reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Kernuś kurcze leć jutro oddać nową próbkę moczu i sie nie denerwuj choć wiem łatwo się mówi.
Ja na dzis zapomniałam moczu do badania bo położna nic nie mówiła,że na każdą wizytę mam go mieć to skąd ja mam wiedzieć?
Miałam jutro donieść a gin, ale połozna powiedziała,że mam donieśc 31 jak będę robiła morfologie a gin do mnie mocz niewazny morfologie proszę powtórzyc... :-/
Ja zkapciała poleżałam po obiedzie bo cosik mi niedobrze po obiedzie się zrobiło w sumie ledwo zjadłam na mus bo wogóle jeść mi się nie chce.

Była u mnie kumpela z córcią, mówiła,że też miała anemię i to taką,że na nic siły nie miała wiec tylko spała na okrągło i wymiotowała.
Żelaza brać w tabsach nie mogła bo po 10 minutach zwymiotowała tak samo jak każdy posiłek w zastrzykach żelazo tez odpadało bo żyły jej pękały do porodu HBS jej spadło do 5 była tak zmęczona i wogóle,że na w razie co mieli gotowy stół do cesarki, ale jakimś cudem urodziła w wodzie.Kazali jej w wodzie rodzić, aby jej łatwiej było.

Ja tylko się będę modliła, aby mnie nie pocięli.
Jak zaproponują cc to ucieknę do domu chyba...

Witam!
Wlasnie przyszlismy ze spacerku i padam nachodzilismy sie dzisaj troche:)
Jutro mam wizyte i licze na usg i ze dowiem sie jaka plec i ze wszytko okey WIEC PROSZE O MAGICZNE KCIUKI NA JUTRO DZIEWCZYNY!
Zycze milego wieczorku kochaniutkie!

i zawsze lepiej się podmyc bo jak śluz sie dostanie to na wyniki tez ma to wpływ....

Ja tez mialam klopoty z moczem, moja ginka mowila ze na zly wynik - m.in. na podwyzszone leukocyty moze miec wplyw fakt, ze do probki dostala sie wydzielina z pochwy. Najlpiej powtorz jutro badanie Kerna, mocz koniecznie ze srodkowego strumienia.

No dokładnie jak mówią dziewczyny. Siusiu jutro i pewnie wynik będzie lepszy. :-)

Ja znowu snuje sie po domu w poszukiwaniu na co mam ochote. Tragedia z tymi smakami.

Przyszła_mamo zaciśnięte kciuki.

kerna koniecznie powtórz to badanie bo to troche za dużo... tylko tak jak dziewczyny mówią nie z pierwszego strumienia bedzie dobrze!!!

tak koniecznie musi być z rannego moczu ale nie z pierwszego strumienia...mnie lekarz kazał najpierw pierwszy strumień potem się podmyć nasiusiać do pojemniczka a reszte co zostanie wysikać :) mam nadzieję że zrozumiałaś hehhe :) napewno ten wynik jest nie prawidłowy będzie dobrze :)

reklama
Dzięki dziewczyny...uff trochęmnie uspokoiłyście.A nawet dużo:tak: drugi pojemniczek już mam i instrukcję też. Co ja głupia tyle razy robiłam badanie a teraz jak wstałam tak nasikałam i wsio:sorry::sorry::sorry:wstyd, wstyd...Ale dorotka mówisz, że leukocyty jednak mają tam coswspólnego skoro wyszły..no nic zobaczymy..oby ich było duużo mniej.

Kciuki trzymam też:tak:
A tak sięzastanawiam czy przy takich wynikach nie bolałyby nerki?Albo jakieś problemy z sikaniem???:eek:

Do góry