reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

U mnie pada pół dnia i ja do niczego pospałam do obiadu potem zrobiłam sobie makaronik z sosem serowym i posprzątałam trochu w domu a potem mnie brzusio bolał z wysiłku więc dalej się położyłam oczytałam gazetkę zasnęłam i dopiero wstałam na 2 obiadek zrobiony przez mamę pieczony pstrą z pieczonymi ziemniaczkami sosem tzatzyki i żółtą fasolką co ma trochu żelaza w sobie...
Zjadłam i się zmęczyłam normalnie, ale już spać nie idę bo w nocy będę komary liczyć chyba.
Na tv nie mam co patrzeć bo mnie to męczy jedynie mogę leżeć z zamkniętymi oczkami i słuchać co w tv gadają i tak sobie odpoczywać.

Wy tu już oprane poprasowane mi zostało wszystko z łóżeczka do przeprania i wyprasowania i kilka nowych ciuszków i kilka z lumpka bo moja mama dziś na niego napadła i wróciła z reklamówką ciuszków a narazie weny i pogody brak na pranko i prasowanko.
Oj zaczyna babcia szaleć... rozkręca mi się a ja komody już zamknąć nie dam rady.

Angeluś- niech cie dołek opuści raz dwa.

Sorka,że reście nie odpisze, ale jak przeczytam 2 strony to zapominam co mam komu odpisać,zero koncentracji normalnie u mnie.
Musze zacząć uzywac funkcji cytuj ale wtedy moje posty będą dłuuuuuuuuuuugie a nikogo nie pominę...

reklama
witam laseczki :-)
noc jak zwykle do dupy... trza sie przyzwyczaić.. a do tego jeszcze sie wczoraj wieczorem z M pokłóciłam... denerwował mnie nieziemsko.. i to nie moje hormonki tylko jego... buuuu.... co do zajęć w szkole rodzenia... no byłam i ..... sie niczego nowego nie dowiedziąłam... na to wychodzi, ze to Wy dziewczynki jesteście skarbnicą wiedzy :-) po powrocie usłyszałam, ze od bb jestem uzależniona i takie tam... no cholera! nie byłam cały dzień to chyba mogę sobie poczytać????
dobrego dnia!!!
Tosia, u mnie teksty o uzależnieniu od BB są na porządku dziennym, a jak tylko na coś się zezłoszczę i wyzywam , to pierwsze słowa, które usłyszę, to,że na BB chyba coś się zadziało i odreagowuję na nim:rolleyes2::unsure:

Tez nie wiem co to moze byc. U mnie ostatnio cierpna mi znow nogi. Nie wiem czy moge brac jeszcze magnez, czy juz powinnam go odstawic.
Ja byłam teraz 28.08 na wizycie, magnez biorę 4x 1tabl. Lekarz pytał czy nadal go biorę i kazał brać dalej.
Pysiu, dziękuję za magiczne zaklęcie. Mam nadzieję,że pomoże.

Ano już końcówka ciąży jakby spojrzeć :) Ale u mnie nie ma co liczyc na przyszły tydzień a nawet dwa ;) A niech sobie jeszcze posiedzi z 2 tygodnie bo ja nic poprane i przygotowane nie mam, łóżeczko planuję w połowie sierpnia rozłożyć :)

Co do jedzenia to ja tez apetytu nie mam zazwyczaj ale małża wysłałam po lody i 500 ml sama zjadłam grycana bakaliowych - mega bomba kaloryczna ;) No ale to tak raz w tygodniu to chyba mogę, po porodzie zakazane będą ;)

Gusiu właśnie sobie przypomniałam... co z Twoim zębem?:szok:
Byłaś już u dentysty? Mam nadzieję, że nie wdało się żadne zakarzenie.
Normalnie jak sobie wyobraże, że sama wyrwałaś sobie zęba to mi słabo:szok:

HEJ
JA już spadam na weekend:-) a w Wawce burza.
pozdrawiam
Onionku udało się:-)

To sie ciesze, ze sie udalo :-) - widzialam Twoje foty - jak Ty jestes slonica, tak jak pisalas tu kiedys to normalnie na tylek trzeba Ci zdzielic.. tak oszukiwac :-D Lachon, jak cholera..

nom super milusio jak tak pada
i taki kojacy chlodek

Zazdroszcze Wam tego deszczu i burzy, u mnie nie ma czym oddychac.. mecze sie :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Halo! Sorry ze nie odniose sie do kazdej z osobna ale dzis nie mam weny, a na dodatek brzuszek mnie pobolewa.
Wszystkim , ktore mialy wizytki - gratulacje.

Wybralam sie dzisiaj na henne , i pierwszy raz w zyciu mialam brwi depilowane nitka.Kosmetyczka rozciagnela nitke pomiedzy palcami i tak nia skrecala , ze wszystkie wloski usunela mi z cebulkami . Spotkalyscie sie z takim depilowaniem brwi? Ale musze przyznac , ze efekt bombowy sa cieniutkie , linia rowniotenka, wokol nie ma zadnego meszku. Fakt , ze to bolalo ale poprostu jestem zachwycona.

A wczoraj sie wkurzylam na mojego zaczal wykorzystywac to ze jestem w ciazy do swoich celow. Zepsul sie nam wieczorem samochod tzn oswietlenie , wiec moj M poprosil mnie , zebym zadzwonila do ADAC i poprosila o przyjazd mechanika, no i oczywiscie sie zmyl. A mechanik przyjechal po 10 min i ja jak ta blondynka z brzuchem za kierownica przerzucalam mu te kierunkowskazy, awaryjne. Facet naprawil i pojechal a tu moj maz sie nagle pojawil z tekstem , "wiedzialem , ze ciezarnej nie odmowi i naprawi na miejscu" Zabic to za malo ach te chlopy:no:

Ostatnia edycja:
Do góry