reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

a mnie nie dało i do tego poprasowałam dzis część ciuszków.. ja sie jutro nie ruszę, bo już czuje jak mnie kręgosłup napierdziela... ale bohatersko mam zamiar jutro skończyć... głowa mnie boli od tego ucha i już dziś nic nie robię.. poczekam na M i mu się wyżalę a wieczór pewnie zdam Wam relację jak to Go udusiłam, bo On powiedział " Młoda przejdziemy to razem" :-D

reklama
Tosik Ty musisz na siebie bardziej uważać, bo nawet taki dobry i wspaniałomyślny mąż Ci nie pomoże jak się będziesz tak przeziębiać ;-)Mój też mówi do mnie "młoda" - ale mnie to wkurza - czasami się go pytam, czy mówi tak do mnie, bo nie pamięta mojego imienia, czy co... ;-)

czesc Dziewczynki:)
wrocilam z Portugalii cala i zdrowa!i najwazniejsze w dwupaku:)nie wiem od czego zaczac nadrabianie?zwlaszcza, ze ostatnio jak tu zajrzalam na chwilke , nie przeczytalam dobrych wiadomosci...ale powoli przebrne przez ostatni tydzien, zwlaszcza, ze mam zamiar teraz pare dni odpoczac po urlopie:)tylko jak zawsze, z radoscia zagladalam na bb, to teraz az sie boje...ale mam nadzieje, ze nie przeczytam juz nic zlego i wszystkie macie sie dobrze:)
stesknilam sie...

GAJU NIE DENERWUJ SIE!!! MOJA MAŁA JEST BARDZO RUCHLIWA I NIEMALZE RUSZA SIE CAŁYMI DNIAMI ALE NA SZCZĘSCIE PO ZEBRACH JESZCZE NIE DOSTAŁAM Z CZEGO SIE BARDZO CIESZĘ-WIDAĆ ZE JULKA DELIKATNIE OBCHODZI SIE Z MAMUŚKĄ:tak::tak::tak:

JA PRZY SWOICH CÓRKACH TEŻ UŻYWAŁM FIOLETU I DZIĘKI BOGU ZE JUŻ UZYWA SIE CZEGOŚ INNEGO:-)

JA KTG TEŻ NIE MIAŁAM JESZCZE ROBIONEGO,ALE ZNAJĄC PODEJSCIE MOJEJ GINKI TO MOZE WCALE SIE NIE DOCZEKAM:no::no::no:

JA WŁAŚNIE WSTAŁAM Z POPOŁUDNIOWEJ DRZEMKI I JESTEM ZAKRĘCONA JAK SŁOIK,IDE SOBOIE ZROBIC KAWKĘ ŻEBY SIE WKOŃCU OBUDZIC:eek:

Tosik Ty musisz na siebie bardziej uważać, bo nawet taki dobry i wspaniałomyślny mąż Ci nie pomoże jak się będziesz tak przeziębiać ;-)Mój też mówi do mnie "młoda" - ale mnie to wkurza - czasami się go pytam, czy mówi tak do mnie, bo nie pamięta mojego imienia, czy co... ;-)

ja mojemu mówię, że to pewnie dlatego że tak bezpieczniej i mu zacznę "men" mówić :-D choć powiem Ci, ze ja sie do tego "młoda" przyzwyczaiłam i nawet polubiłam , bo już raczej nikt mi tak nie powie (trzydziestka :-D )

Niunie kochane, ja właśnie na temat KTG rozmawiałam z moją gin na poprzedniej wizycie.. tego badania się teraz nie robi u nas jesli wsio jest oki... ja jestem tak umówiona, ze jakby cos se dzialo to oczywiscie na IP i wtedy napewno zrobią.. a inaczej wizytę mam 24-go i wtedy też nie będzie robione, dopiero ok 14-tego września na KTG (termin mam na 22-go)

Alcia witaj nam :-)

alcia witaj po podróży!
asiek ja miałam KTG na początku lipca robione. Pewnie teraz też mnie podepnie.

Mąż spokorniał. Przywiózł obiad i smakołyki bo najwyraźniej zmądrzał. Teraz kawcie mi zrobił i za chwile kąpiel zrobi. Przetrzymałam go na kanapie i jakoś umiał przeprosić:-).

ja to chyba wolałabym jak by mój mąż mówił mi "młoda" bo mój zwraca się do mnie "zgredzik" hm.... i też mam go czasem ochote udusić zwłaszcza jak mówie mu po raz setny jak bardzo boje sie porodu a on wówczas stwierdza cyt. "no przecież będe przy tobie".....

" no przecież będe przy tobie" i takim to sposobem przejdziemy to razem... :-D a mój już mi zaczyna wspominać o kolejnej ciąży :-D ten to ma wyczucie...

Ja mam dość tego "młoda" - tak mówi do mnie brat i tak mówi mój stary, chociaż jestem od niego starsza ;-)Ale może masz rację Tosia - ja też po 30tce, może powinnam się cieszyć? :-)

Asiek - :-) No widzisz i czego się boisz? ;-)Faceci są obłędni! Jakby oni mieli rodzić, to pewnie ze strachu rzuciliby się wcześniej pod pociąg.

Alcia - fajnie, że wróciłaś!

reklama
Alcia witaj w domku:))

asiek ja ktg mialam bo bylam w szpitalu na obserwacji a tak to nie robil mi gin nigdy wiec sie nie martw..robia dopiero jak cos chca sprawdzic albo jak cos sie dzieje.

hmm..a do mnie moj mowi poprostu Gosia albo kochanie..nie jest zbyt pomyslowy co do tego hehe.

Do góry