reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

A ja mam dalej nerwa - cholera ten facet od szafy nie wie, czy da nam radę zrobić tę szafę w tym tygodniu, ma się odezwać w czwartek, czy czuje się już lepiej. Zła jestem i wyżyłam się na moim B. Jakbym mogła to bym sama ten remont dokończyła, bo dopóki B robił go sam, albo z moją pomocą, to było OK i szło szybko, pomimo upału. a teraz jak ma nam coś robić ekipa, albo on z kolegą, to zawsze coś się dzieje nie tak. Mam dość!

Moja dobra przyjaciółka w zeszlym roku akurat wykańczała łazienkę przed samym porodem i fachmani złą wannę jej zainstalowali , i ona wk.... na maxa dostała i darła się na nich jak trza, a facet na to "spokojnie pani , bo pani zacznie rodzić" a ona Panie mi już wody odeszły rano tylko ja czekam aż mi pan tę cholerną wanne zainstaluje - facet zdębiał- kupmela pojechała rodzić a jak wróciła to wanna była ta właściwa i wszystko było tip top :-D
wiec może trzeba panów trochę tak gwałtem i krzykiem wziąć???

reklama
Moja dobra przyjaciółka w zeszlym roku akurat wykańczała łazienkę przed samym porodem i fachmani złą wannę jej zainstalowali , i ona wk.... na maxa dostała i darła się na nich jak trza, a facet na to "spokojnie pani , bo pani zacznie rodzić" a ona Panie mi już wody odeszły rano tylko ja czekam aż mi pan tę cholerną wanne zainstaluje - facet zdębiał- kupmela pojechała rodzić a jak wróciła to wanna była ta właściwa i wszystko było tip top :-D
:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no genialne podejście do facetów!!!!!! Dagna bierz przykłąd:-D:-D:-D:-D

moja dobra przyjaciółka w zeszlym roku akurat wykańczała łazienkę przed samym porodem i fachmani złą wannę jej zainstalowali , i ona wk.... Na maxa dostała i darła się na nich jak trza, a facet na to "spokojnie pani , bo pani zacznie rodzić" a ona panie mi już wody odeszły rano tylko ja czekam aż mi pan tę cholerną wanne zainstaluje - facet zdębiał- kupmela pojechała rodzić a jak wróciła to wanna była ta właściwa i wszystko było tip top :-d

:-D

Akderk - rozwaliłaś mnie! :-) Tylko kurde ten facet od szafy leży w łóżku, dzisiaj był na pogotowiu i trochę mi głupio, że chodzę i narzekam, że remont stoi, a faceta połamało ;-)Ale z drugiej strony - hormony to hormony - ciąża ma swoje prawa ;-)

Saraa dziękujemy za wyczerpującą i pouczającą relacje ze szkoły rodzenia i nei wiem jak dziewczyny ale ja czekam na więcej :)

Akderk fajnie masz tym KTG bo u mnie nie miałam nic takiego robionego i nic lekarz nie wspominał, ale historia z tym niewyczówalnym tętnem mnie rozwaliła, nie chciała bym wiedzieć co Ty biedulko przez ten czas musiałaś przechodzic jakaś oferma z tego lekarza że nie umiał wyczuc tętna to po co w ogóle takie maleństwo podlanczał!!! :szok: Ale najwazniejsze że to tylko pomyłka była, ale co przeszłaś to Twoje niestety oby jak najmniej takich historii.

Ja jutro wybieram się popodglądać moją księżniczkę więc wreszcie się dowiem ile urosła od 28 tygodnia bo wtedy była taka kruszynka... A jak czytam ile inne dzieciaczki już mają to jestem strasznie ciekawa co u mnie w brzuszku się kluje...

Dzięki dziewczyny...uff trochęmnie uspokoiłyście.A nawet dużo:tak: drugi pojemniczek już mam i instrukcję też. Co ja głupia tyle razy robiłam badanie a teraz jak wstałam tak nasikałam i wsio:sorry::sorry::sorry:wstyd, wstyd...Ale dorotka mówisz, że leukocyty jednak mają tam coswspólnego skoro wyszły..no nic zobaczymy..oby ich było duużo mniej.

Kciuki trzymam też:tak:
A tak sięzastanawiam czy przy takich wynikach nie bolałyby nerki?Albo jakieś problemy z sikaniem???:eek:

mysle ze jesli jest ich sporo w moczu to raczej infekcja drog moczowych lub samych nerek
tak jak Saraa pisze w odmiedniczkowym zapaleniu nerek leukocyty duze moga byc

Akardek dziekuje za takie ktg i martwe dziecko

Beniaminko relacja super,czekamy na nastepna

Witam wieczornie, dzisiaj mialam pracowity dzionek torbe mam juz spakowana i wszystkie ciuszki poprane i poprasowane :)
Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty !!! Kerna wydaje mi sie ze u Ciebie to jakis blad w druku w tych wynikach .....

Dobrze przespanych nocek !!!

reklama
Do góry