reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Saraa ja juz od 20 tc sipie z rogalem miedzy nogami i musze powiedziec ze zadko kiedy wstaje siusiu w nocy a moj S sie smiej ze go wymienilam na rogala bo czesciej mam go miedzy nogami niz jego :D

Beniaminko poprostu rewelka !

reklama
Beniaminko - rewelacyjnie się prezentujesz :D I już kiedyś pisałam - przestań w reszcie kłamać o synu!!! :p

Przyszła mamo
- gratuluję i witam w klubie! My też mamy mieć synka, chyba, że lekarz się ciągle myli :p

Aga - koniecznie pochwal się zdjęciami. Mi też się marzyły, ale finanse nie pozwalają :(

marbus - ja też chcę już wrzesień. Nie mogę doczekać się aż nasz skarb będzie z nami!!! :)

Dziś jedziemy na targi Mother&Baby. Udanego dnia brzuchatki :D

hejka

wpadlam przywitac sie i zyczyc milego weekendu

u mnie atmosfera nadal napieta i raczej juz tak zostanie,bo jade z cora zaraz do tesciow
a malz jak wstanie i sie ogarnie do pracy wiec jutro sie zobaczymy
moze to i lepiej

mialam pierwsza koszmarna noc w zyciu nie spalam dwa razy po 1,5h
a od 1 w nocy rzygalam jak kot,kilka razy
masakra

trzymajcie sie brzuchatki

hej dziewczyny

Aga to wspaniały pomysł z tą sesja, ja gdyby nie rozstępy na brzuchu napewno bym sie zdecydowała

Ja na 10 mykam do pracy na 2 godzinki, ah nie chce mi sie u nas pogoda deszczowa.

Buziaki dziewczyny, miłego dnia zyczę :***

[
hejka

wpadlam przywitac sie i zyczyc milego weekendu

u mnie atmosfera nadal napieta i raczej juz tak zostanie,bo jade z cora zaraz do tesciow
a malz jak wstanie i sie ogarnie do pracy wiec jutro sie zobaczymy
moze to i lepiej

mialam pierwsza koszmarna noc w zyciu nie spalam dwa razy po 1,5h
a od 1 w nocy rzygalam jak kot,kilka razy
masakra

trzymajcie sie brzuchatki

Dorotko uwazaj dzis na siebie i nie denerwuj sie , a te wymioty ???? moze w ciazy jestes?:szok::szok::szok:
A tak na powaznie to moze objaw zblizajacego sie porodu ja tak mialam 12 h przed porodem.

[

Dorotko uwazaj dzis na siebie i nie denerwuj sie , a te wymioty ???? moze w ciazy jestes?:szok::szok::szok:
A tak na powaznie to moze objaw zblizajacego sie porodu ja tak mialam 12 h przed porodem.

no chyba ten zderzak z przodu sam za siebie mowi ze jestem:)
a co do porodu to nie strasz mnie
mam caly tydzien pacjentow jeszcze zapisanych
jeszcze na porodowke sie nie wybieram

a tak na serio to bardzo mnie to zmeczylo
dawno tak nie rzygalam

witam :)
noc aj jaka przespana super sie z tego cieszę :)
czekam na mame ma przyjechać do mnie na weekednd :)
jeju dziewczyny tak boli mnie kość ogonowa że nie moge normalnie i przy tym mam wrażenie że boli mnie brzuch tak jakby na okres ale szczerze wam powiem że tego nie jestem pewna...czasami boli długo ale nie często kilka razy na dzień a czasami częssćiej i nie wiem co jest bo brzuch mam miękki i na dodatek wydaje i sie że wcale nie rośnie więc boję się że mała się nie rozwija :(
a wizyta dopiero za 2 tyg :( nie wiem czemu brzuch mi nie rośnie powinien teraz wywalić do przodu a tu lipa ....

dorotka a ja mam tak że bardzo chce mi się ostatnio wymiotować i nie wiem czemu ale jakoś nie mogę się zebrać hehe....a rodzić jescze nie chce bo nic nie mam uszykowanego dla niuni....dzis mam prać ciuszki ciekawe czy dam radę jak jest tak na deszcz zaniesione ah te descze to lipa na maxa

miłego dnia dziewczynki

Witam Brzuszki! Wstałam niedawno znów nie bardzo wyspana:wściekła/y:. Wszystko mnie boli, bo znów nie mogłam sobie znaleźć wygodnej pozycji. Wiem,że to już końcówka,ale mam już troszkę dosyć:zawstydzona/y:. Z drugiej jednak strony chcę urodzić jak najbliżej terminu,bo mnie w przeciwieństwie do Dorotki nie chcę się wracać do pracy, a niestety po macierzyńskim skończy się moje "leniuchowanie".
Od wczoraj znów zajadam się na okrągło arbuzem, bo w Lewiatanie jest na 0,99zł/kg. A ja uwielbiam arbuzy:-)

reklama
Witam witam . Ja wreszcie wyspana , noc przespana cała oczywiście z 2 dwoma wyprawami do tojletu, ale czuję się wypoczęta.
Obkupiłam się w Ikei , mam to czego dokładnie chciałam:-), a wieczorna impreza bardzo udana - bodzinka tez urządziła sobie imprezę w tym czasie bo wszyscy patrzyli jak mi brzuch falował i podskakiwał:-D. U mnie dziś bez słońca ale duszno . Muszę jakąś małą spożywkę zaliczyć, ale przemóc się nie mogę do wyjścia z domu.

przyszła_mama
:-) gratulacje !!!!!
Beniaminko wow !!! super :-)

Do góry