..a z mężem nieźle wyszło;-)

jeeej dziewczyny zadzwoniłam teraz do mojego M a on jest nieosiagalny:confused2: zaraz zwariuję z nerwów:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

oj Kobietki, piszecie i piszecie:)ale mnie to cieszy:)

przede wszystkim PRZYSZLA_MAMO GRATULACJE:)))))))taki wyczekany synus i zdrowy:)
moj tez niziutko, a dzisiaj to w ogole przechodzi sam siebie, robiac akrobacje w okolicach miednicy i pecherza:)mam wrazenie, ze mi lapusie pod kosci wpycha, albo glowka przez pachwine chce wyjsc:)chyba mu sie nudzi....ale niech tam jeszcze siedzi, bo pewnie jest malusi:)taki mi sie moj brzuch malutki wydaje i tak niziutko...ale moj to sie juz smieje, ze wrocialm z wakacji i nastepna traume sobie znalazlam:)wiec siedze cicho...a poza tym to sobie wymyslilismy jeszcze przeprowadzke pod koniec miesiaca!!!!!!ja chyba na glowke upadlam, ze sie na to godze!ale wypatrzylismy dosc ladny dom z bardzo fajnym ogrodem itak mnie kusi!bo dla dzidziusia na przyszle lato ogrod jak znalazl:)zobaczymy...w poniedzialek sie wyjasni!gorzej z przeprowadzka!ale Kochanie wie, ze to bedzie tym razem glownie na jego glowie!

Kerna, Dorotko - "bo meska rzecz byc daleko, a kobieca wiernie czekac" okrutne to slowa, ale wytrwalosci i usmiechu Kobietki:)

Beniaminka - jestes babka z klasa i tyle!!!!!!!a do glupiej blondynki Ci daleko....

Dobrej nocy i fajnego weekendu dla tych ktore na forum przepadna, bo maja lepsze plany:)

beniaminko lala z Ciebie że hoho!!! Super nawet mój mąz jak mu filmik pokazałam to sie mnie spytał tak " komu ty chcesz wkęcić że ona ma dorosłe dziecko chyba że mówimy o kimś innym" :-) więc naprawde wyszłas rewelacyjnie.
Dziewczyny mamy "swoją" w mediach :)

Dobrej nocy wszystkim tak na marginesie u nas znowu o 21 pogrzmiało i polało troszkę mam andziję że w nocy kolejnej burzy nie będzie bo juz całkiem nie pośpię bo pies się strasznie wtedy boi i spać mi nie daje bo jakoś zawsze się mnie uczepi... a żal go bo taki zestresowany chodzi a maj już swoje lata w sumei to 12 skończył...

Raz jeszcze dobrych snów babeczki !!

reklama
Do góry