reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
beniaminka, kerna, Anja gratuluję udanych wizyt!!!

dagna jak ja będę chciala podtruć swojego to poprosz o ten magiczny składnik kapuśniaczku ;-)

Trixi mój brzuchol też już chyba nie wiele wytrzyma bo już chyba powiększyć się nie może no chyba że eksploduje :-D

A tak się przejmowałas dzisiaj tym kapuśniakiem, wspominalas ze prawie Ci pomidorówka wyszła, i to chyba był debiut kapusniakowy ? Z kiszonej robiłaś ? Moze to tak go przegoniło, ale po kiszonej to zdrowe czyszczenie jelit.Dobrze, ze Ciebie nie dorwało.
(...)
Mój P, zapomniałam Wam napisać - oprócz Kochaniem mówi czasem do mnie jak spojrzy na brzuszek, Mój humbaczek. Hmmm, obejrzałam to stworzenie w necie, no..taki dorodny wielorybek:wściekła/y::laugh2:

Kapuśniak z młodej kapusty. Kurcze znowu poleciał do wc :szok: Próbuję mu wmówić, że pije zimne napoje z lodówki i pewnie przeziębił żołądek, ale patrzy na mnie takimi oczami... eh - pierniczę, już nic nie gotuję :tak: "Humbaczek" - słodko :-)

Małgoś - smakowało mu, chociaż tyle ;-)

Kalcha - jak będziesz chciała swojego podtruć, to ja Ci ugotuję taki kapuśniaczek :-)

Meldunek po wizycie:-):-):-)
Wiecie co....mocz mi wyszedł w normie i leukocytów 10:-D:-D:-D:-DBabka jak zobaczyła tamten wynik to oczy w ściane:-D:-DAle uffff dzieki Wam powtórzyłam wynik..super że jednak nie jest ze mnatak źle. Krew określiła jako..."może być" nie jest źle:-)
Mała waży 2500g, sprawdziła jej układ nerwowy i jest wsio ok, serduszko stuka ładnie, a płucka mają cyt"śliczne" odruchy:-):-):-) Po sprawdzeniu płci powiedziała 100% dziewczę:-D:-D:-D Na 30 sierpnia na ściagnięcie szwu i od wtedy to niewiadomo:tak: Pobrałą też posiew na paciorka. Co jeszcze...w sumie chyba tyle. Babka w szoku była i pogratulowała mi że dotrwałąm w dwupaku do takiego terminu:-D:-D:-D

a widzisz wiedziałam że będzie dobrze tamten wynik to chyba był z kosmosu :) to sie nazywa wynik po dobrze oddanych siuśkach hehe:) gratki zdrowej córeczki :)

Witajcie dziewczynki!!!

Dziekuje wszytktim za gratulacje!chlopcy maja sie dobrze :D jak tylko wyjde ze szpitala odezwe sie :) pozdrowienia dla wszystkich brzuszkow!!!!!!!!!!!!!

kochana wracaj do nas jak najszybciej z maluszkami :) całuski dla waszej trójeczki :)

a ja se leże z masą jedzenia na nocke heh bo znając życie nie będę znowu mogła spać ale to juz u mnie standard niestety ;)
a do tego te straszne duszności no oddychać nie idzie ...

beniaminka gratki udanej wizytki :)
tosia super :)

Magi, Kerna Beniaminka gratulacje udanych wizyt , fajnie jak ma sie pewnosc ,ze z dzidzia wszystko ok.
Kasiona super , ze sie odezwalas buziali dla chlopczykow.
Dagna ten kapusniak musial twojemu smakowac, skoro wtryndolil dwie michy.
Trixi twoj mezulo jest rozbrajajacy.
Ide spac bo rano mam wizytke .

Coś dzis kazda w dobrym humorku dzionek kończy i super.
Kerna na zdrowie z tymi placuszkami cieszę się,że smakowały nawet małemu.
Moi uwielbiają takie placuszki. bo myślą,że to z ziemniaków tak samo jak wciągali kilka razy kotlety sojowe z błoga nieświadomością,że to nie mięsko :)
Ja też już mykam po mału się myć i się kładę.
Plecki mi juz bolą od siedzenie przy kompie.
Spokojnej nocki dla każdej z was i oby jutrzejszy dzionek obfitował w same dobre wieści jak dzisiejszy.
Kciuki za jutrzejsze wizyty mocno zaciśnięte...

oj ale bym zjadla plackow ziemniaczanych z cukrem
masakra mowie Wam,ale zeby cukier mi nie skoczyl to powinnam zjesc jeden malutki,wiec debatuje po co wogole trzec ziemniaki na jeden placuszek i smaka sobie narobic

spokojnej nocy

Gratki udanych wizyt i dobrych wyników. Mam nadzieje że już do końca wszystkie będziemy miały same dobre wieści.

Dagna zrób Mężusiowi gorzkiej herbatki. Może coś zjadł poza domkiem i to go rusza a nie zupka.
Beniaminko jak słodko cie nazywa. Humbaczek bardzo mi sie podoba.

Dobranoc i słodkich snów.

reklama
Właśnie wróciłam od znajomej (miała termin 2 dni temu) siedzi w domu i czeka żeby się zaczęło. Widziałam się z nią 3 tyg. temu i (ona jest bardzo malutka) wydawało mi się, że jej brzuch nie może być już większy ale dziś okazało się, że jednak może. Opowiadała mi że w nocy mąż ją przewraca z boku na bok. Od razu poczułam, że mi w sumie to nie jest źle.
Dobranoc i przespanej nocki wszystkim i sobie życzę.

Do góry