reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

WItam !
Juz po usg!
BEDZIE SYN!!!!
Tak nisko ulozony az musial mi jezdzic usg po lonie! glowka na dole i tak odwrocil glowke ze twarzy lekarz nie mogl zobaczyc (czego zaluje)wy tez kochane macie tak nisko swoje pociechy??
Widzielismy tez obie konczyny dolne i po 5 paluszkow ma,wielki brzuniiioooo,a ze sie tak ulozyl to tez lekarz nie mogl dobrze zobaczyc raczki.Ale ogolnie powiedzial to co zobaczyl ze wszytko jest wporzaku na tym etapie ciazy!!!Wazy niecale 2kg
Maz to w skowronkach chodzi ze bedzie SYN!!
A JA JESTEM PRZESZCZELSIWA!!I JAKOS NIE MOGE W TO JESZCZE UWIERZYC!!!
Dziekuje kochane za trzymanie kicukow!!!!sa nieocenione!!

Ostatnia edycja:
reklama
u nas przeszło coś co przypominalo burzę a po tym czymś duszno jeszcze bardziej :-(
ogadałam się godzinkę z koleżanką przez fona i umówiłam sie, ze jutro wreszcie Ją odwiedze.. ale co to będzie to się zobaczy.. ja to się taki odludek ostatnio zrobiłam.. aż mi głupio
z M mamy cisze dni.. od wczoraj, więc cichy dzień... tzn on chyba myślełał, zę ja zapomniałam, ze jestem zła, bo nawet widziałam w szufladzie, że kupił mi hranolki (pisałam Wam takie pyszne wafelki) i nawet jednego ukradłam.. tylko ciiiiiiii.. :-D

przyszla_mama81 wielkie gratulacje!!!! ciesze się razem z Tobą!!!

u nas przeszło coś co przypominalo burzę a po tym czymś duszno jeszcze bardziej :-(
ogadałam się godzinkę z koleżanką przez fona i umówiłam sie, ze jutro wreszcie Ją odwiedze.. ale co to będzie to się zobaczy.. ja to się taki odludek ostatnio zrobiłam.. aż mi głupio
z M mamy cisze dni.. od wczoraj, więc cichy dzień... tzn on chyba myślełał, zę ja zapomniałam, ze jestem zła, bo nawet widziałam w szufladzie, że kupił mi hranolki (pisałam Wam takie pyszne wafelki) i nawet jednego ukradłam.. tylko ciiiiiiii.. :-D

przyszla_mama81 wielkie gratulacje!!!! ciesze się razem z Tobą!!!

identycznie jak ja :( ciągle przekładam spotkania ze znajomymi :(
ale dzis dałam sie wyciągnąć kuzynce do sali zabaw, ale Jula poszalała :) cała spocona była i nadal jej mało :) ja ze zmęczenia wracałam taksówką do domu ....

przyszła mamo GRATULUJE !!!!! długo czekałas ale ile radości Ci to dało :)))

Saraa Twoj mężczyzna ma głowę na karku z tym mechanikiem wiadomo że ciężko odmówić kobiecie w ciązy, a co do depilacji brwi to też już się z taką spotkałam boli jak ch... ale tak jak piszesz warto bo efekt rewelacyjny wszystko pięknie i dokładnie chyab że ktoś się dopiero uczy to wtedy poucina tylko włoski i szybko odrastają

przyszła_mama gratuluję udanej wizyty i wspaniałych wieśći!!!!

tosia zła czy nie zła na męża w końcu ciastka są dla Ciebie :tak:

U nas tez burza była i to z całkiem niezła wichurą ale to już dawno. Skoro mowa o burzy to nie wiem kto mi to mówił ani gdzie czytałam możliwe że nawet na bb, ale podobno najwięcej dzieci rodzi się właśnie w czasie burzy i jest to udowodnione naukowo jednak nie wiem jaka jest tego przyczyna :tak: hmm może mówiła mi to położna... nie istotne ale wiecie w czasie burzy lepiej trzymać nogi razem w przyszłośći :-)

Wszystkim brzuchatkom gratuluje udanych dzisiejszych wizyt i super wieści!!!

Cały dzień chodziłam lekko śnięta a jak mi sie udało zasnąć na chwile to Soniusia - pies teściów co Mąż ją dzisiaj do nas przywiózł, nie dała mi pospać tylko lizała mnie po szyji żebym ją miziała. Dzisiaj nawet brzusiowi dała buzi. Chyba czuje że tam jest dzidziuś.
Zbiera sie u nas burze i mogło by tak porządnie popadać bo nie ma czym oddychać.
Musze pomyśleć co na kolacje wciągne bo apetyt mam dziś za pięcioro.

reklama
Przyszła Mamo serdeczne, wielkie gratulacje SYNUSIA !!! I super, że wszystko w najlepszym porządku :-) Tak długo czekałaś a dzisiaj taka niespodzianka. Moja córunia tez tak nisko ma główkę,czyli ustawiona jest przodująco, lewobocznie, ponoc prawidłowo, oby juz nie fikała w drugą stronę ;-)

Zjadłam dzisiaj 3 placki zmieniaczane...z cukrem i smietaną, ech co za pysznosci, cukier sredni fajowy ale da się wytrzymac , wiec od czasu do czasu taki odpust moze byc.

Zapodali dzisiaj na lokalnej tej filmik z SR, normalnie nie lubie siebie ogladac na ekranie, ech wyszłam jak słodka blondynka skacząca na piłce, ale co tam posmiejcie się ze mną , chyba mnie rozpoznacie ? Jestem ubrana na czarno. Filmik z SR rozpoczyna sie w 3 minucie 19 sek. Troche dlugo u mnie sie ladowal, ale potem juz odpala od razu.Jak czasem na youtube.
:-D:-D:-D
Telewizja Zabrze
Na całym ekranie lepiej widac.

Ide odspanac, duzo jedzilam dzisiaj, nadrabialam zaleglosci te bez auta, gotowalam na szybko obiadek dla moich budowlancow, ufff pomalowali, teraz zbierac i odgruzowac i w przyszlym tyg nareszcie sie zaczniemy wprowadzac, humor juz lepszy o niebo :-D

Do góry