onionek
happy mama
ja dalam 25 pln :-) w aptece.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko wspomnę, że tu na kursie położna powiedziała, że pępka się niczym w ogóle nie przemywa ani moczy tylko pozwala mu się samoistnie uschnąć.
To znaczy mam na mysli kikutek po pepowinie :-)
Pysia bidulko :-( Wszystko bedzie okej. Musisz teraz lykas zelazo i jesc wiecej mieska i prduktow bogatych w zelazo. Noi odpoczywaj duzo i nie pracuj juz tyle.
Oj znów ma zaleglości..wchodzę dziś rano na forum i nowy wątek zainstaniał- gratulacyjnyMamy pierwsze wrześniaki
Ja wczoraj na wizycie..Mały waży 2150gi mogę już nie brać luteiny
wyniki progesteronu mam rewelacyjne, aż lekarz nie mógł uwierzyć
szyjka tak jak byłą skrócona trochę, tak jest i rozwarcie na opuszek, lekarz mówi, że dotrzymam do terminu..Tylko łożysko już w II stopień weszło:-(i ciśnienie za wysokie:-(144/90. Mam co dzień mierzyć i dać cynka lekarzowi..Trochę mnie to zmartwiło, bo ciągle coś się dzieję, z jednego zmartwienia wychodzę i drugie się pojawia:-(
Małpko Ty to jesteś aparatka= podziwiam- ja ani sił nie mam ani ochoty...
Mój mąż ostatnio też dostał zrąbkę, za brak pomocy w domu i wielce zdziwionyech faceci...
A JAcek taki bunt przechodzi, że aż szkoda pisać....
no własnie KTG, ja jestem bardzo zadowolona z mojej lekarki ale dziwi mnie że jeszcze nie miałam robione te badanie - pewnie bede miała przy kolejnej wizycie czyli 19 sierpnia to juz bedzie 37 tydzien.... czy ktos oprócz Dorotki miał juz je robione????
Ja pierwsze mialam robione juz 2 miesiace temu i teraz mam na kazdej wizycieno własnie KTG, ja jestem bardzo zadowolona z mojej lekarki ale dziwi mnie że jeszcze nie miałam robione te badanie - pewnie bede miała przy kolejnej wizycie czyli 19 sierpnia to juz bedzie 37 tydzien.... czy ktos oprócz Dorotki miał juz je robione????
już 2 miesiące temuJa pierwsze mialam robione juz 2 miesiace temu i teraz mam na kazdej wizycie![]()
hejka
a i wskoczylam w 9 okienko--teraz to juz blizej niz dalej
no własnie KTG, ja jestem bardzo zadowolona z mojej lekarki ale dziwi mnie że jeszcze nie miałam robione te badanie - pewnie bede miała przy kolejnej wizycie czyli 19 sierpnia to juz bedzie 37 tydzien.... czy ktos oprócz Dorotki miał juz je robione????