reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hejo! :)))

Nie dam rady przeczytać wszystkiego, co dzisiaj napisałyście, ale obejrzałam sobie naszą Beniaminkę w tv - Beniaminko, Ty nas wkręcasz chyba z tym dorosłym synem??? Przecież Ty nie możesz mieć więcej niż 30! Ty go w podstawówce rodziłaś??? :szok: Superkobitka :D

Przyszła_mamo - gratulacje! Ciesze się razem z Tobą :-)

Od siebie jeszcze dodam, że dzisiaj jeździliśmy po sklepach w poszukiwaniu wózków, i przynajmniej się zdecydowaliśmy, jaki chcemy :D W sklepach pomacaliśmy i pooglądaliśmy, ale kupimy na Allegro. Poza tym zaopatrzyłam się wreszcie w przewijak, kocyk na niego i dekoracje ścienne safari - takie, jakie chciałam! :D

Jeju, dziewczyny, niech już będzie wrzesień!!! :-)

reklama
Witam wieczornie
Pochwalę sie swoim aktem odwagi, a mianowicie zrobiłam sobie sesję ciążową w profesjonalnym studio! Pani fotograf okazała sie przemiłą dziewczyną, bardzo profesjonalną i pomysłową, jesli chodzi o aranżacje ujęć i pozycji. Nawet zrobiła mi "prawie akt", bo byłam tylko w lekko nalozonym staniczku i opatulona bielutkim szyfonem... oraz wiele innych fajnych pozycji, np.w boaz niebieskich piór, w turkusowym szyfonie, który mnie całą opatulał niby toga, z maskotką tygryska tulonego jak dziecko, w koszuli męskiej przewiązanej na piersiach i nogami w balii z wodą, z kwiatem we wlosach niczym haitanka... Było tego duzo!W sumie miałam tremę...nie do konca jakos moglam sie przemóc, mialam kryzys , bo czułam sie jak słoń z duzym brzuchem i wielkimi baloniastymi piersiami...wtedy pani pokazała mi ułamek zdjęcia i swojej pracy. I wiecie co? Wcale tak zle nie wyglądałam, zobaczyłam nagle siebie okiem innej kobiety, ktora tak pieknie sie starała by uchwycic wypukłości brzuszka, jego kształt i moją miłość do dzidziusia, ktorą ponoc miałam wymalowaną w oczach...fotki były i zamyslone i usmiechnięte, ze wzrokiem wpatrzonym w dal lub prosto w obiektyw.
Miałam zabrać ze sobą moją corcię, ale postanowiłam zrobic cos sama dla siebie na pamiątkę. Bo sesje z rodzinką zaplanowałam sobie na chrzciny, wtedy uwiecznię całą rodzinkę i moje dzieciaczki razem.

Ach musiałam Wam to opisać, bo jestem cała w euforii, a na dodatek musze to trzymać w tajemnicy, bo to ma byc niespodzianka dla męża.
Oficjalna wersja mówi, że byłam dziś u dentysty;-)

AGA26KA! Fajne przeżycie! Mam nadzieję, że nam też co nieco pokażesz! A ile Ty z tych zdjęć dostaniesz? I w jakiej formie? Czy to będzie jakiś album? Jeśli możesz, to zdradź, ile taka sesja kosztuje.

Dziękuję, to co napisałyście jest dla mnie bardzo miłe i przyznam że będzie mi się dzisiaj sympatycznie zasypiało.Dziękuję Bardzo !
I uwierzcie mi na słowo- ta TV była dla nas wszystkim zaskoczeniem i nieco nas krępowała, a makijaż staram sie robić gdy wychodze z domu, natomiast w domku zawsze biegam saute, i kazde wyjscie poza to dla mnie jakas mobilizacja, zeby zdabac o siebie, bo na L4 to bym wiecznie w dresiku biegała ;-)

Aga26tka - przepiękne są te sesje brzuszkowe, korciło mnie oj korciło, moja serdeczna koleżanka zanjmuje się póprofesjonalnie takim sesjami, zrobiła mi już taką ale w zeszłym roku, kiedy jeszcze o brzuszku nawet nie wiedziałam, teraz coś się wybrać nie mogę, a może nie chce nadużywac jej serdeczności, wiec zostawiam możliwość zrobienia takiej sesji gdy urodzi się Julcia.
Proszę podrzuc nam jakieś foteczki, bardzo jestem ciekawa, tak ładnie opisała te ujęcia, całą sesję. Chętnie obejrzę! :-) A mąż padnie z wrażenia, super mu szykujesz niespodziankę :tak:
Dobrej nocy i zaczarowanych snów Dziewczyny !

