reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Kur...
T. nie ma a mi tam zaczął lecieć śluz z krwią... :(
Nie ma tego dużo, ale jednak.
brzuchol napięty, ale nie boli
Nic idę spakować torbę do szpitala na wrazie co...

reklama
Dziewczyny powrotu do zdrowia życze!!!!!!!!Na jutro :-);-)
A wiecie co mój M zrobił? :-D:-D:-D:-D
Miał bojowe zadanie. Ubrać Michała. Ok...więc wziął pieluchę, ubrał spodnie no i bluzkę też. Odwracam się, patrze.....a on z kanapy wziął bluzkę ze sterty ubranek przygotowanych dla małej i wcisnął w nią dwulatka:-D:-D:-DMichał biedaczek tak stał z pępkiem gołym i ściśniętymi rękami, rękawy po łokcie....prawie pękała na ramionach:-DAle M luzik.."Michał wychodzimy":-D:-D:-DJa nie wiem......no kto mi to wytłumaczy:eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D
Ale sie usmialam , typowy mezczyzna hahaha

Kur...
Lec kochana do szpitala trzymam kciuki, zeby to byl falszywy alarm

Dziewczyny powrotu do zdrowia życze!!!!!!!!Na jutro :-);-)
A wiecie co mój M zrobił? :-D:-D:-D:-D
Miał bojowe zadanie. Ubrać Michała. Ok...więc wziął pieluchę, ubrał spodnie no i bluzkę też. Odwracam się, patrze.....a on z kanapy wziął bluzkę ze sterty ubranek przygotowanych dla małej i wcisnął w nią dwulatka:-D:-D:-DMichał biedaczek tak stał z pępkiem gołym i ściśniętymi rękami, rękawy po łokcie....prawie pękała na ramionach:-DAle M luzik.."Michał wychodzimy":-D:-D:-DJa nie wiem......no kto mi to wytłumaczy:eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D
ale się uśmiałam :))))
a zobaczysz jakie akcje beda jak bedzie musiał uczesać mała- ja az czasem mam ochote fotke pstryknąć jakie dzieło stworzył tatuś na główce córuni :)
Kur...
Pysia śmigaj do szpitala, albo chociaż zadzwoń do lekarza i koniecznie później daj nam znać bo napewno bedziemy się martwiły....

a ja jestem zła ja cholera.... wyszykowałam siebie, wyszykowałam niunie i okazało się że mój luby zabrał 2 komplety kluczy i jesteśmy uziemione w domu :(((( z nudów zaatakowałam allegro, później na odpowiednim wątku wkleje djęcie nowych zdobyczy....

Pysia - trzymam kciuki, żeby to był fałszywy alarm!

Ja tez!!!

Kerna - niezly ten Twoj maz, ale moj pewnie zrobily tak samo :-D

Nas naszla ochota na spahetti, wsiadlam w auto i podjechalam do marketu gdzie moga mi zmielic mieso... kolejka duza, jedna do miesa, druga do wedlin, trzecia do serow... i do tego wszystkiego jedna pani!! Spytalam grzecznie, czy moze jeszcze kogos poprosic do obslugi.. - ale sie oburzyla!! "ALE NIBY KOGO MAM ZAWOLAC, SAMA JESTEM!!" .. Jejku, a skad ja moglam wiedziec.. slabo mi w tej kolejce a nikt oczywiscie mnie nie przepusci.. Nadeszla moja kolej obslugi a Pani z mina obrazonej hrabianki w ramach rekompensaty za moje pytanie przeszla do innej kolejki i centralnie mnie olala!! Tak sie wk****a, ze zostawilam zakupy, ktore mialam w koszyku i wyszlam.. ehhh zycie, polska rzeczywistosc :-(

reklama
Pysia - trzymam kciuki, aby to nie było nic poważnego i tylko na strachu zostało!

Dzięki dziewczynki, mam nadzieję, że jutro wrócę już do pełnej formy. Ale o powrocie do pracy nie mam już co marzyć. Szef chce, żebym została już na L4. Co ja będę w domu robić :(

Do góry