reklama
kalcha
Fanka BB :)
beniaminka, kerna, Anja gratuluję udanych wizyt!!!
dagna jak ja będę chciala podtruć swojego to poprosz o ten magiczny składnik kapuśniaczku ;-)
Trixi mój brzuchol też już chyba nie wiele wytrzyma bo już chyba powiększyć się nie może no chyba że eksploduje
dagna jak ja będę chciala podtruć swojego to poprosz o ten magiczny składnik kapuśniaczku ;-)
Trixi mój brzuchol też już chyba nie wiele wytrzyma bo już chyba powiększyć się nie może no chyba że eksploduje

dagna
A tak się przejmowałas dzisiaj tym kapuśniakiem, wspominalas ze prawie Ci pomidorówka wyszła, i to chyba był debiut kapusniakowy ? Z kiszonej robiłaś ? Moze to tak go przegoniło, ale po kiszonej to zdrowe czyszczenie jelit.Dobrze, ze Ciebie nie dorwało.
(...)
Mój P, zapomniałam Wam napisać - oprócz Kochaniem mówi czasem do mnie jak spojrzy na brzuszek, Mój humbaczek. Hmmm, obejrzałam to stworzenie w necie, no..taki dorodny wielorybek![]()
Kapuśniak z młodej kapusty. Kurcze znowu poleciał do wc

Małgoś - smakowało mu, chociaż tyle ;-)
Kalcha - jak będziesz chciała swojego podtruć, to ja Ci ugotuję taki kapuśniaczek :-)
beti14011984
Meldunek po wizycie:-):-):-)
Wiecie co....mocz mi wyszedł w normie i leukocytów 10Babka jak zobaczyła tamten wynik to oczy w ściane
Ale uffff dzieki Wam powtórzyłam wynik..super że jednak nie jest ze mnatak źle. Krew określiła jako..."może być" nie jest źle:-)
Mała waży 2500g, sprawdziła jej układ nerwowy i jest wsio ok, serduszko stuka ładnie, a płucka mają cyt"śliczne" odruchy:-):-):-) Po sprawdzeniu płci powiedziała 100% dziewczęNa 30 sierpnia na ściagnięcie szwu i od wtedy to niewiadomo
Pobrałą też posiew na paciorka. Co jeszcze...w sumie chyba tyle. Babka w szoku była i pogratulowała mi że dotrwałąm w dwupaku do takiego terminu
![]()
a widzisz wiedziałam że będzie dobrze tamten wynik to chyba był z kosmosu
Witajcie dziewczynki!!!
Dziekuje wszytktim za gratulacje!chlopcy maja sie dobrzejak tylko wyjde ze szpitala odezwe sie
pozdrowienia dla wszystkich brzuszkow!!!!!!!!!!!!!
kochana wracaj do nas jak najszybciej z maluszkami
a ja se leże z masą jedzenia na nocke heh bo znając życie nie będę znowu mogła spać ale to juz u mnie standard niestety
a do tego te straszne duszności no oddychać nie idzie ...
beniaminka gratki udanej wizytki
tosia super
Saraa
Magi, Kerna Beniaminka gratulacje udanych wizyt , fajnie jak ma sie pewnosc ,ze z dzidzia wszystko ok.
Kasiona super , ze sie odezwalas buziali dla chlopczykow.
Dagna ten kapusniak musial twojemu smakowac, skoro wtryndolil dwie michy.
Trixi twoj mezulo jest rozbrajajacy.
Ide spac bo rano mam wizytke .
Kasiona super , ze sie odezwalas buziali dla chlopczykow.
Dagna ten kapusniak musial twojemu smakowac, skoro wtryndolil dwie michy.
Trixi twoj mezulo jest rozbrajajacy.
Ide spac bo rano mam wizytke .
P
pysia_23
Gość
Coś dzis kazda w dobrym humorku dzionek kończy i super.
Kerna na zdrowie z tymi placuszkami cieszę się,że smakowały nawet małemu.
Moi uwielbiają takie placuszki. bo myślą,że to z ziemniaków tak samo jak wciągali kilka razy kotlety sojowe z błoga nieświadomością,że to nie mięsko
Ja też już mykam po mału się myć i się kładę.
Plecki mi juz bolą od siedzenie przy kompie.
Spokojnej nocki dla każdej z was i oby jutrzejszy dzionek obfitował w same dobre wieści jak dzisiejszy.
Kciuki za jutrzejsze wizyty mocno zaciśnięte...
Kerna na zdrowie z tymi placuszkami cieszę się,że smakowały nawet małemu.
Moi uwielbiają takie placuszki. bo myślą,że to z ziemniaków tak samo jak wciągali kilka razy kotlety sojowe z błoga nieświadomością,że to nie mięsko
Ja też już mykam po mału się myć i się kładę.
Plecki mi juz bolą od siedzenie przy kompie.
Spokojnej nocki dla każdej z was i oby jutrzejszy dzionek obfitował w same dobre wieści jak dzisiejszy.
Kciuki za jutrzejsze wizyty mocno zaciśnięte...
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
oj ale bym zjadla plackow ziemniaczanych z cukrem
masakra mowie Wam,ale zeby cukier mi nie skoczyl to powinnam zjesc jeden malutki,wiec debatuje po co wogole trzec ziemniaki na jeden placuszek i smaka sobie narobic
spokojnej nocy
masakra mowie Wam,ale zeby cukier mi nie skoczyl to powinnam zjesc jeden malutki,wiec debatuje po co wogole trzec ziemniaki na jeden placuszek i smaka sobie narobic
spokojnej nocy
skrzat910
żyje dla nowego życia
beti14011984
ok ja spadam sie męczyc
miłej nocki buzka
reklama
agnieszka75
Właśnie wróciłam od znajomej (miała termin 2 dni temu) siedzi w domu i czeka żeby się zaczęło. Widziałam się z nią 3 tyg. temu i (ona jest bardzo malutka) wydawało mi się, że jej brzuch nie może być już większy ale dziś okazało się, że jednak może. Opowiadała mi że w nocy mąż ją przewraca z boku na bok. Od razu poczułam, że mi w sumie to nie jest źle.
Dobranoc i przespanej nocki wszystkim i sobie życzę.
Dobranoc i przespanej nocki wszystkim i sobie życzę.