Ostatnia edycja:
Witam się wieczornie...
Przyszła mamo- gratuluję tak cudownych więści po wizycie! To teraz masz parkę??
Beniaminko, jesteś super babka!!! Nie byłam zaskoczona, bo widziałam Cię już na NK- pozazdrościć urody i figurki, nawet w ciąży- rewelacja!!!
Aga26ka, świetny pomysł z tą sesją- super pamiątka. Moja znajoma zrobiła sobie niedawno taką, tyle,że bez brzuszka i zdjęcia piękne! Twoje też na pewno będą cudne:-).
Ja dziś cały dzień przesiedziałam w domu, bo czułam się kiepsko, ale wyprałam i wyprasowałam już chyba wszystkie ciuszki dla niuni. Została mi tylko pościel. Martwi mnie jeszcze brak łóżeczka i wózka, ale jestem tak niezdecydowana,że po prostu szok. Byłam wczoraj obejrzeć jeden z wózków, który wpadł mi w oko, ale jak go zobaczyłam na żywo, to zmieniłam zdanie. W Tako strasznie nie podoba mi się spacerówka, a poza tymi dwoma podobają mi się tylko drogie wózki:crazy::wściekła/y:. Po prostu tragedia!!! Nie wiem co zrobić z łóżeczkiem, bo miałam odebrać stare po synku, ale podobno jest w złym stanie i musimy kupić nowe. A nie umiem się zdecydować jakie chcę, bo do pokoju pasuje mi ciemnobrązowe, ale ogólnie podobają mi się jaśniejsze łóżeczka i dalej się waham. Zostawię kupno łóżeczka na głowie P. jak będę w szpitalu. Co kupi, to będzie:-p. Teraz już zmykam.
Dobrej nocki Dziewuszki...

Kto jeszcze nie umie spać??? Poszłam spać o 12 i nie śpię od ponad godziny... W dodatku całą noc śniły mi się wózki - te dwa, między którymi się wahamy... I dalej nie wiem, który wybrać, wrzucę linki na zakupowym :) Miłego dnia dla wszystkich! :D

witam porannie i kawowo
noc przebiegla spokojnie nawet cala przespana ,dzis nie robie kompletnie nic ,leniu****e caly dzien.

gratuluje wczirajszych wizyt i dobrych wiesci.
milego dnia dziewczynki

Witam porannie po raz pierwszy od wielu m-cy wyspana. Przespalam cala noc bez wstawania na pipi. Moze i ten rulonik miedzy nogami zdzialal cuda a moze przypadek.

Zapodali dzisiaj na lokalnej tej filmik z SR, normalnie nie lubie siebie ogladac na ekranie, ech wyszłam jak słodka blondynka skacząca na piłce, Na całym ekranie lepiej widac.

:-D
Beniaminko ty sliczna gwiazdo nasza, jak super Cie widziec na zywo. Jestes mega sliczna babka i nie jedna 18 letnia nie ma szans konkurowania z Toba. A ciaza ci sluzy nie powiem - tylko dzieci Ci rodzic:tak::tak::tak::tak:

Witam wieczornie
Pochwalę sie swoim aktem odwagi, a mianowicie zrobiłam sobie sesję ciążową w profesjonalnym studio! Pani fotograf okazała sie przemiłą dziewczyną, bardzo profesjonalną i pomysłową, jesli chodzi o aranżacje ujęć i pozycji. Nawet zrobiła mi "prawie akt", bo byłam tylko w lekko nalozonym staniczku i opatulona bielutkim szyfonem... oraz wiele innych fajnych pozycji, np.w boaz niebieskich piór, w turkusowym szyfonie, który mnie całą opatulał niby toga, z maskotką tygryska tulonego jak dziecko, w koszuli męskiej przewiązanej na piersiach i nogami w balii z wodą, z kwiatem we wlosach niczym haitanka...
Gratki
Zawsze mialam ochote na taka profesjonalna sesje i sprobuje teraz po urodzeniu. U nas w szpitalu gdzie rodze jest taka mozliwosc zrobienia profesjonalnej sesji za polowe ceny z nowonarodzonym dzieckiem i rodzinka.

reklama
dzień dobry

przez nieuwagę skasowałam posta....buuuuuuu to ma być dobrze zapowiadająca się wolna sobota...oj kiepsko to widzę

Beniaminko pięknie!!!!!!!!! Ja piszą pozostałe dziewczyny gwiazda filmowa z ciebie!!!!!! Wypadłaś bardzo naturalnie, pięknie!!!!

Do góry