onionek
happy mama
ja dalam 25 pln :-) w aptece.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko wspomnę, że tu na kursie położna powiedziała, że pępka się niczym w ogóle nie przemywa ani moczy tylko pozwala mu się samoistnie uschnąć.
To znaczy mam na mysli kikutek po pepowinie :-)
Pysia bidulko :-( Wszystko bedzie okej. Musisz teraz lykas zelazo i jesc wiecej mieska i prduktow bogatych w zelazo. Noi odpoczywaj duzo i nie pracuj juz tyle.
Oj znów ma zaleglości..wchodzę dziś rano na forum i nowy wątek zainstaniał- gratulacyjnyMamy pierwsze wrześniaki
Ja wczoraj na wizycie..Mały waży 2150gi mogę już nie brać luteinywyniki progesteronu mam rewelacyjne, aż lekarz nie mógł uwierzyćszyjka tak jak byłą skrócona trochę, tak jest i rozwarcie na opuszek, lekarz mówi, że dotrzymam do terminu..Tylko łożysko już w II stopień weszło:-(i ciśnienie za wysokie:-(144/90. Mam co dzień mierzyć i dać cynka lekarzowi..Trochę mnie to zmartwiło, bo ciągle coś się dzieję, z jednego zmartwienia wychodzę i drugie się pojawia:-(
Małpko Ty to jesteś aparatka= podziwiam- ja ani sił nie mam ani ochoty...
Mój mąż ostatnio też dostał zrąbkę, za brak pomocy w domu i wielce zdziwionyech faceci...
A JAcek taki bunt przechodzi, że aż szkoda pisać....
no własnie KTG, ja jestem bardzo zadowolona z mojej lekarki ale dziwi mnie że jeszcze nie miałam robione te badanie - pewnie bede miała przy kolejnej wizycie czyli 19 sierpnia to juz bedzie 37 tydzien.... czy ktos oprócz Dorotki miał juz je robione????
Ja pierwsze mialam robione juz 2 miesiace temu i teraz mam na kazdej wizycieno własnie KTG, ja jestem bardzo zadowolona z mojej lekarki ale dziwi mnie że jeszcze nie miałam robione te badanie - pewnie bede miała przy kolejnej wizycie czyli 19 sierpnia to juz bedzie 37 tydzien.... czy ktos oprócz Dorotki miał juz je robione????
już 2 miesiące temu ja w pierwszej ciązy miałam robione od 35 tyg raz na tydzien...Ja pierwsze mialam robione juz 2 miesiace temu i teraz mam na kazdej wizycie
hejka
a i wskoczylam w 9 okienko--teraz to juz blizej niz dalej
no własnie KTG, ja jestem bardzo zadowolona z mojej lekarki ale dziwi mnie że jeszcze nie miałam robione te badanie - pewnie bede miała przy kolejnej wizycie czyli 19 sierpnia to juz bedzie 37 tydzien.... czy ktos oprócz Dorotki miał juz je robione????