onionek
happy mama
Dagna - podtrulas starego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w razie co to mozesz mu przez sondę, albo w kroplówce kapusniakiem nakramićOnionek - też się o to podejrzewam :-) W dodatku zupy zostało jeszcze na jutro i jak nie zje, to strzelę focha, że stoję przy garach, gotuję, z takim wielkim brzuchem a on gardzi moim jedzeniem ;-)
Dziekuje wszytktim za gratulacje!chlopcy maja sie dobrze jak tylko wyjde ze szpitala odezwe sie pozdrowienia dla wszystkich brzuszkow!!!!!!!!!!!!!
Meldunek po wizycie:-):-):-)
Wiecie co....mocz mi wyszedł w normie i leukocytów 10Babka jak zobaczyła tamten wynik to oczy w ściane:
Mała waży 2500g, sprawdziła jej układ nerwowy i jest wsio ok, serduszko stuka ładnie, a płucka mają cyt"śliczne" odruchy:-):-):-)
Beniaminka - super, że wizyta udana! Ja też pozacinana biegam do ginki, ale ona jakoś tego nie komentuje specjalnie, w piątek idę robić wymaz z szyjki i znów się będzie krew lała ;-) I fajnie, że ten Twój lekarz ma takie poczucie humoru. Moja lekarka jak byłam u niej kilka lat temu po raz pierwszy i wlazłam na samolot (w lecie) w sandałach i mówię - "kurcze butów nie ściągnęłam", a ona - "najważniejsze, że Pani majtki ściągnęła ;-)" to od razu wiedziałam, że fajna babka. I dalej to potwierdzam.
A ja się chciałam wyżalić - mój chłop cierpi za wszystkich naszych niewdzięcznych chłopów - więc jeśli jesteście na nich złe, to sobie odpuście. Zeżarł 2 talerze kapuśniaku i teraz co chwilkę biega do wc i siedzi tam po kilkanaście minut. a jaki bladziutki... Ale w sumie to jego wina - mógł zjeść jeden talerz - ja się czuję dobrze